lemmy sixx Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 čuj "debeo", a ja prvi put posle ko zna koliko nisam preko 80 kg A nisi ni preko 160cm. Znaci debeo si. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 jeste preko 160 sigurno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Al' ispamovaste temu jebli mater svoju. Uzo danas čizme, stigla zima jebajije Vratio sam ih pre neki dan, dobio pare nazad. Kvalitet katastrofa, iznutra počela ova vuna da otpada najviše na peti i malo sa strane. Nisam ih par dana nosio... Sad moram tražiti nove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Šta ćeš kad se ovde svako malo vodi diskusija oko visine Valjda zato što smo uglavnom degenerisane bandere 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Al' ispamovaste temu jebli mater svoju. Vratio sam ih pre neki dan, dobio pare nazad. Kvalitet katastrofa, iznutra počela ova vuna da otpada najviše na peti i malo sa strane. Nisam ih par dana nosio... Sad moram tražiti nove. Otkud to? Gde si ih kupio? Jedan ortak nosi jedan par zimi vec 3 godine, nigde mrdnule nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Otkud to? Gde si ih kupio? Jedan ortak nosi jedan par zimi vec 3 godine, nigde mrdnule nisu. Ovde u Helsinkiju. Nemam pojma, očekivao sam više jer je relativno poznat brend i dosta su skupe, možda se potrefio takav komad. Video sam iznutra Made in Vietnam...mada su se verovatno isto proizvodile tamo i ranije... Meni su se svidele neke zenske i pre nego sto sam ih kupila pretrazila sam utiske i svi kazu da su pre par godina drasticno sjebali kvalitet materijala, nema ko se nije zalio, od dugogodisnjih korisnika Bili su u pravu. Mišnka zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Bedak sto su ti se raspale al makar si na civilizovanom mestu, ovde bi kapiram morao da pretis inspekcijom jer bi te optuzili da si previse nabadao petom dok hodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Ja sam pre nekoliko meseci nosio patike na reklamaciju, pokidala se ona rupa kroz koju prolazi pertla, odbili me, rekli su mi da primenjujem vecu silu nego sto je neophodno kad vezujem pertlu Sad mi je krivo sto nisam pretio inspekcijom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Čudi me da ti nisu rekli da kupis patike na čičak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Ovde su me samo pitali da mi nisu slučajno male, rekoh ne. Čak sad gledam i u nekim drugim radnjama imaš 100 dana za money back. Sa'ću k'o svaki pravi srbenda na svaki mesec dana da kupujem i vraćam do proleća 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 Uzeh nešto skroz na drugi fazon, baš specijalno za outdoor, ovo bi moralo da valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 čizme za Havočku: http://www.officeshoes.rs/cipele-kitten-cizme-cizme/3947 samo ne znam valjaju li čemu uživo i da li su dovoljno duboke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Najjace su mi recenzije na seksi zenskoj obuci Uopste nisu fake Odlican naziv za ove premocne cizme. Volim Kitten modele jer uvek mozemo biti trendy ako posetimo "Office Shoes" i uzmemo nesto iz Kitten ponude. Visoke cizme po mom ukusu. Kupujem ih pod hitno. U ovim Kitten cizmicama na stiklu cu izgledati kao Viktoria Bekam. Savrsene cizme za izlaske...vec mogu da ih zamislim uz moje omiljene mini suknje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 hahha da l su realne, jbt ovo sa botovima još malo pa će postati ISO standard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 moze, lepa cena, lepa cizma 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Imas takve lakovane na Bulevaru, ugao sa Sindjelicevom, 4500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 je l' Timberland zimske cipele vrede toliko koliko koštaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 (edited) Ja kupio moje Timberland zimske cipele tj cizme u januaru 2011. Svake zime ih nosim, spolja izgledaju savršeno, jedino iznutra se postava izlizala, al ko još to gleda. Jednom rečju odlične, al verujem da ima raznih serija. Jedina investicija koju sam imao u njih jesu nove pertle, pošto one što Timbe daje su lošijeg kvaliteta. Bile su 3mm debljine, sad koristim 4mm i one su mnogo bolja opcija. Sad da kupujem to je prvo što bih promenio. Edited November 29, 2014 by Schneider Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Koja bi bila min. temperatura po tebi? Gledam bas da uzmem tako neke kanadjanke pa se dvoumim izmedju CAT i Timberland. CAT deluju malo manje kvalitetno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Idi sa Timberland. Cat su mnogo losijeg kvaliteta kod nas u odnosu na evropu, ali Timberland stvarno drze do kvaliteta. Burazer ih fura isto evo vec treca zima, nema frke nikakve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Pa ako ćemo iskreno ja sam na njihovoj deklaraciji video da su za "suvo vreme"? Ovaj podatak sam viđao i po ostalim Timberland čizmama i pomalo me čudi, jer izgledaju spolja i iznutra baš za zimu, i nisam nikad ostao mokrih nogu koliko se sećam. Temp ne znam tačno da procenim, koliko god je ladno bilo nisam imao problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Ma ovi nasi trgovci i na one ribarske gumenjarke stave deklaraciju za suvo vreme..samo da bi izbegli bilo kakvu reklamaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Sva kozna obuca je za suvo vreme. Koza upija vodu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Ove sam juče kupio, 5ooo din na sniženju, Skečers mi dosadi, nisu baš za neku jaku zimu, ali ni ne planiram da idem u sneg, zadovoljavajuće su tople. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 ja ove malopre dobio i 20% popusta u SportVision http://sklep.olimpolsztyn.pl/allegro/olimpout/timberland/timberland_6161r_b.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts