Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, nije ti ogromno stopalo :)

Pazi, kod svakog proizvodjaca 40 je drugacija duzina... Npr, ja nosim nike 48, reebok 46-47, a shelly's rangers su mi 45 taman xD

Najbolje gledati duzinu u cantimetrima :) Meni je 30-31cm prava mera i kod svakog proizvodjaca ista.

Posted

dobio sam licnu marku papuca...za sobu edisn...veliko slovo T na njima,a jos i neki lik koji suta loptu...ustvari,lici na loptu...prvo sam mislio da je maslacak,al mi bilo nelogicno da lose iscrtani lik suta maslacak,a malo podseca i na tocak...kupila mi bakuta na pijaci...

Posted (edited)

Sada za zimu, vidim da su dominantne muske cipele, popularne "kanadjanke" nema koja firma ih ne pravi.

Pocev od Timberland-a, Cat-a, Ecco-a, evo videh i Nike je napravio neke modele (cene od 10-12 000 din).Cenim da ce se ovaj Nike-ov model nositi dosta jer za 100e (negde sam video i akciju za 80e) najpristupacniji/

Mislim da cu ipak se drzati sigurice ili Timeberland ili Ecco, e sad jbg sto cu morati da puknem nekih 150e za cipele to je bolna tacka al sto se mora nije tesko :).

Naravno ne treba zaboraviti ni Paccioti koji ima neke zaista odlicne modele ,al to je samo za one one sa dubljim dzepom (400-500e za cipele).

Ako ste videli negde neki dobar izbor zimskih cipela, molim podelite info.

Edited by Schneider
Posted
  On 11/4/2011 at 11:58 AM, Underkuruz said:

Gledao sam pre neko veče, na svim deklaracijama piše "obuća za suvo vreme", osim na nekoliko onih tipa Goretex itd.

Potpuno si u pravu, evo sad sam pazario u Timeberlandu cipele 18500 cena, isto pise za suvo vreme, ali tu je i veliki pecat WATERPROOF. Ovo mu dodje neka kontradikcija al sta sad:)

Ne mogu sad tacno da nadjem al je cipela slicna ovom modelu:

http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=10832050&prodFindSrc=paramNav

Dakle sve isto samo sto je djon tamniji, a ovaj kozni deo iznad zgloba nije taman vec krpani. To je "brosirana ili polirana koza" ne secam se sta mi je rekao momak sto radi tamo.

U svakom slucaju super su zaista, i teske hehe.

Posted

Ja sam nešto u stilu "kanađanki" prošle godine kupio za 6000. Sve je to stvar brenda, čizme ne koštaju 180 evra, nego ime proizvođača.

Posted
  On 11/4/2011 at 3:04 PM, Machka Naopachka said:

Ima li žena na ovom forumu???

:da::da:

Prve su odlicne. Ja uzasno patim za takvima, ali trenutno mi se stvarno ne daje 9-10 hiljada na nesto sto i nije cipela za zimu.

Ove su lepe isto.

da2bedf00ae6eb3f21d0b0926aa7c49c.jpg?1313777031

Posted (edited)

adidas_terrex_fast_x_fm_mid_gtx_hiking_shoes_solid_grey_spray_black_mens_p5_.jpg

Uzeo sam ove za zimu.Nisu jeftine,ali su zato lagane,udobne i ekstra su za drndanje po prirodi.Vrede svaku paru.

Edited by aRmatuRa
Posted
  On 11/4/2011 at 6:57 PM, Јарослав said:

Где?!?!?!? У БГу су свуда 9990.

U Novom Sadu na Spensu. U Djaku, cini mi se...... Da, u Djaku.

Posted

Ne znam znači li ti da su 8 hiljada.. U BN Boss Outletu na Batajničkom drumu (bi trebalo da) je sredom 10% popusta, pa ima dosta modela kožnih čizama koje sa popustom dođu, je l' te, 80e. Doduše, modeli su mahom klasični (ne bapski), nisam sigurna da li se zalomila i poneka fenserica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...