Jump to content

Recommended Posts

Posted

Има и на Тргу Николе Пашића у некој радњи, не могу да се сетим како се зове. Неки познат бренд је у питању, али не могу да се сетим који, пошто није Фред.

Углавном, ФП никад није на акцији.

Posted

Zove se Trend ili tako nešto, to je njihova radnja. :haha: Naravno da nikad nije na akciji, ja to zaobilazim i idem u normalne prodavnice za sirotinju. :P

Posted

Overio sam Trend i akcija je sto su nekih 10tak pari skinuli sa 12 na 7 soma.

Sledece ned im stize nekih 15 pari, to je valjda nova kolekcija.

Ima FP zanimljivih stvari, aj jebena polo majica kosta 6900 i to svi modeli.

Posted

то то

мени су ове најлепше, ал нема их код нас, а немам појма да ли може некако да се изведе да се наруче са Нета

Adidas%20Stan%20Smith%201%20Graph%20Black%20Golden%20Women%20Shoes.JPG

• Upvote 2
Posted

и Газела, наравно, али прескупа је у Србији

shoes_adidas_gazelle.jpg

ti ozbiljno treba da pises za neki muski modni casopis, pred tobom je sjajna buducnost

има истине у томе :haha:

Posted

Uzela sam ih bas zato sto su zelene i nisu skupe. Mnogo su lepe, pa mi nije zao sto cu da crknem :haha:

Tesko da imas neke vajde od mene, meni je sve zivo neudobno. :bigblue: Ti ih probaj, mozda tebi odgovaraju.

Posted

ja se vama divim :da:

stikle nisu za mene definitivno, ne mogu da setam u njima dugo, a to me ubija u pojam.

platforme za izuzetne prilike samo

Posted

Кад смо код зелембаћица - ја узела ове, кад је било 40% попуста на heels.com. :wub:

ZGS851_OUT.jpg

Posted

Meni su te Kitten bas udobne, imam neka 2 para njihova i nemam nikakvih problema sa njima.

Inace, ja totalno obrnuta situacija, meni das baletanke i 'ocu da se slomim u njima, k'o dve leve noge... Jedina ravna obuca koju znam da nosim su duboke starke -.-

• Downvote 1
Posted

Ееее, исто! :haha: У равном једноставно не умем да ходам. Изврћем стопало стално, 'ћу изгинем... Једном сам се, у балетанкама, просула на сред Славије. Сваки пут кад прођем поред тог места, загледам и покушавам да схватим шта се ту десило, али не вреди.. У сваком случају, више их не носим. :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...