Jump to content

Recommended Posts

Posted

Дошло време да угледним члановима прете анонимуси. Да Бог сачува.

@ докторка

Нашао сам још један предлог - натапање тог срања лимуном. Је л' може да помогне?

Izbegavaj te varijante da cedis limun direktno, realno u pitanju je limunska kiselina koja ce ubiti i ono sto treba i ono sto treba ali opet nije dovoljno jaka. Batali to. ;)

Posted (edited)

Дошло време да угледним члановима прете анонимуси. Да Бог сачува.

lu je mica mala, šali se on... taj ni mrava ne bi banov'o...edit - voćne maske za tabane ФТЊ!!! 

Edited by johnnyzzz
Posted (edited)

za prevenciju gljivica glavno je ne oblaciti carape (pa na to cipele) na vlazne noge nego pustiti da se provetre posle pranja da budu 100% suve i vlaznim nogama ne gaziti ni po cemu tipa kupatilski pod ili papuce posle tusiranja. i ne treba ici na bazen. i u indiju.i ne treba nositi papuce generalno osim onih koznih anatomskih varijanti.i patike ne treba nositi previse, gde god ima sundjera i sintetike to ne valja. ko te preporuke prati malo teze ce dobiti gljivice makar se po ceo dan ne izuvao (ako ima normalnu higijenu naravno).  

Edited by Нормалан и Природан
  • Upvote 2
Posted

Jebe me to što otkad sam kupio Makserice ne izlazim iz njih, bem ih udobne. Ostale patike obuvam jednom u tri meseca. I ovo što je napisao Normalan i prirodan je jedan od uzroka, obuvam čarape odmah posle tuširanja, navika.

Hvala svima, sutra odoh da skačem po apoteci.

• Downvote 1
Posted

Imas Fresh Step, prasak i losion, nesto je dzaba, tipa 200 din, znam da ima u merkatoru, pakovanje je narandzasto teget. Radi. Posle pranja nogu stavi losion i dobro utrljaj. U patike natrpaj prasak. Radi provereno.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...