Ni! Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 ^ Ne znam šta su, ali ih ja mnogo volim (ne mislim na ove na štiklu, i te su mi odvratne, s oproštenjem - ni približno kao one baletanke, though). xD Iskreno, meni je to što si postavila odvratno. xD A i s obzirom da poseduješ njuroksice i ne sviđa ti se ovo što ja kačim - očigledno da nemamo isti ukus, tako da... Well, duh. (I s obzirom da ti posjeduješ skejterke, da. xD)
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ove su mi bas slatke! Ali ja sam vise za basic posedujem:crvene convers starke (http://farm2.static.flickr.com/1107/754980885_199cd92b1c.jpg) i tamno braon kozne c. starke(http://www.freshnessmag.com/v4/wp-content/uploads/2008/09/converse-leather-tassel-brown-01.jpg) ,adidas skroz crne patike (http://www.geeksneakers.com/wp-content/gallery/56/david-z-adidas-black-tie-project-closer-sneakers.jpg) i za zimu,a i ponekad leti,Dr. Martens,10 kopci,vec 2 god ih nosim ^^ (http://gullach.org/sko/martens2.jpg) Sad planiram da kupim neke skaterke,skroz crne,jednostavne,da idu uz sve Imate neku prodavnicu da mi preporicite u nsu da nije urban i madness?
kuruz Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Фак фак фак, to Air Max or not to Air Max, that is the question! Oве су ми прелепе!
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Imate neku prodavnicu da mi preporicite u nsu da nije urban i madness? Šta fali madness-u? Tamo imaš najbolji izbor.
Black Label Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ma ne,ne fali mu nista nego bila sam tamo vec 200x,pa pitam da potrazim na neko drugo mesto ako ima
мать Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 (edited) @cba-mLogo su lepe ^^ di si kupila? hvaja u ALDOu u bgu (KNEZ MIHAILOVA 17) a sad vidim i da ima ALDO u nsu (DUNAVSKA 15) od elegantnijih, nisu mi lose ove: @black label: imas u bgu radnju Mods69 i Kobazz i Chandoo, ali ne znam koliko ti bg odgovara, i sta trazis tacno.. Edited March 9, 2009 by cва
Grob Bez Dna Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 pre par sati sam pazario iste 'vake: svi kojima se ne svidjaju
Machka Naopachka Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Let me take you to a gay bar, gay bar, yeah!
Mita Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Фак фак фак, to Air Max or not to Air Max, that is the question! Oве су ми прелепе! ne brate svi ih nose realno sranje su pre par sati sam pazario iste 'vake: svi kojima se ne svidjaju dobar dobar
Маузер Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 E Kuruze gde ima da se kupe one adidaske sto si mi pokazao? I cena kolika je otprilike?
:matija Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Ja sam alergican na bele patike, ali te adidas mi se bas svidjaju.
Brynhildr Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 E Kuruze gde ima da se kupe one adidaske sto si mi pokazao? I cena kolika je otprilike? Kako samo slušaš. Good boy! Mada, ozbiljno su lepše.
RaVeN Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 pre par sati sam pazario iste 'vake: svi kojima se ne svidjaju Cimer ih kupio u januaru za 3000 na snizenju !! Patika je za sve pare...
SkullKrusheR Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 uuu, milenko, prejake su! nisam ih video nigde u vrbasu. moracu da ih nadjem u novom sadu. odushevljen sam...
Sandman Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 I ja priznajem da sam se naložio na te patike sada.
Генеральный Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Let me take you to a gay bar, gay bar, yeah! Електрик сикс?
dimmu1 Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 nosim starke i martinke.sa starkama nisam neshto prezadovoljan al ajde nosicu ove dok se neuniste totalno onda padaju ove patike. shto se tiche obuce sve razumem,ali bome samo jedno ne.vidim devojkama je dojaja kada obuku uske farke,a noge im kao dve cackalice.ajde shto su one obukle uzhe farke al sto obuju te skejterke koje su tako shiroke i glomazne pa izgleda kao da idu u camcima.u zivotu ruznijih patika od skejterki video nisam,mozhe me ubedjivati ko god hoce da su to najudobnije patike i shta sve ne,al' kad je to meni ruzhno do zla boga,a tek one isharane i u raznoraznim bojama
Brynhildr Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ja nosim skejterke sa uskim pantalonama.
Machka Naopachka Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 I ja priznajem da sam se naložio na te patike sada. Vidi ti se na avataru, viri ispod smajlija Електрик сикс? Vidiš valjda.
Grob Bez Dna Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 .vidim devojkama je dojaja kada obuku uske farke,a noge im kao dve cackalice.ajde shto su one obukle uzhe farke al sto obuju te skejterke koje su tako shiroke i glomazne pa izgleda kao da idu u camcima.u zivotu ruznijih patika od skejterki video nisam,mozhe me ubedjivati ko god hoce da su to najudobnije patike i shta sve ne,al' kad je to meni ruzhno do zla boga,a tek one isharane i u raznoraznim bojama za boldovani deo - :pivopije:
Recommended Posts