Lunar Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Evo ponovih se,130 evra 130 evra? ma dajjjjj.......
Ni! Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 nosim planike trekking. odlične. preživele su raznorazne fabrike i raznorazna blata, 4x kopaonik zimi i 3xdurmitor leti prave su gazilice. Ove su odlichne... Ja sam htjela crvene, ali nije bilo broja.
Zen Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Jel moze neko da preporuci gde da kupim patike za trcanje po betonu (rekoshe mi nekakve trekking patike valjda sa nekim posebnim gelom u djonu?)?
Ајлин Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 veruj da vrede svaku paru. ovo je novi model ja imam stari mala je razlika.
Machka Naopachka Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Jel moze neko da preporuci gde da kupim patike za trcanje po betonu (rekoshe mi nekakve trekking patike valjda sa nekim posebnim gelom u djonu?)? Ja se svojevremeno ubih tražeći to. Onda sam odustala. Ali ja nosim 38 39 pa nikad nema broja za mene. U glavnom, probaj u intersportu i tako tim radnjama. Moja drugarica koja trči svakodnevno je uzela neke adidasove runner nešto i kaže da su najbolje do sada. A gledala sam emisiju o tom gelu i kako bacaju jaje na njega sa drugog sprata i jaje se ne razbije, i ta marka al da me biješ setiću se danas valjda kako se zove je bila u delta cityju gore. Doduše ružne su da ružnije ne mgou biti, al su super. Rucanor, r... r... nešto tako.
Zen Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Hvala Mada sto su ruznije verovatno su skuplje, tako to bar ide.... Bar za sad nije frka, ionako pada sneg, a ne trcim po snegu i ledu da se ne polomim jer sam uzasno trapava....
Machka Naopachka Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 ...Klizanjeeeeeeeeeeeee.........
Josif Visarionovič Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 130 evra? ma dajjjjj....... za patike i telefone ne pitam kad je cena u pitanju
Dwid Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 (edited) kad je ok vreme ove : kad je sranje Shelijeve chizme (14 kopchi) Edited January 13, 2009 by Disgorger
Zen Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Po kuci nosim Grubin papuche, za leto imam takve japanke. Mnogo manje me bole ledja otkad ih nosim... Izdrzljiva i veoma udobna obuca, ko nije probao nek proba ne verujem da ce se pokajati.
mara! Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 грубин је кевааааааааа не. грубин је кева кевине кеве. и ја их носим по кући. и узећу следеће лето јапанке. нису нешто естетски лепе али не да су удобне, него им није добро. битно да сад звучим врло образовано. иначе, нашла сам дивне чизме у бати, и још на снижењу, а не могу преко мог фудбалерског листа да закопчам. тако ми и треба кад се грувам xD
salebghouse Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 oprezno sa batom,tu sam kupio pre par godina "bajkerske" cizme (valjda se tako zovu),posle godinu i po dana se djon prepolovio.bukvalno.isto je bilo neko snizenje,slucajno sam naleteo,"retko dobijamo ovakve modele,bas imate srece...".sto je najgore,koza je izgledala ok,ne znam kako je tako ispalo na kraju,ali tamo vise nikad necu kupiti ni spajalicu (koje i ne prodaju)
mara! Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 па нећу их купити, јебу ме листови. али мама има једне балетанке и једне чизме и задовољна је. и ово је први пут да чујем за бату тако нешто О.о можда само ниси имао среће...
salebghouse Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 moguce.posle sam zakljucio da je to bio neki krs koji se kod njih nasao ko-zna-zbog-cega,ja sam naleteo...uglavnom,ispala.posto sam ja tesko zlopamtilo...
Sugar Overdose Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Zhelja mi je da imam neke Christian Louboutin ili Balenciaga cipele Shteta shto nemam 100k dinara vishka
kuruz Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) http://www.sportvision.co.yu/index.aspx?pa...3&catalog=1 Love it. http://www.sportvision.co.yu/index.aspx?pa...4&catalog=1 Ове узимам за који дан. Edited February 3, 2009 by Куруз Симеријанац
Ni! Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Meni su ove slatke... Chak su i jeftine, samo shto ja ne mogu to da nosim. -.-
kuruz Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) Evo ponovih se,130 evra Ово не личи на оригиналне Најкијеве патике. За 130 евра си мог'о да узмеш Air Max какве 'оћеш. Мада, ако користиш 6110, нема логике да купујеш фуш патике. Ипак, мени стварно изгледају као лош лажњак, посебно због изгледа предњег дела. Edited February 3, 2009 by Куруз Солис
Tomislav Sawyer Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Grubin Al su nadrkali prezentejshn.
METAL Man Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Teme: "Air Max" i "Martinke" su zatvorene. Ovde mozete diskutovati o svemu.
Jacquouille Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jel moze neko da mi preporuci gde da kupim martinke? (Beograd)
Recommended Posts