jelchica Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 )@jelčica, jesi li sigurna da želiš cipele koje su ti velike? I 13 tisuća - bato, nema neko sniženje, si pogledala možda Rodić na nbg, ili autlete kod Arene?? U kojoj radnji u Rodiću ih ima? Isto Inter? Nisam gledala nigde sem u Interu u Merkatoru. Htela bih broj veće da mogu da imam sloj vazduha oko noge da me greje ili da mogu da obujem još jedne čarape. E sad, moja zamisao oko takve obuće je da mi služi kad krenem da se akam po planini po snegu (10-ak km) ali i kad je u gradu snežno ludilo da mogu da ih obujem kad pođem na pos'o zbog da se ne bih pre'ladila dok 15 min stojim i čekam bus (jbg, osetljiva bešika). What thinkest thou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 ja otisla u krajnost danas xD samo su boje maaaalko drugacije xDD bas su ruzne XD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 ti i kuruz obozavate ruzne patike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 ja jok, samo su bile jeftine... i morala sam da imam najruznije duboke patike u kraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Добре су, али боја... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Ovo sto je ovde roze je na mojim pink, a crno je plavo xDDD ZNAS KOL'KO SU RUZNE QQ XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 ja jok, samo su bile jeftine... i morala sam da imam najruznije duboke patike u kraju tako i kuruz...samo on voli da ima najruznije na stadionu... imam utisak da birate patike sa povezom preko ociju... Добре су, али боја... ju...tebe zaboravih kada pominjemo,da budem politicki korektan,kada pominjemo manje atraktivne patike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Само дубоко Ovo sto je ovde roze je na mojim pink, a crno je plavo xDDD ZNAS KOL'KO SU RUZNE QQ XD Постоји разлика између розе и пинк?! Трне, ево да те још мало одушевим. Tроумим се између ових: Још једних Конверсових и једних Пуминих (не могу да нађем слике). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 brate,kako ce to samo lepo da ti stoji uz helanke...ima da budes najsmeker na konjarniku i banovom brdu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) Овако нешто? Ја сам се двоумио између Топ Тена и ове пуме са доње слике. Узео топ тен. Edited September 19, 2011 by serblackbeard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Па, и не баш тако. Више су налик овима: Само што ово зелено није зелено, него је црно. brate,kako ce to samo lepo da ti stoji uz helanke...ima da budes najsmeker na konjarniku i banovom brdu... Ја сам са НБГ-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Добре су, али боја... Dobre su kad imaš tli godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 ja otisla u krajnost danas xD samo su boje maaaalko drugacije xDD bas su ruzne XD Au, jebote kolko su uzasne. Ne znam sta je vise ruznije ova crna koja se presijava, princez roza boja, ovaj neki patern sivih pikova na belom ili zlatni znak. Ko da si birala najgoru mogucu patiku ikada. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 E taj zlatni znak nema, i rekoh, nisu te boje, CITAJ -.- Al' da, potrudila sam se da bude odvratno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 E taj zlatni znak nema... онда је ОК. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 (edited) ovakve? Edited September 19, 2011 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 U kojoj radnji u Rodiću ih ima? Isto Inter? Nisam gledala nigde sem u Interu u Merkatoru. Htela bih broj veće da mogu da imam sloj vazduha oko noge da me greje ili da mogu da obujem još jedne čarape. E sad, moja zamisao oko takve obuće je da mi služi kad krenem da se akam po planini po snegu (10-ak km) ali i kad je u gradu snežno ludilo da mogu da ih obujem kad pođem na pos'o zbog da se ne bih pre'ladila dok 15 min stojim i čekam bus (jbg, osetljiva bešika). What thinkest thou? Iskreno, ako mene pitaš, uzmi obuću adekvatnog broja i ako ideš 10tak km zašto bi se nažuljala ako ne moraš?? Ja sam stava da sva oprema za bilo koji sport treba da bude odgovarajuća, u granicama razuma i novčanika. A gde ih ima sada stvarno ne znam, kažem ti u rodiću sam uzela moje pre neku godinu na sniženju, da u inter sportu ali nemaju iste stvari kao u Merkatoru. Vredi pokušati u autletima kod Arene i takodje Viline Vode kad su sve sportske stvari u pitanju... srećno! Za ekstremne, vredi otići i na Bubanj Potok al jako rano ujutru (i ko nema problem sa možda malo nošenom obućom/odećom), šta sam sve vidjala da ljudi tamo nalaze, svaka im čas' E taj zlatni znak nema, i rekoh, nisu te boje, CITAJ -.- Al' da, potrudila sam se da bude odvratno E vala jesu ružne da se smrzneš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 http://www.converse.rs/files/articles/fall11/113442.jpg imao sam ja ove, nisu lose. oko godinu i po su mi trajale, a nosio sam ih po svim godisnjim dobima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 E, al' pazite, bilo je mnogo nategnuto, prvo je ortakinja uzela ove za nekih 11 i po soma, pa joj je ortak rekao da moze to i ruznije za manje pare, pa je kupio a drugi ortak je ponovio njegovu recenicu i zavrsio sa Morala sam mnogo da se potrudim da pobedim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 E, al' pazite, bilo je mnogo nategnuto, prvo je ortakinja uzela ove http://www.vagant.net/blog/wp-content/uploads/2009/08/FirstRoundLSparkleWmns_Orchid_Wht_SpaBlue1-31.jpg za nekih 11 i po soma, pa joj je ortak rekao da moze to i ruznije za manje pare, pa je kupio http://www.high-top-nikes.com/images/women-dunks/Nike-Dunks-High-Tops-White-Orange-Blue-Yellow-Black-Red.jpg a drugi ortak je ponovio njegovu recenicu i zavrsio sa http://cultureshoq.com/wp-content/uploads/2010/01/Adidas-Top-Ten-Hi-NBA+White-Red-01-500x351.jpg Morala sam mnogo da se potrudim da pobedim. Pa ovako ove prve su shvatam totalno okej za neku fensi devojku, jesu one meni ruzne, ali shvatam da populaciji koja bi kupila te patike bile odlicne. Dok su tvoje jednostavno kako god okrenes ruzne. A ove dve druge, pa druga patika nije nesto sto bi ja kupio, ali ono nisu tolko strasne, a ove trece su totalno old-school shvatam da bi se Jaroslavu dosta dopale. Nekako to takmicenje ko ce da kupi najruznije patike od svojih para, mi totalno nema logike. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 brate ja sam fensi, al' ih nikad ne bih kupila -.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Za razliku od onih koje je kacio, ove i lice na nesto. Исти модел као моје, Ер Макс кец, само што су боје и материјал другачији. Трне, рођаче, ти носиш старке. Одакле ти идеја да можеш икоме да причаш о укусу? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Morala sam mnogo da se potrudim da pobedim. otkad se to pocela obuca kupovati po ruznoci modela? mada realno ako se vec takmicite mogli ste naci 10x ruznije patike od tih za male pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiris Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Starke su za klasu lepse od bilo kojih patika koje videh na ovoj temi, zajedno... timeless... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 timeless crap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts