Zen Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Mislim da to zavisi za koje trziste (citaj klasu obuce) nasi nabavljaju. Balkan je vazda bio divlji zapad za to, ovde u istoj radnji nadjes isti model u dva broja, jedan izgleda sjajno, a drugi ko da su ga pravili za indijsku buvlju pijacu (licno videla ). Desava se da neke fabrike prave u odredjenoj kategoriji kvaliteta samo neke brojeve (npr original tj top klas imas u svim brojevima, eventualno i u drugoj kategoriji, al fush, tj treca cetvra i peta kategorija su samo najprodavaniji brojevi). Zato ovim nasim sajtovima ne verujem nista, moram da vidim kako stvarno izgledaju. A ovaj podatak za uvozenje i kategorije patika, skoro je kolega radio istrazivanje za emisiju, pa znam Kao i one fore da kod nas u Uscu recimo do skoro nije moglo da se nadje vecih brojeva odece, jer su pajseri uzeli kntigent za azijsko trziste koji je duplo jeftiniji.
Demon Seed Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 (edited) Tako nesto htedoh i ja da kazem, nije ni do prodavnice, ni do komada, nego do Srbije... Edited April 1, 2013 by Demon Seed 1
ShinigamY Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Uzeh ove malo pre u Adidas radnji u Uscu... Otisao sam sa namerom da kupim koznu patiku prolece/leto da je sivena a ne lepljena i da izgleda normalno, i nisam nasao nista. Jebo izbor, kako grdnih modela ima, jedva sam i ovo nasao da mi se svidelo. 1
sunessence Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 За које парице? (Извин'те, ја потпуно неупућена у цене патика. )
ShinigamY Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 (edited) Za 8990 dinara... Svesno sam otisao da potrosim do 100 evra koliko sam izdvojio za patike, a nemam obicaj da odvajam toliki novac za patike, i fazon, obisao celo usce, dva modela su mi se svidela, oba u Adidasu, i na kraju se odlucio za ovaj. Znaci ni jedan model nije "normalan". Svi su u fazonu sa nekim fluorescentnim bojama, sljasteci, neki fazoni, boga pitaj, kao da mi trebaju patike za teratanu ili trcanje. Nema klasicnih modela za svakodnevno... Edited April 5, 2013 by ShinigаmY
ShinigamY Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 teratanu O jbt, al u poslednje vreme lose kucam, ko da ne provodim po 8 sati na poslu za kompom i jos 4-5 sati kuci
sunessence Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Е, то се и мени дешава - што сам дуже за компом, лошије куцам. (И што више учим, неправилније причам... ал' то је друга тема. )
kuruz Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 требало је да ухватиш снижење у Планети, другар узео исте за 5000
ShinigamY Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 (edited) E jbg, bedak... Moracu cesce da posecujem te radnje i da se informisem o tim snizenjima @sunce: I kod mene se desava u poslednje vreme da formulisem recenice kao jebeni Yoda iz Star Wars... Edited April 5, 2013 by ShinigаmY
kuruz Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 у ствари, и даље траје ево шта си могао да ухватиш http://www.planetasport.rs/patike/patike-clemente-fresh-lo/a-21082923 http://www.planetasport.rs/patike/patike-adistar-racer-nc/a-26336006 http://www.planetasport.rs/patike/patike-court-star/a-20465633 http://www.planetasport.rs/patike/patike-se-daily-vulc/a-19569061
sunessence Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Капирам да би било јако корисно унајмити Куруза као personal shopper-a.
kuruz Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 може! за жене бесплатно, ако имају црногорске крви
Генеральный Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 (edited) Svi klasični ženski fazoni + crnogorska krv. HOROR интегритет = -17 Edited April 6, 2013 by Генеральный 1
Генеральный Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 саци можда спреман и за администракторшкињу
Antikristina Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 neka, dobro je ovo da se vidi koliko sam se potrudila oko kopi-pejsta
kuruz Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 trebalo mi je pre dve godine, imam jednu koleginicu Crnogorku
Recommended Posts