jelchica Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 Je l' bio ko skoro u onom Tref autletu u Jerkovićima? Prolazim pre neki dan kolima pored, kotrljam se polako da snimim situaciju, ono eksterijer nekako neugledan i nema nikog, reko' vidi zatvorili. Ne beše ni mesta da se parkiram uz ulicu i proverim za svaki slučaj, pa okrenem i u povratku vidim da iz Trefa izlazi neki čika :S DakleM, šta se dešava s tom radnjom?
serblackbeard Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 (edited) Јел има у Беогараду да се нађе топ тен бели са зеленим и црним детаљима и за које паре? Edited January 13, 2013 by serblackbeard
Bourbon Princess Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 http://www.deichmann...en-schuhe-boots ove mi cale don'o ah kako su dobre! baš su made for walkin'...
Vic Rattlehead Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Postoje li neke skejt patike koje se ne raspadnu nakon pola godine? Kontam da ne, jer ih prave takvim sa ciljem da ih bogati klinci što češće kupuju.
necko Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Ne lupetaj. Ja imam nekoliko pari koje traju već 3-4 pa i 5 godina i u sasvim ok su stanju i još uvek ih nosim. Vans su ti ubedljivo najbolje, pogotovo što se tiče udobnosti, i to sve do jedne, pa i slip-on, Fallen su isto skroz dobre. I Nike u suštini pravi skroz dobre skejterice.
sale 3sm Larry Flynt Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Ne,prave ih sa ciljem da noga lepo legne na skejt i da ne kliza,a ne za setnju. Jedine skejterke koje su mi trajale bile su globe.I danas ih imam ali djon je totalno propao,za bajs su sada,kad je suvo vreme.... meni su se vans raspale za 6 meseci. Globe vec 7 godina guraju E da,i adidaske kampus i ove poslednje najkare mi i dalje traju ali nisu klasicne skejterke.
kuruz Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 адидас су јаке к'о земља ценим да су ове најјаче и најиздржљивије патике које сам носио и користим прилику да се најебем мајке продавницама по Београду у којима Gazelle коштају преко 8000 динара
Vic Rattlehead Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 I meni su se Vans raspale poslije manje od pola godine, tačnije nisu još u potpunosti ali đon je toliko izlizan da spao na milimetar debljine. O Fallenu da i ne pričam, imao sam jedne sa vulc đonom i nije ništa od njih ostalo. Najbolje su se dosad pokazale Zoo York i Osiris, mada DC nisam imao a kontam da su one najkvalitetnije.
necko Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Šta vi radite s tim patikama? Meni jedne Vans traju 4 godine, nisu u savršenom stanju ali su i dalje neverovatno udobne, dok mi slip-on traju 4.5 godine. Fallen Rising Sun će u februaru 5 godina kako sam kupio i i dalje su ok.
Bourbon Princess Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 meni slip-on traju godinu dana max...
Lou Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 (edited) Šta vi radite s tim patikama? Meni jedne Vans traju 4 godine, nisu u savršenom stanju ali su i dalje neverovatno udobne, dok mi slip-on traju 4.5 godine. Fallen Rising Sun će u februaru 5 godina kako sam kupio i i dalje su ok. Zavisi od toga kako ko gazi, nekima će se brzo sjebati đon, jer vuku noge ili gaze na unutra/spolja... Edited January 13, 2013 by Lou
Night's Blood Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 I Nike u suštini pravi skroz dobre skejterice. Moje imaju 6 godina, nosila sam ih stalno.
Bourbon Princess Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Zavisi od toga kako ko gazi, nekima će se brzo sjebati đon, jer vuku noge ili gaze na unutra/spolja... meni pucaju skroz napred :haha:
kuruz Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 I Nike u suštini pravi skroz dobre skejterice. све што Најки ради је добро, буразер једне Максерице носи већ 4 године и ни на једном месту нису пукле
M-16 Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 meni pucaju skroz napred :haha: Skrati nokte I meni obično najki traju najduže. Jedne što nosim na basketu traju več 4 godine, a igram baš često i napolju i u sali
Bourbon Princess Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 nema veze sa noktima. puca mi guma napred. odlepljuje se, kida, itd.
Bourbon Princess Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) :haha: Edited January 14, 2013 by Bourbon Princess
Night's Blood Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Imala sam osecaj da se nisam dobro izrazila.
kuruz Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) I meni obično najki traju najduže. Jedne što nosim na basketu traju več 4 godine, a igram baš često i napolju i u sali И мени су једне Најки за трчање још живе, а носим их већ четири године. Морао сам да купим нове, пошто су овима ослабили федери на пети, али и даље могу да се користе. измена: ево овакве, па ако их је неко видео негде, нека јави Edited January 14, 2013 by Underkuruz 1
МегафаН Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 све што Најки ради је добро, буразер једне Максерице носи већ 4 године и ни на једном месту нису пукле Nista na svijetu nije izdrzljivije I udobnije od air max patika (original naravno) samo su skupe I tesko je naci model da nije kic.
kuruz Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 pa da, mene je ukenjalo da nađem jedne za 7 hiljada kad su svuda bile 13, a tih 7 je u stvari realna cena
Јарослав Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 Јел има у Беогараду да се нађе топ тен бели са зеленим и црним детаљима и за које паре? Мислим да могу да се нађу. Не знам тачно где, али су топ тенке све 7500, ако се не варам.
Recommended Posts