Shamandalie Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Ove Demonia cizme su mnogo dobre, fanstasticne zaista. Mozda nesto slicno prodaju u Urban Shopu, ali bas i nesto nisam optimista...Mozda moze da se nadje nesto slicno po radnjama i trznim centrima, nije iskljuceno...Ja bih videla u Njujorkeru i ostalim radnjama u Delta City gde pored odece ima i urbana obuca. Prosle godine u Budimpesti u H&M sam vidjala slicne cizme, ili duge zenske cizme na pertlanje, akod njih u Mangu i neke sa platformama u crnoj i beloj boji. Kod nas, nazalost, malo je teze naici na takve radnje.
MissionVao Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Demonia ume da ima po neki lep model ali je kvalitet apsolutno uzasan mogla bih da se zakunem da su ove moje od kartona.
Zen Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Toliko lose? O.o Eto kako izgled moze da prevari....
MissionVao Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 toliko lose da se ponasa kao karton. nema nacina da ih odrzavas posto ne smeju da se kvase a nema cime se maze da bi se manje habale. djon je grub pa zvechish kao da lupas keramikom o pod dok hodas tj nije prevucen gumom tako da na tepisima letis kao na ledu. obula sam cizme 2x i vec izgledaju tako da se nikako ne mogu proslediti dalje kao nove. E to vazi za one sto izgledaju kao kozhne. Kakve su im one od PVC-a/tkanine ne znam...
Brynhildr Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Ja najvise volim da nosim skejterke i martinke... x) Takodje leti nosim i baletanke, ponekad i starke... Al' skejterke su mi favorit x)
Machka Naopachka Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Ocu da kupim jako tople cizme. Tacnije, moram.
White Man Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Тачније, било би пожељно. A ja морам да купим неке добре кожне рукавице. Јел зна неко где има да се купе а да то није продавница BOSS у Кнез Михајловој?
Ајлин Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 pffff ima al u inostranstvu btw good tip na topicu kosa. sasvim tačno.
Zen Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Тачније, било би пожељно. A ja морам да купим неке добре кожне рукавице. Јел зна неко где има да се купе а да то није продавница BOSS у Кнез Михајловој? Ove sto se prodaju na ulici su oko 10 evra i nisu lose ako nista drugo ne nadjesh eto ti plan C.
Mita Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 mislim nisu toliko decije a i bile su na rasprodaji u Trefu valjda pa sam uzeo svidele mi se
Machka Naopachka Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Super su, Mito. Planinarske patike i cipele su najbolja obuca na svetu. Ja furam merelove kad je jako zima. Jebu keve. Samo sto su preteske za duze pesacenje za mene (zbog mojih losih kolena) ali za po gradu nema bolje obuce.
NYX 218 Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 A ja морам да купим неке добре кожне рукавице. Јел зна неко где има да се купе а да то није продавница BOSS у Кнез Михајловој? Ja nisam neki fan rukavica, ali zbog moje profesije, moram da ih nosim (tesko se svira ledenim prstima). Imam jedne bez vrhova prstiju, ali one ne greju bas dobro... I ja sam razmisljala da kupim kozne rukavice ove zime...
Mita Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Super su, Mito. Planinarske patike i cipele su najbolja obuca na svetu. Ja furam merelove kad je jako zima. Jebu keve. Samo sto su preteske za duze pesacenje za mene (zbog mojih losih kolena) ali za po gradu nema bolje obuce. hvala Meni se ne svidjaju. jbg ukusi
White Man Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Ove sto se prodaju na ulici su oko 10 evra i nisu lose ako nista drugo ne nadjesh eto ti plan C. Па не знам, више сам за варијанту да платим више али да знам да сам купио нешто квалитетно и нешто што ће ми трајати годинама него неке фуш које ће ми трајати само једну сезону. Обићи ћу Сајам ових дана, мора да има нешто. Хвала на савету у сваком случају. Ja nisam neki fan rukavica, ali zbog moje profesije, moram da ih nosim (tesko se svira ledenim prstima). Imam jedne bez vrhova prstiju, ali one ne greju bas dobro... I ja sam razmisljala da kupim kozne rukavice ove zime... Јао, те рукавице без врхова су скроз улични фазон. Има да се купе и оне што имају могућност да се скину врхови па да се опет врате. Него, шта свираш? Клавир? (то сам прво помислио кад сам прочитао твој пост) Нисам нешто зимогрожљив али чим малкице захладни мени је одмах хладно на рукама. Bloody hell... @Мита: Царе, имамо исти монитор. Човече, која коинциденција!
MissionVao Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 gde ima onih ulozaka za cipele sto nisu klot ko za ravne tabane nego onako "pufnasti", lici na runo
Kokopelli Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Probaj u Grubin, mada ne znam kakve su te koje tražiš.
MissionVao Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Probaj u Grubin, mada ne znam kakve su te koje tražiš. kako kakvi pa pufnasti mislim da ih zovu "termo", bila sam danas na jednom mestu al nisu imali. next stop-grubin u Beogradskoj
Ni! Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Kupila sam NewRocksice... Iznenadila sam se koliko su udobne, samo shto su teshke kao tuch...
Ајлин Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 nosim planike trekking. odlične. preživele su raznorazne fabrike i raznorazna blata, 4x kopaonik zimi i 3xdurmitor leti prave su gazilice.
Machka Naopachka Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 eileen, takve ima moj dragi samo crno teget :) Znači moram da se falim. Kupila sam čizme u Beču sa genijalnim patentom. Imaju štiklu od nekih 7cm manje više ali izmedju pete i flekice je umetnut neki gel koji amortizuje udarac. Piše za 50% genijalno je! Dodatno, ne klizaju uopšte i postavljene su toplo onim flisom ili kako se zove. mah oduševljena.
Recommended Posts