Zen Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 uvek za sve kozne patike postoje jeftinije kolekcije od eko koze za sve proizvodjace za sirotinju po svetu tako da ne znaci nuzno da nisu original
kuruz Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 ма ово је сто посто оно што ваљају са Косова, узимали су моји другари пре три године тешко ђубре
serblackbeard Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Ово је роба за "сиротињу", оригинал али за сиротињу. Знам из искуства пошто сестрић тренира фудбал - исти модели копачки, цене иду од 50 до 250 евра, такозване А, Б и Ц класа.
Havočka Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) uzela ove, cekam da stignu, cetres funti na snizenju Edited March 18, 2013 by Хавочка 1
Havočka Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) e'o ti sad Edited March 18, 2013 by Хавочка 1
BLAGOJE Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Ово је роба за "сиротињу", оригинал али за сиротињу. Знам из искуства пошто сестрић тренира фудбал - исти модели копачки, цене иду од 50 до 250 евра, такозване А, Б и Ц класа. ne,valja replike,znam jer trazim vec neko vrijeme drugu rastaman adidas zx750 original i ne mogu nidje da ih nadjem,skontaces da je na peti znak adidas skroz zelene boje kod ovog lika,a original je u jamajcanskoj zastavi
kuruz Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) боље узми ове, пусти Мирковића Edited March 18, 2013 by Underkuruz
BLAGOJE Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 samo,converse,ko,zna,zna, ozbiljno,ne trazim ih za sebe,drug mi place da mu nadjem,da ne pricam kakav je izbor dolje i sta stize
Antikristina Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 Da odgovorim Soul Wandering posle sto godina, za one zelene štikle:veoma su udobne. Ja inače teško podnosim štikle, ali ove su fenomenalne. Sinoć sam bila u njima nekih osam sati i jedva da su me zabolele noge (toliko bi me bolele i da sam bila u patikama celo veče). I dalje mi nije jasno u čemu je fora pošto su prelepe, jeftine, sad vidim i udobne... Mora nešto da im fali
jelchica Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 @Yvette: Imam i ja neke Kitten (doduše niža štikla), nosila sam ih već dva leta baš dosta i ne vidi se da su nošene, a prilično su udobne. S obzirom da su od veštačkih materijala (i koštale negde oko 3500) mislila sam da neće dugo da teraju, ali prevarila sam se
Antikristina Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 @ sw, nema na čemu. A meni su Kitten baš delovale kao đubre, kad sam videla gomilu jeftine obuće Još i neke crne njihove da kupim i biću srećna, samo što fali para...
Hail Metal Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Kupih danas ove , idem malo kasnije da ih isprobam na trčanju , ali prvi utisak je veoma pozitivan .
Zen Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 a jeeee, skupim kintu za kozne starke "nema, povucena zimska kolekcija, javite se u oktobru" fuuuuuuuuu nema veze uzela ovo kao zamenu za ovo kakav trip, sad se osecm ko da sam bosa posle ovih teskih lol samo udobna obuca (stigle me godine )
kuruz Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Kupih danas ove , idem malo kasnije da ih isprobam na trčanju , ali prvi utisak je veoma pozitivan . пошто? SportVision добио нове, ове су примамљиве http://www.sportvision.rs/sr/najnovije/31250-duramo-5-m.html
MissionVao Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Jel se to samo meni prividja ili 90% patika izgleda kao da su kineske kopije? Gledam jaka marka, kostaju 10k, konac viri, plastika djubre... Ne znam jel to do prodavnice ili do konkretnog komada.
B@K@ Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Sve te patike i jesu pravljene u Kini ili Tajvanu ili tako nešto. Kapiram da ih njihova izrada košta oko 10$, ako i toliko, tako da cene od 100-150$ predstavljaju čisti bezobrazluk i krađu. Ja bih pustio ser Geja na ovaj svecki poredak, da udari malo po vetrenjačama, da ih klepne nanulama! 2
Antikristina Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 http://www.asics.rs/running/products/gel-contend-women/ Ја хтедох да купим ове, али највећи број који су имали је 39 и по. Јебала их мала обућа
jelchica Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 (edited) Patike se i ne kupuju u broju kao cipele salonke, uvek malo veće. Cipele nosim 38, a i u tom broju mi ponekad malo spadaju pa imam par komada obuće 37, ali patike uvek nosim 39, ili su mi čak možda Asics-ove 40.. Baciću pogled da proverim. In any case, ništa dok ne probaš P.S. Gde i pošto? Ja samo čekam da naiđem na povoljne Asics da uzmem još jedne, predobre su mi Edited April 1, 2013 by jelchica
Antikristina Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Немам појма, ја све 41 носим, само неке зимске ципеле су ми 40, али то је неки ненормалан калуп. Ове сам видела у Треф спорту у Панчеву, 4700 су.
Hail Metal Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 (edited) пошто? SportVision добио нове, ове су примамљиве http://www.sportvisi...duramo-5-m.html Platio sam 6500 , ali vidim na nonstopshop.rs da su 6000 , ali jebiga , poštarina , cimanje , bolje ovako uživo probati da li odgovaraju . Sad sam se vratio sa trčanja , 45min + 10 min vijača , osećaj je super , koji sam ja genocid radio svojim stopalima i kolenima neadekvatnim patikama sve vreme . Ove su dušu dale za trčanje , lagane , mek đon ... Burazer je pre godinu dana kupio iste ovakve samo druga boja i prezadovoljan je . I ove što si postavio deluju super , ja sam obišao na brzinu par radnji i u ovoj ceni ne nađoh bolje , za trčanje . Edited April 1, 2013 by Hail Metal
MissionVao Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Sve te patike i jesu pravljene u Kini ili Tajvanu ili tako nešto. Kapiram da ih njihova izrada košta oko 10$, ako i toliko, tako da cene od 100-150$ predstavljaju čisti bezobrazluk i krađu. Ja bih pustio ser Geja na ovaj svecki poredak, da udari malo po vetrenjačama, da ih klepne nanulama! Ofc da se prave tamo, to je samo bila fraza Ali ne znam sto namerno masis poentu a to je da neke patike izgledaju skroz ok a neke od iste marke izgledaju kao da ne vrede ni 50din. To koliko patike zaista vrede je druga prica, vrlo validna.
Recommended Posts