kuruz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Има и на Тргу Николе Пашића у некој радњи, не могу да се сетим како се зове. Неки познат бренд је у питању, али не могу да се сетим који, пошто није Фред. Углавном, ФП никад није на акцији.
B@K@ Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Zove se Trend ili tako nešto, to je njihova radnja. Naravno da nikad nije na akciji, ja to zaobilazim i idem u normalne prodavnice za sirotinju.
SweetNurse Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Za tu radnju sam mu i ostavila link jeste Trend...ima ih na jos jednoj lokaciji,ali mislim da je ova na trgu veca nista Schneider
Schneider Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Overio sam Trend i akcija je sto su nekih 10tak pari skinuli sa 12 na 7 soma. Sledece ned im stize nekih 15 pari, to je valjda nova kolekcija. Ima FP zanimljivih stvari, aj jebena polo majica kosta 6900 i to svi modeli.
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 исто к'о и Лакост бацање пара узмеш Адидас патике и Бог да те види
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Адидас има лепше моделе за неке озбиљније варијанте.
Sisus Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Nisam pratio u zadnje vreme, ali te dve marke po mom iskustvu najduže traju, zato sam spomenuo.
johnnyzzz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 najke su za kežual izlaske, adidas za diplomiranje, ženidbu, sucko ročište... 1
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 то то мени су ове најлепше, ал нема их код нас, а немам појма да ли може некако да се изведе да се наруче са Нета 2
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 ti ozbiljno treba da pises za neki muski modni casopis, pred tobom je sjajna buducnost
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 и Газела, наравно, али прескупа је у Србији ti ozbiljno treba da pises za neki muski modni casopis, pred tobom je sjajna buducnost има истине у томе
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 И ја сам се поновила: к'о да имам два и по метра у њима
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Danas sam ih kupila, nisam ih nosila duze, ali mislim da nisu bas. Tesko ide stikla od 13cm i udobnost.
soul wandering Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Trebaju mi bas zelene, zato te ispitujem, nisu mi lose. Ali ako su nedobne, ne vredi im nista ajde javi mi
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Uzela sam ih bas zato sto su zelene i nisu skupe. Mnogo su lepe, pa mi nije zao sto cu da crknem Tesko da imas neke vajde od mene, meni je sve zivo neudobno. Ti ih probaj, mozda tebi odgovaraju.
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 ja se vama divim stikle nisu za mene definitivno, ne mogu da setam u njima dugo, a to me ubija u pojam. platforme za izuzetne prilike samo
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Nisu ni za mene, no trpim Ovo su mi jedine bas visoke stikle. A ovo su jedine udobne, u njima mogu da hodam ceo dan: 1 1
sunessence Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Кад смо код зелембаћица - ја узела ове, кад је било 40% попуста на heels.com.
Havočka Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Meni su te Kitten bas udobne, imam neka 2 para njihova i nemam nikakvih problema sa njima. Inace, ja totalno obrnuta situacija, meni das baletanke i 'ocu da se slomim u njima, k'o dve leve noge... Jedina ravna obuca koju znam da nosim su duboke starke -.- 1
sunessence Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Ееее, исто! У равном једноставно не умем да ходам. Изврћем стопало стално, 'ћу изгинем... Једном сам се, у балетанкама, просула на сред Славије. Сваки пут кад прођем поред тог места, загледам и покушавам да схватим шта се ту десило, али не вреди.. У сваком случају, више их не носим.
Recommended Posts