Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ma postoje neki preparati za impregnaciju, valjda postoje čak i za one unutrašnje slojeve (kada je unutrašnji goretex ili simpatex ili slični vodonepropusni materijal) ali najbitnije je da ih ne puštaš da se isuše zato što onda pucaju i više upijaju/propuštaju vodu... bilo koja krema/mast koja dobro neguje kožu i redovno mazanje sa akcentom na delovima gde se koža savija/prelama... ćale je nekad čak mazao stare vojničke čizme svinjskom mašću, druga stvar je što to posle ne možeš da skineš kolko je masno ali radi posao

imalin sam jednom u životu stavio na čizme, čini mi se da sam martinke tada imao... kad sam čučnou sve mi se oslikalo po farmericama i od tada mi na pamet nije palo...

Edited by johnnyzzz
  • 1 month later...
Posted

Cime odrzavate Magnumke? Ja bih obicnim crnim imalinom al ne znam dal cu da sjebem nesto posto se navodno mazu necim specijalnim :confused: Naravno mislim na kozne :haha:

Gde si nabavila Magnumke? Meni u Army Shopu kazu da im je najmanji 41 :( a martinke pocele vodu da propustaju :no: (ajde, posle 8 godina, nije ni cudo, ubi ih ova so)

Posted

Najs :D Tad nesto nisam stekla utisak da imaju previse izbora za zensku nogu, meni su ponudili bukvalno jedine i to muske u broju 39. Kazem to jer se sa sajta stice utisak da imaju i za zene svasta

Posted

Uvek je skuplje biti zensko :no:

salis se?

iz mog iskustva, sve zene u mom okruzenju su se uvek jeftinije oblacile, uvek imale popuste na sve i svasta, kozmetika 3x jeftinija i tako dalje..

Posted
kozmetika 3x jeftinija

Čak i da jeste tako... obično koriste tri puta više kozmetike.

Posted (edited)

ja koristim puno tih sranja, verovatno vise od tog proseka nekog

al' ono, prosek tesko da koristi i pastu za zube tako da nesto kontam nije tesko koristiti puno vise od proseka

Edited by marcoman
Posted

Аха, и то се убраја у козметику? Јебем ли га, ја кад чујем ту реч помислим на кремице, шминкице и остале мацкалице и тако та срања.

Posted

salis se?

iz mog iskustva, sve zene u mom okruzenju su se uvek jeftinije oblacile, uvek imale popuste na sve i svasta, kozmetika 3x jeftinija i tako dalje..

u ovom konkretnom slucaju, ljudi naplacuju magnumke 1500 din vise samo zato sto su manji broj, pa su ih proglasili zenskim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...