Oak Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Odvratne su sve do jedne, a i većina su bakandže.
Night's Blood Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Od svih su mi NIke najudobnije. Zavisi kakav bi model uzeo. Ja sam jedno vreme na poslu nosila patike za trcanje i nisu me bolele noge. Inace celu smenu stojim ili setam.
Oak Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Ma ne mogu da nosim te kabaste šarene patike za trčanje na crne pantalone i košulju, na stranu što se meni lično ne sviđaju, dakle nešto crno sivo i da nije kabasto, npr one što je skal naručio su super, samo ne vidim poentu čičak trake i ne znam da li su udobne.
chess Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 ja uzeo ove, meni kul skroz kapiram da i ti sovo tipujes na nesto ovako, ja furam crne lone i karirane sulje i savrseno pasu na tu kombinaciju
SkullKrusheR Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 udobne su ove moje, samo su mi bile malo uske u predelu prstiju dok ih nisam razgazio dobro. ne može čičak traka da se skida, a poenta je valjda da ne moraš da vežeš perttle, pojma nemam. ovo su mi već treće patike za redom za sezonu jesen/zima koje imaju čičak traku, tako da sam navikao. ne smeta mi, u svakom slučaju.
kuruz Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 postoje i crne i crno-bele patike za trčanje Reebok ima dosta aktuelnih modela i još su na sniženju a udobnijih patika od tih za trčanje nema eventualno neke za basket, mada one moraju biti čvrste oko zglobova
-Mare Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Kuruze gde naći Reebok classic ovih dana? Burazer rešio da zameni par posle 300 godine iako je i ovaj stari neuništiv.
kuruz Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 izvini, tek sad vidim ovo poslednje koje sam video su 9000, što je nenormalno za njih Sport Vision, čini mi se ne znam da li ih ima još negde, ali se sećam da ih je ranije Tref prodavao za mnogo manje apra
Hail Metal Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Te Ribok Klasik su uz Idea super karticu 4500 din, narednih mesec dana u Sport Visionu. Champion su oko 2-3ooo. Ne znam da li u SU ima Sport Vision, valjalo bi uzet nesto
lemmy sixx Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 U Subotici nema nista,smece od izbora. Ima li neka onlajn prodavnica patika,ali da ima veci izbor?
Antikristina Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Planeta? Sport vision? Jebiga, valjda si do sada navikao da nemaš neki izbor patika kad nosiš 50 1
lemmy sixx Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Gledao sam tamo,nemaju nista. Naravno da sam navikao,ali dzaba kada svake druge godine istu muku mucim.
Antikristina Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 I ja vazda neke ružne patike nosim, ne mogu ja to da tražim sto godina. Aj da je to stvarno neki veliki broj, nego 41, jebo ga otac. Nije mi jasno kakav problem imaju sa velikim brojevima. Probala jednom da uzem muške patike, al' ne vredi kad su sve široke, baš smeta. 1
lemmy sixx Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Meni ovako nesto treba: I prosle su mi slicne bile,ali moram kupiti nove,polako odlaze u kurac.
Hail Metal Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Odeš u Arkad, u Segedin, ima solidan izbor, ali ispalti se ako malo na više kupuješ
lemmy sixx Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Ma meni ce se isplatiti da samo i zbog patika odem,jer ovde ne mogu nigde naci.
Schneider Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Koji je to model u pitanju? Da pronjuškam malo po većim online prodavnicama.
lemmy sixx Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Koji je to model u pitanju? Da pronjuškam malo po većim online prodavnicama. Adidas goodyear.Moze i adidas zx modeli. Koje onlajn prodavnice?
Guest Bata Životinja Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 za kuruza http://www.shoegypsytulsa.com/
pripravnik_23 Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Da li zna neko gde se mogu naći po najpovoljnijoj ceni vans old school patike? Ima ih u oficce-u za nepunih 8000,gledam nešto preko neta i idu cene oko 50-60 što mu na kraju sa plaćanjem pdv-a dođe na isto a možda i skuplje. Ima li neko iskustva sa poručivanjem obuće iz inostranstva ili ako neko zna neki šop kod nas gde se mogu naći osim u officeshoes-u?
SkullKrusheR Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 ^ http://boardshoponline.rs/obuca/patike/vans-old-skool-dsd-shoes.html ja imam ovakve samo sa svetlijom plavom. malo brojeva ima jbg, ali proveravaj redovno sajt jer se svaki dan menja ponuda, biće i drugih modela verovatno.
M-16 Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 I stalno imaju neke akcije i popuste pa se cena menja
pripravnik_23 Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Hvala momci, ovo je već pristojna cena. Nego, kako si zadovoljan s njima, vidim da im najveća veličina 10.5 (44),a ja nosim 45,da li kalup može da primi nogu za broj veću? Pretpostavljam da im je ovo trenutno stanje na lageru, pa će biti i većih.
SkullKrusheR Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 ja sam mojima do jaja zadovoljan, biće dve godine skoro od kad sam ih uzeo i ništa im ne fali, osim što se vidi da su iznošene. kapiram da ću i ove godine neke slične uzeti. za veličinu nisam siguran. možda bi posle nekog vremena i mogao normalno da ih nosiš, ali meni su moje (46 koji inače nosim) bile knap u početku dok ih nisam razgazio, tako da ti ne bih preporučio manji broj da uzimaš. inače, ja sam ih uzeo u ofisu, snižene bile na 5200. možda bude neko sniženje opet, vidim da ima par ok modela, ali su cene besne.
Recommended Posts