Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja imam ovakve.

hitec33797_lg.jpg

I već rekoh u prethodnom postu da su udobnije od patika, nikad nisam nosio udobniju obuću. Platio sam ih oko 7000 pre 3-4 godine, to je bilo 70-ak evra. Bio još jedan model, meni lepši od ovih, ali su bile oko 9000, nisam tad imao toliko para. Što se nepromočivosti tiče, imaš modele za koje proizvođač deklariše kao nepromočive, a imaš i one koji ne deklarišu tako. Ove moje ne deklarišu kao nepromočive, ali meni u njima noge još nijednom nisu bile mokre, a prošle su svakakvu kišu i sneg. Propustile bi jedino možda kad bih upao u baru do kolena.

• Upvote 1
Posted

ako moze da ti nabavi bates,po meni najbolja military marka,mislim jasno kao dan kad ih skandinavci furaju sta su i kakve su.ja trenutno furam delta 9 sa goretex-om,i to je kraj svih krajeva kad su cizme i zima u pitanju.

• Upvote 1
Posted

imam i ja magnum slicne kao sisus, skoro iste, samo jos cokulastije: onaj deo sto kod njega ne izgleda kao koza je kod mene isto koza. 5 godina stare, ~70e; nije bas da izgledaju ko nove ali da okacim sliku usro bi se kako dobro izgledaju. ista prica sa "nepromakanjem". isao sam na neke grdne trekinge i onako skorene ih ostavljao na kraju sezone bez da ih ocistim; a kad ocistim i premazem nekim kondisnerom ko bebina guza budu; a i po nekim stencugama sam isao i samo malo su se izgrebale.

zadovoljan sam veoma, samo sto moje meni nisu bas najudobnija obuca na svetu, moraju mnogo debele carape da se nose.

• Upvote 1
Posted

Ovo ce biti 3 godina kako imam te magnumke nista im i dalje nista ne fali a upao sam 2-3 puta u baru i nije mi nista bilo,odlicne cizme.

• Upvote 1
Posted

Нашао мој ћале неке његове радничке "Крке Систем" ципеле што му дају ови лопови из Колубаре.Тако да ћу то изгледа да носим,а и нису лоше,много ми боља солуција него да дајем 12к за неке у чији квалитет нисам сигуран.

Хвала свима :)

302955.jpg

DSC_0148.jpgDSC_0147.jpg

Извините због високе резолуције :P

• Upvote 2
Posted (edited)

Cime odrzavate Magnumke? Ja bih obicnim crnim imalinom al ne znam dal cu da sjebem nesto posto se navodno mazu necim specijalnim :confused: Naravno mislim na kozne :haha:

Edited by MissionVao
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...