Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

posla sam da napisem 'u office-u', a onda sam procitala celu recenicu.xD

probaj da nadjes preko neta, valjaju ljudi po onim internet prodavnicama svasta.

• 2 weeks later...
Posted

Za dva do tri standardna večernja izlaska. U zavisnosti od platežne moći, to 'e to - od najke iz kini preko serđo takini...

Posted

ne kapiram pitanje, nisu sve patike za istu namenu pa tako ne mogu ni da se upoređuju po cenama... kupi za 1200 neku noname kopiju starki i možeš reći da si dobro prošao...

Posted

биле летње Лакост за 3000 у аутлету изнад Најкијевог, Булевар Краља Александра 300 и нешто, не знам да ли их још увек има

Posted

Isto pitanje kao i Schneider, trebaju mi letnje patike, bilo sta plateneno, da je jeftino, da nije neudobno, i da se ne raspadne nakon 3 meseca koriscenja.

Ima li neki outlet sa jeftinim starkama, pominjase mi ljudi to, ili ove noname stakre gde imaju da se kupe? A mogu i neke druge letnje patike ako znate gde imaju, osim Kuruza niko nista ne rece :D

Posted

da je jeftino, da nije neudobno, i da se ne raspadne nakon 3 meseca koriscenja.

E jebiga sad, hoćeš i limunadu uz to? :haha:

Posted

E jebiga sad, hoćeš i limunadu uz to? :haha:

pa kupovao sam ja patike za 30e(i manje) i sluze me godinu dana minimum, i to intenzivnog nosenja. :D

Posted (edited)

@Uruk

Ako hoćeš jeftinu kopiju starki nađi prodavnicu koja prodaje Wink patike. Nisu više od 2000 dinara, a ne raspadnu se posle 3 meseca.

Edited by Night's Blood
Posted

mogu patike dugo da traju, mada koliko zavisi od samih patika zavisi i od nacina na koji neko hoda i sl.

ja imam neke CAT patike koje sam kupio 2004. godine i koje izgledaju identicno kao prvog dana, bukvalno su neunistive, djon im nigde nije izguljen

doduse, nikada ih nisam nosio pola godine bez prestanka, uvek kombinujem sa cipelama i mokasinama

plus, CAT naravno nije jeftin a i nije ni udoban za duge setnje, mozda mu i nije izbor...

• 2 weeks later...
Posted

Hm nije bilo bas lako da naci patike za leto, preleteo sam sve poznatije i manje poznate radnje u Bg ili je skupo ili ne odgovara.A ni kalupi nisu svugde isti negde mi u 43 pliva noga a negde 44 pa tesne.

Hteo sam namerno da izbegnem bele jer se prljaju strasno ( prosle god nosio neke Najki jesu lepe ali dzaba kad se sve poznaje na njima, i gde si sedeo i ko te zgazio:)

Ahem nisam hteo ni crne bas za leto pa reko ajde neke izmedju:) Izbor je pao na Diesel nisam znao ni da prave patike pa reko ajde da ekperismentisem.Evo nosim vec nedelju dana , izuzetno udobne i (barem meni) lepe..

In vivo:

http://imageshack.us/f/827/img2012043000177.jpg/

http://imageshack.us/f/3/img2012043000178.jpg/

Posted

ja vrljavo hodam, i volim da pesacim, tako da djon brzo ode.

a to za starke u onom Indjijskom outletu je istina, jeftine su, al treba uhvatiti kad ih ima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...