Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

уф, Сале, прве су фантастичне

ал нисам их видео, а обишао сам неколико аутлета ових дана

Posted

znam....bile bi idealne da naslede ove dole,koje imam godinama,al jbg zamor materijala,izbledele,kod palca pocele da se cepaju,djon skoro ko nov....nakon 7-8 godina..Nadzivele su sve patike u medjuvremenu,sem poslednja dva para(ali one sigurno nece izdrzati toliko godina koliko adidake),a barem jedne uzmem svake godine.

Posted (edited)

мени се и Макс и Форум Ло само мало сјебале унутра, испод спољашњих пластичних ојачања се сажуљала постава, не знам да ли неко може то да оправи

Edited by Underkuruz
Posted

A kurac kad u ovom cumezu od zemlje nema.Ejjjj bre najjednostavniji model jebene patike oni ne prodaju,al bitno da imaju one ko papagaje da nosim na nogama.Jebem ti zemlju usranu,pored svih sranja,redovna frustracija su kupovina patika.

Superstar model skoro 9000,a to nekada bio najjeftiniji model(i to sam nekada nosao)

Na kraju neki usrani st model ima da kopam,da bude iole podnosljiva patika.

Posted

Zbavio sam Reebok classic pre koji dan, udobno do jaja. Trchao sam do radnje kada sam video da postoje patike broj 49 koje nisu skupe ili preodvratne :D

Posted

Nadjoh na foru onih zelja gore

Adidas neo,daily vulc,vibetouch i varial ST....jbg nijedne nisu identicne,ali su blizu....od 5000-6500...pa cu videti koje cu od tih....

I najvaznije,nadjoh

adidas-tracksuit.jpg

crna naravno!

S to the A to the L to the E is in tha mothafuckin' house dawg.PEACE!

Posted

Jel zna neko gde ima da se kupi kalup za cipele (po mogućstvu drveni) za čuvanje oblika cipela (i u drvenoj varijanti za upijanje vlage/mirisa)? Našao sam ovde: http://site.opacic-shoes.com/ ali je cena 2800 dinara, što mi trenutno ne odgovara. Tbh, čisto sumnjam da ima jeftinije, al reko da pitam :)

Posted

Za takve cipele moras da pitas neku nemicu s pony play fetisem, predstavljaju standardni deo opreme :D I skupe su ko djavo, mozda da zavrsimo svi za obucare pa da pocnemo da ih izvozimo :haha:

Posted

E, inače:

img_4a57f7351f18d_23697.jpg

^ videh danas slične u NSPORT-u u Zrenjaninu, samo što su ovi beli delovi oivičeni crvenim i pertla je crna, 6000 mislim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...