Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni su te Kitten bas udobne, imam neka 2 para njihova i nemam nikakvih problema sa njima.

Inace, ja totalno obrnuta situacija, meni das baletanke i 'ocu da se slomim u njima, k'o dve leve noge... Jedina ravna obuca koju znam da nosim su duboke starke -.-

Nego imal novecento crne mat s zatvorenim prstima i crvenim djonom? MMM????

Posted

Да, и мени су балетанке јако неудобне, горе од штикли. Притом су најружнија обућа, дефинитивно.

И ја мислим да Novecento има само те лаковане црне, другарица има такве.

• Upvote 2
Posted

Да, и мени су балетанке јако неудобне, горе од штикли. Притом су најружнија обућа, дефинитивно.

slažem se.

Meni su i platforme problem. Izvrće mi se noga.

Štikle su mi zato cool. Navikla i mogu da landzam u njima bez problema. Ali i pored navike, nema veće satisfakcije kad ih skinem :haha:

Posted

Познајем само једну девојку на којој изгледају лепо, вероватно јер носи број 35. :haha: И зна лепо да хода у њима.

Posted

Благо теби, увек можеш лако да нађеш обућу :bigblue:

Мада обе можемо да купујемо оне парове што остану на крају, увек буде 36 и 41 :haha:

Posted

Samo lakovane. Novecento je inace tesko sranje sto se udobnosti i kvaliteta tice, bukvalno prave cipele da ih prosetas za maturu ili tako nesto i bacis posle... Al' ono, ja sam nakaza, ne mogu da odolim kad je roze xD

Inace, hardly disagree za to da su baletanke ruzne, ima jako lepih primeraka.

Also, platforme obozavam, i na njima mi je jos lakse da hodam neg' na stiklama.

• Downvote 1
Posted (edited)

Благо теби, увек можеш лако да нађеш обућу :bigblue:

Мада обе можемо да купујемо оне парове што остану на крају, увек буде 36 и 41 :haha:

Jes vala stvarno :haha:

Doduše, sandale i te letnje stvari uvek mogu da nađem. Patike su već problem.

Edited by Bourbon Princess
Posted

Samo lakovane. Novecento je inace tesko sranje sto se udobnosti i kvaliteta tice, bukvalno prave cipele da ih prosetas za maturu ili tako nesto i bacis posle... Al' ono, ja sam nakaza, ne mogu da odolim kad je roze xD

Inace, hardly disagree za to da su baletanke ruzne, ima jako lepih primeraka.

Also, platforme obozavam, i na njima mi je jos lakse da hodam neg' na stiklama.

Ah pa ok i lakovane mogu proći ako su sa zatvorenim prstima.

A to za kvalitet, koga briga, ni ne trebaju ti cipele koje traju godinama... onda nemaš izgovor da menjaš :)

Posted

Oko 50e, tačnije 103 marke, bio u Bosanskoj Gradišci pre neki dan pa sam naišao na sniženje u Intersportu u Merkatoru.

Posted

vrede li cemu kozne starke na kishu ili da se ne zanosim tim idejama?

kisu, as uhvati te neplanirano napolju, ne potop

Posted

Što da ne vrede, vrede i obične. Ako je obilan pljusak i stvore se brzo baruštine, bićeš mokra u većini patika, a ako nije, manje će propustiti od platnenih, ili od nekih izbuškanih kožnih ili "kožnih".

Posted

то што испод пише:

Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da je predmet prodaje original. Svestan sam da je piraterija kažnjiva novčano/zatvorom i spreman sam da prihvatim posledice i prosleđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje prodaje piratska kopija originala.

а пошто немам искуства са Купиндом и Лимундом, мислио сам да проверавају шта продају чланови

нисам ни обратио пажњу на материјал, индијанац

можеш и да бришеш све ово

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...