MissionVao Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Znaci nikakva posebna pravila? Ok. Istripovali su me najcrnje da ce poceti da propustaju vodu ako ne ubodem pravi preparat or something
johnnyzzz Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 (edited) ma postoje neki preparati za impregnaciju, valjda postoje čak i za one unutrašnje slojeve (kada je unutrašnji goretex ili simpatex ili slični vodonepropusni materijal) ali najbitnije je da ih ne puštaš da se isuše zato što onda pucaju i više upijaju/propuštaju vodu... bilo koja krema/mast koja dobro neguje kožu i redovno mazanje sa akcentom na delovima gde se koža savija/prelama... ćale je nekad čak mazao stare vojničke čizme svinjskom mašću, druga stvar je što to posle ne možeš da skineš kolko je masno ali radi posao imalin sam jednom u životu stavio na čizme, čini mi se da sam martinke tada imao... kad sam čučnou sve mi se oslikalo po farmericama i od tada mi na pamet nije palo... Edited November 2, 2012 by johnnyzzz
MissionVao Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Mozda ga nisi uglancao posto su ga upile, meni ne ostaje nikad
johnnyzzz Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 ne verujem, tad sam ga glancao redovno... 1
Zen Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Cime odrzavate Magnumke? Ja bih obicnim crnim imalinom al ne znam dal cu da sjebem nesto posto se navodno mazu necim specijalnim Naravno mislim na kozne Gde si nabavila Magnumke? Meni u Army Shopu kazu da im je najmanji 41 a martinke pocele vodu da propustaju (ajde, posle 8 godina, nije ni cudo, ubi ih ova so)
MissionVao Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 http://www.pampero.rs/ser/index.html al nemoj da te sikaniraju kao mene kad dodjes nego se prvo najavi celavom batici telefonom
Јарослав Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Узех ове пре недељу дана. Сјајне су.
Zen Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 http://www.pampero.rs/ser/index.html al nemoj da te sikaniraju kao mene kad dodjes nego se prvo najavi celavom batici telefonom Hvala puno 'ladno su u mom bloku
MissionVao Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Najs Tad nesto nisam stekla utisak da imaju previse izbora za zensku nogu, meni su ponudili bukvalno jedine i to muske u broju 39. Kazem to jer se sa sajta stice utisak da imaju i za zene svasta
Night's Blood Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Koliko ja vidim u pitanju su samo zenski (manji) brojevi. Modeli su svi isti.
Zen Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 13k su Uvek je skuplje biti zensko Ali sneg nema alternativu...
marcoman Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Uvek je skuplje biti zensko salis se? iz mog iskustva, sve zene u mom okruzenju su se uvek jeftinije oblacile, uvek imale popuste na sve i svasta, kozmetika 3x jeftinija i tako dalje..
Lou Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 kozmetika 3x jeftinija Čak i da jeste tako... obično koriste tri puta više kozmetike.
Јарослав Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 А колико вас двојица, као просечни мушкарци, користите козметике?
marcoman Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 (edited) ja koristim puno tih sranja, verovatno vise od tog proseka nekog al' ono, prosek tesko da koristi i pastu za zube tako da nesto kontam nije tesko koristiti puno vise od proseka Edited December 11, 2012 by marcoman
Јарослав Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Аха, и то се убраја у козметику? Јебем ли га, ја кад чујем ту реч помислим на кремице, шминкице и остале мацкалице и тако та срања.
marcoman Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 ma ne, ne ubraja se nego to samo navodim kao primer u smislu da onaj ko ne koristi ni pastu za zube sigurno tek nema ovo sto si nabrojao
Јарослав Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Супер су. Где? Могао бих за пролеће пазарити.
SkullKrusheR Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 naruchio sa madness-ovog sajta.
Machka Naopachka Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Žene, de da tražim ravne nepromočive crne a relativno fensi čizme? Daću oko 15 tića..
Zen Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 salis se? iz mog iskustva, sve zene u mom okruzenju su se uvek jeftinije oblacile, uvek imale popuste na sve i svasta, kozmetika 3x jeftinija i tako dalje.. u ovom konkretnom slucaju, ljudi naplacuju magnumke 1500 din vise samo zato sto su manji broj, pa su ih proglasili zenskim.
Recommended Posts