Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja volim u Pull and bear da kupujem patike i ako se raspasdnu posle godinu dana imaju veoma prost a odlican dizajn patika i nisu skupi. Ali kao i uvek kod tih prodavnica koji nisu specijalizovani za prodaju obuce skoro pa uvek nema broj za mene. 46/47 :/

Meni je sinonim prostog a dobrog dizajna za patike Adidas Stan Smith 2. Što se tiče dizajna meni je to idealna patika, potpuno neutralna, a košta 50 evra ili manje (i ima je u 46 broju).

• Downvote 3
Posted

Jebačko sranje. Malo mi je čudno ovo sa rajsferšlusom (volim da mogu sam da zategnem obuću), ali ko ga jebe,

Lici na nesto sto bi ti nbosio :haha:

Posted

Internet is your friend .

Beograd

Terazije 38,tel.011/265 65 79

radno vreme:ponedeljak-petak 10-20h,subota 10-19h.

Požeška 150a,tel 011/254 25 44

radno vreme:ponedeljak-petak 10-20h,subota 10-16h.

Vareška 4 (RK Miljakovac),tel 011/35 35 817

radno vreme:ponedeljak-subota 09-20h,nedelja 11-17h.

• 5 weeks later...
Posted

Imao sam kopacke s kramponima zutim, neko mi je ukro opasno se ljutim... POBICU IH SVE, POBICU IH SVE, NEKO MI JE MAZNO KOPACKE... KOPACKE MOJE MARKE DIADORA, LOPOV SE NACI MORA!!!!

Posted (edited)

Ova obuća mi treba zato što znam raditi na -20 u magacinu gde nema grijanja ventilacije tu je prisutna i promaja,a okolo mene sve beton i gvožđe.

Edited by VuČk0
  • Upvote 3
Posted

mislio sam da je bilo jasno kad sam napisao elegantnije da nisam mislio na mokasine vec na cipele/cizme koje su prikladne za to vreme ali elegantnije od prikazanog

@ vucko

ok

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...