Jump to content

Recommended Posts

Posted

uvek za sve kozne patike postoje jeftinije kolekcije od eko koze

za sve proizvodjace

za sirotinju po svetu :haha:

tako da ne znaci nuzno da nisu original

Posted

ма ово је сто посто оно што ваљају са Косова, узимали су моји другари пре три године

тешко ђубре

Posted

Ово је роба за "сиротињу", оригинал али за сиротињу.

Знам из искуства пошто сестрић тренира фудбал - исти модели копачки, цене иду од 50 до 250 евра, такозване А, Б и Ц класа.

Posted

Ово је роба за "сиротињу", оригинал али за сиротињу.

Знам из искуства пошто сестрић тренира фудбал - исти модели копачки, цене иду од 50 до 250 евра, такозване А, Б и Ц класа.

ne,valja replike,znam jer trazim vec neko vrijeme drugu rastaman adidas zx750 original i ne mogu nidje da ih nadjem,skontaces da je na peti znak adidas skroz zelene boje kod ovog lika,a original je u jamajcanskoj zastavi

Posted

samo,converse,ko,zna,zna,

ozbiljno,ne trazim ih za sebe,drug mi place da mu nadjem,da ne pricam kakav je izbor dolje i sta stize

Posted

Da odgovorim Soul Wandering posle sto godina, za one zelene štikle:veoma su udobne. :da: Ja inače teško podnosim štikle, ali ove su fenomenalne. Sinoć sam bila u njima nekih osam sati i jedva da su me zabolele noge (toliko bi me bolele i da sam bila u patikama celo veče). I dalje mi nije jasno u čemu je fora pošto su prelepe, jeftine, sad vidim i udobne... Mora nešto da im fali :haha:

Posted

@Yvette: Imam i ja neke Kitten (doduše niža štikla), nosila sam ih već dva leta baš dosta i ne vidi se da su nošene, a prilično su udobne.

S obzirom da su od veštačkih materijala (i koštale negde oko 3500) mislila sam da neće dugo da teraju, ali prevarila sam se

Posted

@ sw, nema na čemu. :)

A meni su Kitten baš delovale kao đubre, kad sam videla gomilu jeftine obuće :haha: Još i neke crne njihove da kupim i biću srećna, samo što fali para...

Posted

a jeeee, skupim kintu za kozne starke "nema, povucena zimska kolekcija, javite se u oktobru" fuuuuuuuuu

nema veze

uzela ovo

cGtscywxNjM1LHM0Ny1pc2Q_.1065220_pk.thumb.jpg

kao zamenu za ovo

cGtscywyOjQ6LHM0Mi1pc2Q_.946436_pk.thumb.jpg

kakav trip, sad se osecm ko da sam bosa posle ovih teskih lol

samo udobna obuca

(stigle me godine :haha:)

Posted

Jel se to samo meni prividja ili 90% patika izgleda kao da su kineske kopije? Gledam jaka marka, kostaju 10k, konac viri, plastika djubre... Ne znam jel to do prodavnice ili do konkretnog komada.

Posted

Sve te patike i jesu pravljene u Kini ili Tajvanu ili tako nešto. Kapiram da ih njihova izrada košta oko 10$, ako i toliko, tako da cene od 100-150$ predstavljaju čisti bezobrazluk i krađu. Ja bih pustio ser Geja na ovaj svecki poredak, da udari malo po vetrenjačama, da ih klepne nanulama!

• Upvote 2
Posted (edited)

Patike se i ne kupuju u broju kao cipele salonke, uvek malo veće.

Cipele nosim 38, a i u tom broju mi ponekad malo spadaju pa imam par komada obuće 37, ali patike uvek nosim 39, ili su mi čak možda Asics-ove 40.. Baciću pogled da proverim.

In any case, ništa dok ne probaš

P.S. Gde i pošto?

Ja samo čekam da naiđem na povoljne Asics da uzmem još jedne, predobre su mi

Edited by jelchica
Posted

Немам појма, ја све 41 носим, само неке зимске ципеле су ми 40, али то је неки ненормалан калуп.

Ове сам видела у Треф спорту у Панчеву, 4700 су.

Posted (edited)

пошто?

SportVision добио нове, ове су примамљиве http://www.sportvisi...duramo-5-m.html

Platio sam 6500 , ali vidim na nonstopshop.rs da su 6000 , ali jebiga , poštarina , cimanje , bolje ovako uživo probati da li odgovaraju .

Sad sam se vratio sa trčanja , 45min + 10 min vijača , osećaj je super , koji sam ja genocid radio svojim stopalima i kolenima neadekvatnim patikama sve vreme . Ove su dušu dale za trčanje , lagane , mek đon ... Burazer je pre godinu dana kupio iste ovakve samo druga boja i prezadovoljan je .

I ove što si postavio deluju super , ja sam obišao na brzinu par radnji i u ovoj ceni ne nađoh bolje , za trčanje .

Edited by Hail Metal
Posted

Sve te patike i jesu pravljene u Kini ili Tajvanu ili tako nešto. Kapiram da ih njihova izrada košta oko 10$, ako i toliko, tako da cene od 100-150$ predstavljaju čisti bezobrazluk i krađu. Ja bih pustio ser Geja na ovaj svecki poredak, da udari malo po vetrenjačama, da ih klepne nanulama!

Ofc da se prave tamo, to je samo bila fraza :D

Ali ne znam sto namerno masis poentu a to je da neke patike izgledaju skroz ok a neke od iste marke izgledaju kao da ne vrede ni 50din. To koliko patike zaista vrede je druga prica, vrlo validna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...