Oak Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Koliko si platio ove prve? Iste k'o moje vansice, samo kapiram jeftinije.
Antikristina Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Jao, letnje čizme, nikad mi neće biti jasne One heklane pogotovo 1
necko Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Koliko si platio ove prve? Iste k'o moje vansice, samo kapiram jeftinije. Ne verujem da su Etnies jeftinije od Vans...
Night's Blood Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Jao, letnje čizme, nikad mi neće biti jasne One heklane pogotovo I to na bosu nogu.
ShinigamY Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Kakve su etnies na ovaj pakao? Dise li noga kroz to platno, i tako to... Kolege na poslu (dvoje) nose Vans, i kazu da im noge gore kada hodaju asfaltom, a da im noga uopste ne dise u tim patikama... A bas se nameracio da kupim jedne platnene na taj fazon. I sad sam skroz razocaran i ne znam sta da uzmem :/
kuruz Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 idi na sajt planetasport.rs ili sportvision.rs i razgledaj, ima ih puno ljudi kao da imaju neku fobiju od znaka Najkija, pa uzimaju razno đubre, a nemaju pojma koliko su lagane i udobne njihove patike proći ćeš sto puta bolje od onih koji uzimaju one užase na kvadratiće i tome slično
Oak Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 E Kuruze, pošto vidim da si upoznat u nike materiju, je l' ima igde kod nas da se kupe Nike Stefan Janoski (to je brend šta li već) patike. Ovako izgledaju, sa naravno varijacijama boja i dizajna.
ZheX Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 @Oak - Ove prve Etnies sam platio 9000, preskupo jbg. A sto se tice udobnosti, prezadovoljan sam, noga dise odlicno i lagane su, a izdrzale su ceo Nova Rock i nista im ne fali, jeste da je skupo, ali je kvalitet.
kuruz Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 verovatno ima, viđao sam gomile plitkih modela, pa nisam baš sve zapamtio obiđi radnje, Najki ima u Bulevaru kod ETF-a jednu i autlet na broju 397, desetak stanica dalje tramvajem čisto da dodam - dva dana sam gledao reditelja, kamermane tehničare, saradnike i ostale sa snimanja ovog filma Pirsa Brosnana - SVI nose patike za trčanje, nema udobnije obuće Reebok, Adidas, Nike najviše uzmite nešto šareno, da vidite kako je život lep
Antikristina Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Reebok belo-ljubičaste za trčanje Ali nisu mnogo šarene 1
necko Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Kakve su etnies na ovaj pakao? Dise li noga kroz to platno, i tako to... Kolege na poslu (dvoje) nose Vans, i kazu da im noge gore kada hodaju asfaltom, a da im noga uopste ne dise u tim patikama... A bas se nameracio da kupim jedne platnene na taj fazon. I sad sam skroz razocaran i ne znam sta da uzmem :/ Ja na ovo vrelo vreme nosim gotovo samo Vans classic slip-on na bosu nogu i nikada mi nisu gorele noge niti sam imao bilo kakvih problema. Imam i jedne Nike platnene casual, postavljao sam već na temi, i one su isto ok za vrućinu.
jelchica Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Bile u Dekatlonu za vikend lepe Adidajke za trčanje za 40 evra. Da mi se Asics i dalje ne drže sjajno i da nisam tad u Dekatlonu uzela i neke low-budget trkaće patike za 13 evra, uzela bi i od ovih par-dva..
Мајор Гашпар Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Где се може купити ова класа од патика? Најјаче патике за пензос баскет икад.
Face Of Melinda Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Bile u Dekatlonu za vikend lepe Adidajke za trčanje za 40 evra. Da mi se Asics i dalje ne drže sjajno i da nisam tad u Dekatlonu uzela i neke low-budget trkaće patike za 13 evra, uzela bi i od ovih par-dva.. Gde si nasla Dekatlon? Koliko znam u Srbiji ga jos nema...
kuruz Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Где се може купити ова класа од патика? Најјаче патике за пензос баскет икад. ima kod mene jedan par viška broj 50.5, samo malo da ih skratiš i to je to
SkullKrusheR Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 kuruze, propustio si sinoc razgovor o patikama na heksu.
Recommended Posts