Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako neko ne zna pored obicnog popusta u Planeti mozete na njihovoj Fb stranici da izvucete do 100% popusta preko aplikacije, on se ne dodaje na vec snizene proizvode vec birate veci popust u tom slucaju.

I koliko sam razumela mozete da to radite beskonacno mnogo puta, znaci dobijete kod za popust, iskoristite ga u radnji, opet pokrenete aplikaciju, opet kupite itd.

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
Posted

Не можеш да доскочиш, мораш да искористиш ваучер у наредна два дана и купиш нешто за четвртину јефтиније. Ако не купиш ништа, немаш право да поново учествујеш у акцији.

Posted

Ma jok, ako se ne iskoristi za dva dana propadne. I ne mozes da igras opet ako prethodni ne iskoristis.

E sad dal moze opet kad prodje dva dana i nisi ga iskoristio ne znam. Verovatno moze al ti se onda racuna u ona tri maksimalna igranja.

Posted

Epic, uzecu patike od 12k za 6k :rockdevil:

нећеш, јер попуст износи највише 5000 динара

што значи да, ако освојиш 100% попуста, патике од 17000 нећеш добити за џабе, него за 12000 динара

је л' ви читате шта пише? :haha: :haha:

Ovu igru možeš igrati ukupno 3 puta, pre svakog sledećeg vrtenja TOČKA SREĆE moraš iskoristiti prethodno dobijen tiket. Ukoliko u roku od 2 dana ne iskoristiš tiket, gubiš pravo da igraš ovu igru ponovo.

Posted

нећеш, јер попуст износи највише 5000 динара

што значи да, ако освојиш 100% попуста, патике од 17000 нећеш добити за џабе, него за 12000 динара

Ukoliko u roku od 2 dana ne iskoristiš tiket, gubiš pravo da igraš ovu igru ponovo.

Uber retardirano! sto kaze Mission Vao..uracunaj mi ga u ona 3 dozvoljena..slepci!

Posted (edited)

Citamo al ima suvise informacija i digo nam se na popust :haha:

Pise

Možeš dobiti popust i do 100%. Maksimalni iznos popusta koji tom prilikom osvajaš je 5000 din.

Sto jasno govori da je 5k ogranicenje samo ako izvuces popust od 100%.

Ako nije tako nisam ja kriva sto su pogresno srocili.

Edited by MissionVao
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...