Jump to content

Recommended Posts

Posted

ś ś

dafuq

Ja tako zaobilazim teme kad vidim da pise obuca, odeca, putovanja, picke materine, a uvek kad udjem ima nesto levo i zanimljivo :haha:

Posted

O jbt, al u poslednje vreme lose kucam, ko da ne provodim po 8 sati na poslu za kompom i jos 4-5 sati kuci :D

prestaje da ti bude stalo :)

Posted

To je ona tvrdoglava koju je Generalni iskopao? :D

испадо ја некрофил

administratorśkinja

да ме извинеш, фали ти ''к''

''администракторшкињу'' - админ, и с трактор, ш-к и њу - тако је по Б92 правилима

Posted

Ђенерални, јел' то Бизетићева на аватару, или ми се привиђа? :redface::haha:

негативно, на аватару је и даље Жељко Јоксимовић како шмајсером дели правду

• Upvote 1
Posted

@Yvette Kupila sam ih u Barseloni bile 150 evra ostao poslednji par za nas nogate i bile su 60 evra... To su kupvine zbog kojih vredi stekati kintu kada se ide za insotranstvo, jer u pitanju je prava koza, i njihova proizvodnja. Ovakve kod nas povlace pri kraju sezone sto me dovodi do ludila, jer ih ponovo prodaju po istoj ceni dogodine i tako videh da mi kasnimo za nekim modnim trendovima 5 godina :no:

Nije da sam poklonik mode, ali lepo je malo promeniti nesto a ne da svi furamo isto...

Posted

Ne može tako - nepotpuno! Prvo se daje cena (to je najbitnije), pa slika, pa info gde su nabavljene, eventualno utisci.

Posted

Адидас има аутлет и на Бањици, иза ВМА (бар ми је тако објашњено, нисам био)

Posted (edited)

ja dosao na kasu vadim 6k ovaj kaze 4700, reko' waaaaat? kao imas popust 20%....i onda zamenio za bjele, al sad ocu i crne pa kad pa'ne harac, cu duzmem i crne....naravno sto je riba bolja koja tamo bleji dok isprobavas tike, to je gluplja da ti kaze da imas i popust.

jbt svake godine kad se odlucim za tike koje mi se svide, njih naravno u srbiji nema..ili je bezveze model ili su idiotske boje ili nema broja ili su preko 10k

ove i crne su jedine koje su mi se svidele....mada bi morao i neke za trcanje da vidim,al otom potom.

Edited by sale 83 Larry Flynt
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...