Jump to content

Recommended Posts

Posted
ja bih ovako nesto pazario...power/prog/spejs iter

dada%20shoes.jpg

Sta? Nije tacno! Zar ne vidis da su cist IDM?! :razz:

Posted
ne znam kako da vam saopstim ovo...ali ovo su nike patike...

на зелењаку су адидас.

Хаха, нисте пратили последњих неколико страна, човек кога сам цитирао зна о чему се ради.

Адидас о којима причам сам купио прошле године, ове Најки прекјуче.

Posted

ja nosim magnum cizme (ne mogu da nadjem sliku, ali iste su kao one sto ih neretko furaju 'cajci u plavom, cesto u plicoj varijantu, na foru duboke cipele, ali isti je oblik kao cizma), vec godinu dana. grozno ih odrzavam, nikad ih ne mazem, drzim ih cesto kod radijatora, stalno su blatnjave i mokre ali izgledaju ko nove(kad ih ocistim jeli..). bukvalno. tek sto neku ogrebotinu imaju, da ne vjeruje covjek

• 4 weeks later...
Posted

13020001.jpg

Ove sam kupila pre dva dana.. Probala ih, sve ok... Danas ih iobujem i shock - tesne su mi i zuljaju me - izgleda da mi od ove vrucine stopala mnogo vise oticu nego sto sam misila, morala sam da idem nazad u Shoe Be Do da ih menjam za broj vece :( .

A totalno sam zaboravila da iz nekog meni nepoznatog razloga Dr Martens ne proizvodi stvari u broju 6 1/2 tj broju 40...

I nista, uzela sam prve do tih, za pola broja su mi vece. Nista strashno. Samo se osecam sad ko patkica dok hodam...

Posted (edited)

Vidish nisi prvi koji to kaze :) :):) sta cu kad sam seljanka u dushi :)

Btw opanci se zovu "mary jane"....

Edited by Smorock
Posted

Kupih pre dan-dva Underground martinke od 20 kopci... Shellys su mnogo udobnije (nove naravno), lepse i manje se guzvaju od ovih, ali ni ove nisu toliko lose...

Posted

Ma bre one crne Veer buvljačke tike su kvlt nad kvltovima! Preživljavaju i divljanje na koncertima i rmbačenje na građevini, udobne su, OK izgledaju, a koštaju 3x manje nego jebene starke koje mi se raspadnu za 6 meseci.

Prve koje sam kupio su trajale jedno 2-3 godine, stvarno nisam mnogo obraćao pažnju, zapravo još uvek se vuku tu negde po dvorištu i upotrebljive su za neko kopanje npr :) , drugi par uzeh u septembru 2007. i još uvek im se ne nazire kraj.

Posted (edited)

Odlucila sam da ne bacam starke pa sam ih ofarbala :)

farbanje-patika-004w.jpg

fail. :):)

bile su roze pa su se posle par pranja u ves masini izmetnule u prljavo belo..

Edited by Smorock
Posted
smorok, prolazi keva pored kompa sad i kaze - sto su lepe starke.

:D

E ako mama tako kaze onda nije totalni fail :D

Posted
farbanje-patika-004w.jpg

fail. :):)

:)

:) bolje da si uzela crni sprej.. to bih ja uradila sa svojim starkama ali su se skroz raspale... :no:

jel su to boje za tekstil? ili..? :)

Posted (edited)

Boje za tekstil, uvek imam po neku teglicu na gajbi jer sam se ranije lozila da brljam po majcama. U srednjoj sam jednom ofarbala patike crnim sprejem i vise nikad, time definitivno ne treba raditi odecu, tekstil je posle tog tretmana kao karton.

Edited by Smorock
Posted

gladiator+shoes.jpg

J'adore!!

Imam i niske i srednje i duboke... nisu baš nešto bogznašta udobne, ali ih jednostavno obožavam!

Trenutno furam skejterke, koje su: malo mlađe od Isusovog magareta, skrpljene, prefarbane, ofarbane, i još razglavljene i raščerečene ko francuska kurva.

Stavila bih sliku, al me sramota.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...