Jump to content

Recommended Posts

Posted

Стварно гомила порнићарских ципела у том Novecentu, има другарица неке лаковане црно-црвене, срамота ме да изађем са њом кад то обује. :haha: Ове су ми лепе:

17657.jpg

• Downvote 1
Posted (edited)

Sve te plisane brzo izgledaju djubravo :no:

Kad god vidim neke koje mi se svide imaju neki detalj koji ih cini nenosivim (tekstura/bordura/masnica i sl). Kud ne kupih 4 para ovih sto sam nasla u Pragu :(

http://www.mixershoes.com

Znaci nikad jeftinije, udobnije, lepse... Ne mogu da nadjem svoj model na netu jer je mator.

Edited by MissionVao
  • 2 weeks later...
Posted

I to, najviše crnine imam :haha:

Te patike su mi samo za trening, taman posla tad da uklapam boje, ain't nobody got time for that :haha:

Ovaaaaaj... Moje patike za trening su bele sa plavim djonom, kupila sam plavu majicu iste nijanse. :haha:

Dizajnerska je tuga pregolema. :haha:

Posted

razumem tvoju bol

sad ganjam neku crno roze majicu za trening da se slaze sa svim ostalim :haha:

• 3 weeks later...
Posted

Crne su oko 7k, ne vidim zašto bi crvene bile skuplje ili jeftinije. Naravno, ne vrede ni pola te cene, ali jbg.

• Upvote 1
Guest HEFEST
Posted (edited)

Krenuo sam da kupim neke bele kozne najke i resio da uzmem i air max ako mora jer mi je vise muka da dajem tolike pare za totalni krs od patika koje puknu za par meseci. Najke u stilu air max patika bar traju dugo, a i udobnije su od svih koje sam ikada probao. Ipak se odlucio za ove. Bar su kozne skroz i deluju stvarno kvalitetno uradjene. Jedini model na tom nivou a pregledao sam Djak, Planetu, Max sport, As sport i jos krs nekih lokalnih AR prodavnica.

Reebok-muske-patike-Dash-Runner-As-Sport_slika_O_9937809.jpg

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...