jelchica Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 A nisam znala da tražiš cipele Ma pazi, ja imam (fiks?) ideju da nađem par zimske obuće koja će biti po GoreTex protokolu i pristojno topla da mogu da je nosim na laganija zimska planinarenja i šetnje po (relativno) utabanom, ali da ne bude previše džombasta pa da ih u nekoj sporCkoj varijanti nosam po gradu kad je ozbiljna zimoća. Ako to može da izađe manje od pominjanih 130e - GREEEEAT! Tu mislim da mi se ne uklapa plitka Salomon patika, dok dublja verujem da može, ili, ako mi ne preostane izbora - neka "elegantnija", laganija planinarska cipela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 није баш за уз допичњак, али: http://www.armyequipment.com/proizvodi.php?id=60 стандардне величине од 39 до 46, па ако се уклапаш... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 'Fala na hintu, ali ruuužne suuu :/ Više nešto ovako http://www.salomon.com/us/product/x-tiana-mid-wp.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 imam od tog proizvodjaca cipele,dobre su...ne znam da li je to zenski model,pa da se ne izlajem kako mi se svidjaju...to bi bilo malo metro gej... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 @Generalni: te su sve samo ne tople. Bez krznenog umetka ( ) ne mozes ni na 10 stepeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 ти да се трљаш комовицом, да му га даш по микроциркулацији Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Nema te kolicine rakije koja bi nadoknadila 5mm debelu gumu bez ikakve druge izolacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 хеј, комовица или 5мм дебела гума без икакве изолације, вотевр рокс јор боут Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Gajite gljivice i uvek cete imati nekoga da vam greje nogice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Kad bih trazila nesto tog tipa, uzela bih magnumke... Tople su, nece se raspasti sigurno 5-6 godina, a opet, ruzne su koliko i ove gore... ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Jebes ti to kad ih nema u zenskim velicinama... makar ne u Snajperu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 zene i velicina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Meni se kod martinki svidja taj old skul djon @nb Do 10 kopci mi je kul, tako visoke cizme me smaraju, nikad mi nije hladno na listovima, samo na zglobovima Mada, iskopah izaboravljeni par martinki koje pazarih tipa 2002, u varijanti raspasce mi se stare, al te stare i dan danas nosim i nisu se raspale ... hocu da ofarbam taj drugi par, ili da ih iscrtam, crne su i to me smara. Ove stare su ofarbane experimentalno u plavo i to je ispalo manje vise ok, stare cipele pa su svejedno ofucane. Ima li ko da predlozi neku dobru boju za kozu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Crna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) Ima li ko da predlozi neku dobru boju za kozu? Edited September 28, 2011 by Генеральный 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) Meni se kod martinki svidja taj old skul djon @nb Do 10 kopci mi je kul, tako visoke cizme me smaraju, nikad mi nije hladno na listovima, samo na zglobovima Mada, iskopah izaboravljeni par martinki koje pazarih tipa 2002, u varijanti raspasce mi se stare, al te stare i dan danas nosim i nisu se raspale ... hocu da ofarbam taj drugi par, ili da ih iscrtam, crne su i to me smara. Ove stare su ofarbane experimentalno u plavo i to je ispalo manje vise ok, stare cipele pa su svejedno ofucane. Ima li ko da predlozi neku dobru boju za kozu? I ja volim taj djon, najudobniji je. Ovo ti je nesto izmedju patike i cipele. http://www.kbkshoes.com/photos/766_1.JPG?FoolCache=09:34:02 http://www.kbkshoes.com/photos/765_1.JPG?FoolCache=09:34:02 http://cache.wists.com/thumbnails/d/1e/d1ecc095e2bcb52721072f5f0c1be69c-med Edited September 28, 2011 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) Meni se kod martinki svidja taj old skul djon @nb Do 10 kopci mi je kul, tako visoke cizme me smaraju, nikad mi nije hladno na listovima, samo na zglobovima Mada, iskopah izaboravljeni par martinki koje pazarih tipa 2002, u varijanti raspasce mi se stare, al te stare i dan danas nosim i nisu se raspale ... hocu da ofarbam taj drugi par, ili da ih iscrtam, crne su i to me smara. Ove stare su ofarbane experimentalno u plavo i to je ispalo manje vise ok, stare cipele pa su svejedno ofucane. Ima li ko da predlozi neku dobru boju za kozu? Što ne pitaš obućara da ih oboji? Još jedan glas za b'aon djon na martinkama... čak mislim da uzmem plitke, za posao... ravne cipele, nakon xy godina, must have. Kao na primer... Iliii Joooj joj joj Edited September 28, 2011 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 (edited) uz'o sam danas tidze...dobro sam prosao 4500...jos mi ovaj sto radi rekao da je to neki uzorak,bio samo jedan broj,pa sam taj i uzeo...asics-court tempo se zovu... moje imaju par nekih narandzastih detalja,lepo se uklapa... inace,u dgra nema normalnih patika ni za milion evra...sve nesto pederski,urbano,sabanski,boze sacuvaj...em sto nema patika,em sto nema normalnog butika...gde god udjes pici neka tuc-tuc mjuza,rade neki pirsingovani pederi i neke kurve koje djuskaju za pultom(to i nije tako lose)...ja u principu nikada necu kupiti patike koje mi se stvarno svidjaju jer ih nema,kupim sta mi se najmanje ne svidja...ili po principu"moze da prodje"... Edited October 5, 2011 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Ja tako poslednjih deset godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 (edited) DakleM, pazareno sledeće: http://www.growoolf.com/4/#p34 (ispod same slike gilja su dva kružna dugmeta, klik na ono desno i dobijete sivo-crnu verziju, koju sam kupila). Ranije sam čula za ovu marku i da imaju vrrrlo pristojnu obuću po pristupačnoj ceni. I slučajno naleteh, sreća radost! E sad, videćemo koliko su zaista dobre, kako, gde i koliko će me služiti.. ..za tih 3400 din koliko su koštale. Pod rukom deluju sasvim solidno i uredno odrađeno, lepo drže zglob a prilično su i lake! Edited October 8, 2011 by jelchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheMashica Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 uu deluju mi mnogo dobro ove čizme. Gde si ih kupila je l ima ovo da se pazari u Beogradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 to su prave cizme za zenske, kakve kurac stikle,martinke svetom vlada pederski lobi sto se tice mode, tako da ne moze covek normalno da se obuce i da oce, ja kad kupim nesto da mi se svidja nosim to dok se ne raspadne jer se retko srece prilika da nadjes nesto normalno u narednih 5 godina...mozes da izgledas kao ljakse ili kao derpe, pa biraj ...ili eventualno kao metalac, a za to sam mator a i nisam metalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Gilje su pazarene u Loznici, mislim da ih zapravo samo tu i ima (ranije su imali svoju radnju u LO, a sad se nekoliko modela prodaje u nekoj random radnji, valjda nije bila dovoljno obimna prodaja) a mogu da ih dostavljam u BG ukoliko neko izrazi želju. Videću šta još ima od modela - spazila sam još neke komplet crne, na sličan fazon ali kabastiji, recimo muški model. Ove moje su među jeftinijim modelima, uglavnom su oko 4000-5000 (na sajtu za neke modele piše preporučena cena). Juče su preliminarno ispitane (dooobre ), danas idu u šumu fo' real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Ima li nekoga da se bavi većom distribucijom i uvozom Skechers programa osim "Office Shoes-a"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 13, 2011 Report Share Posted October 13, 2011 Pitanje za Beogradjane, kakav je izbor obuce u Immo centru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts