serblackbeard Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 (edited) Medene su , jel postoji eka varijanta da su crne , sa belim straftama ? Видео сам црно-беле али нисам сигуран за цену, имају и бело-зелене. Edited February 10, 2013 by serblackbeard
johnnyzzz Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Na sta da obratim paznju pri kupovini patika za trcanje? Osim toga da budu lagane. verovatno ti trebaju za asfalt ili beton pa biraj mekši đon (zbog amortizacije, čuvaš skočne zglobove i kolena) za zemljane/kamenite/nasipane staze ide tvrđi (tu podloga amortizuje dosta ali neravna podloga brzo ubije tabane pa je bolji tvrđi đon)
Vic Rattlehead Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Uzeh ove za 45 ojra, odlična akvizicija. 2
Machka Naopachka Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Za trcanje su valjda aseks najbolje, a kazu mi ovi sto ttrce da sto su ruznije to su udobnije
SixStepsOnTheMoon Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 (edited) http://www.officesho...dr.martens/5016 gledao sam ovu cipelu u podgorici u isti officeshoes, i nerelano je da je ovdje 30 evra skuplje. Edited February 10, 2013 by SixStepsOnTheMoon
kuruz Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Асикс гел мајка. Обавезно да узмеш нешто са меком петом, да има ваздушни ђон, федере или гел. Задњи део патике треба да буде подигнут у односу на предњи, пошто се правилно трчи на прстима. И узми од платна или неког другог меког материјала, због тежине и савијања.
MissionVao Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Naletela sam na neke semi-kul martinke na http://mojekrpice.rs/items/cipele/83968/martinke , da ne bude da ne mislim na vas.
Night's Blood Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) Pazarila. Jbt, jedva sam nasla patike, sve neki fensi modeli. Nije bilo sanse da lutam po prodavnicama jer mi budzet dozvoljava da kupim na 5 meseci otplate preko mamine firme. Na popustu 7200. :/ Veci deo patike je platneni, nevidjeno udobne i lagane. Edited February 11, 2013 by Night's Blood
Night's Blood Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Nas dvoje se slozili oko obuce.
Kokopelli Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Miz Mooz obuca. Nesto od njih dobija Urban Shop. Jako su kvalitetne i preudobne, cak i one koje imaju +10 stiklu.
Machka Naopachka Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Ja sam se razočarala pre nekoliko strana na ovoj temi u jedne njihove žute (kad sam ih probala). Dobro nisam poručila sa neta, sjebala bih se baš... AirStep su mi zakon. Najuodbnije ikad, a možda i najlepe čizmice. Ima u NS Cotton, trenutno i neko sniženje... naravno, sad uzeh i cipele.. al to je već moja boles' Evelyn (te imaju lepu štiklu)
Kokopelli Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 (edited) Imam i AirStepove i u pravi si, isto su udobne. Ne znam, nisam imala losa iskustva sa Miz Mooz, a ima ih i sestra i drugarica. Fly London su isto fenomenalne, samo ne volim ortopedsku petu i skroz oblu prednju stranu, kakav im je najcesce dizajn. Edited February 14, 2013 by Kokopelli 1
kuruz Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Inace, tikepa su odlicne. ценим да ћеш пре мене купити ове које пикирам http://www.sneakers-actus.fr/wp-content/uploads/2010/12/air-max-1-nd_2.jpg
Machka Naopachka Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Imam i AirStepove i u pravi si, isto su udobne. Ne znam, nisam imala losa iskustva sa Miz Mooz, a ima ih i sestra i drugarica. Fly London su isto fenomenalne, samo ne volim ortopedsku petu i skroz oblu prednju stranu, kakav im je najcesce dizajn. E imaju li radnju fly london u beogradu, neko mi to pomenu ali ko kroz maglu...?
Kokopelli Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 (edited) Imas na Terazijama, odma' do Komercijalne banke, a nesto manji izbor imas u Stingu u Merkatoru i Uscu i u Supermarketu. Edited February 15, 2013 by Kokopelli 1
Recommended Posts