Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam al prosla fora za editovanje :D

Nista spec, kapiram ovde niko ne voli neutralne boje http://www.planetasp...ield/a-26875365

Lagane i idu uz crno/belo/sivo sto je 90% moje odece, dovoljno.

Ono sto se ne vidi na sajtu a ni u prodavnici je da je ispod te spoljne tkanine koja je rupicasta reflektivni sloj tako da patike prakticno bljeste. Ne izgleda uzasno.

Ha!Usp'o sam preko fona dotvorim, preko kompa i dalje nece.Bole te uvo, mene su pre par godina zajebavali jedno vreme da sam Gandalf Sivi, sve sto sam nosio bilo sivo.:haha:

Pa dobre su, nista im ne fali.

Posted (edited)

Znam al prosla fora za editovanje :D

Nista spec, kapiram ovde niko ne voli neutralne boje http://www.planetasp...ield/a-26875365

Lagane i idu uz crno/belo/sivo sto je 90% moje odece, dovoljno.

Ono sto se ne vidi na sajtu a ni u prodavnici je da je ispod te spoljne tkanine koja je rupicasta reflektivni sloj tako da patike prakticno bljeste. Ne izgleda uzasno.

Ako je neko izvukao dovoljno jadan popust da mu i 20% znaci nek me cimne da mu dam kod, vazi jos danas i verovatno sutra do popodne.

Patike su extra! samo da se zna..popust koji dobijete u igri se ne primenjuje tj ne mora da se primeni na jedan artikal..mozete 10 razlicitih da uzmete i na to da se stavi snizenje koje ste osvojili.

Edited by Ozziris
Posted

Lepo, to nisu napisali na netu :D

@sale: Jelda da je kul siva, iako je najdosadnija boja :haha:

Skechers Go Run su uzasne za hodanje btw, sve vreme te usporavaju i listovi ti se nevidjeno naprezu (dobro, nisu ni namenjene setanju, samo primecujem).

Vec je izasla i druga varijanta a ovi nasi su snizili cenu samo 50din u odnosu na proslu godinu :haha::udri:

Posted

Pa da..ja uzeo 2 rang majice s tim sto je jedna iz stare kolekcije i dobije se 50% popusta na nju ako uzmes jednu iz nove kolekcije po punoj ceni. Ja reko imam onaj popust sa nagradne igre na FB i riba kaze..pa onda ti je najbolje uzmi obe i na obe stavi popust koji si dobio..mozes da uzmes i jos nesto i opet ce ti ukupno biti odbijeno 25%.

Posted (edited)

@sale: Jelda da je kul siva, iako je najdosadnija boja :haha:

Skechers Go Run su uzasne za hodanje btw, sve vreme te usporavaju i listovi ti se nevidjeno naprezu (dobro, nisu ni namenjene setanju, samo primecujem).

Vec je izasla i druga varijanta a ovi nasi su snizili cenu samo 50din u odnosu na proslu godinu :haha::udri:

jos imam jedan sivi duks, s kojim ih poCecam na te dane, da im vadim mas'. :red:

e ovo meni treba, da me tera da trcim...ranije kad sam trcao u gangsterkama vise je licilo da sam nekoga zab'o, koknuo i da me jure. :mhihi:

Edited by sale 83 Larry Flynt
Posted

Sa dolaskom proljeca i suncanih dana, doslo vrijeme da se uskoci u novi par dubokih patika, zimus pazarenih na nekom finom snizenju

35531.jpg

Adidas Decade Hi that is

Posted

Nikad nisam nosio ove duboke "trešerske" patike, ali izgledaju kao najudobnija obuća u univerzumu, plus i lepo izgledaju kada se osoblodim mentalne slike Jaroslava u njima :D

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

pa ima generalno kome smeta, kapiram ljudima sa visokim risom ili sjebanim petama zbog savitljivosti, meni odgovaraju jako jer mi drze zglobove na mestu, inace su mi skocni zglobovi izuzetno razjebani

• Downvote 1
Posted (edited)

вероватно је неудобно кад је ђон танак, а горњи део дебео, али ништа не може да се пореди са патикама за баскет које имају федере, гел или ваздушни ђон, чак ни максерице

Edited by Underkuruz
Posted

Трешерке и јесу почеле као кошаркашке патике.

ма добро, то сви знају

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...