Antikristina Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 U bem ti život, baš su jeftine. Ja moje za trčanje platila 3700 u Planeti, vidim sad da sam mogla i bolje da prođem Al' morala sam odmah duzmem, mnogo lepe bile Još samo da počnem da trčim 1
Machka Naopachka Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Svidja mi se Nine West... bedak što su za usku nogu skoro svi modeli..
Hail Metal Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Koliko para,za kakvo vreme,plitke,poluduboke? Do 40-50e, plitke za jesen/prolece, po mogucnosti da ne propustaju vodu .
Генеральный Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Fala bogu konacno snizili proslogodisnje Skechers Go Run, sad su 6 i nesto (bile 8500). м, еси их купила? каке су?
aRmatuRa Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Do 40-50e, plitke za jesen/prolece, po mogucnosti da ne propustaju vodu . Teze ces naci sve to za te pare.Ako ima negde u blizini Planikina prodavnica,mozda tamo naletis,jer oni cesto daju neke popuste.Ali i njihovi modeli drze cene.I ja sam iste patike trazio pocetkom proleca i najpovljnije sto sam nasao su bile Asics LAHAR4 gtx.To su plitke gel+goretex patike,mnogo su ruzne,ali su zato bas udobne i veoma sa zadovoljan patikama.Ja sam ih u martu platio 7000,mada je tada bila neka akcija,pa su bile na popustu.Generalno sve te patike za pesacenje i trcanje po brdima i dolinama su skuplje u odnosu na regularne.
johnnyzzz Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 ja sam na nekoj akciji dobio solomonke za planinsko trčanje kojima je regularna cena 10ak hiljada i pomalo sam razočaran istim... sa mekinlijevim čizmicama sam takođe imao izuzetno loše iskustvo... ne bih znao šta da ti preporučim... jedina stvar koja je opšta - traži tvrđi đon, za asfalt ide mekši zbog amortizacije, za stazu tvrđi jer zemlja amortizuje a da bi izbegao koncentrisan pritisak na tabane (od kamenja/korenja/neravnina) pa tako i žuljeve... znači ne treba da bude krut i nesavitljiv đon već samo tvrđi da bi pritisak bolje rasporedio po površini stopala... krampončići su takođe, što bi ti rekao, medeni ...
Hail Metal Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Hvala na informacijam, o Planiki sam i ja razmisljao, jest da su uglavnom modeli cipele, ali sam od nekih ljudi cuo samo pohvale, i da dosta su skupe .
Berliner Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Jel zna neko koje su dobre patike/cipele za planinarenje/pesacenje po planini , a da se mogu kod nas kupiti? gojzerice gledaj na kupujem prodajem polovne, nove iole dobre ubijaju od skupoce
MissionVao Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 м, еси их купила? каке су? Ne, racunam da bi bio luksuz imati tri para dobrih patika Vec imam stari model.
johnnyzzz Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 gojzerice gledaj na kupujem prodajem polovne, nove iole dobre ubijaju od skupoce ja polovnu obuću ne bih kupovao ni pod razno, sve ostalo može polovno - obuća ne! dal ih je neko izgazio na unutra ili na spolja i kakav će to uticaj imati na moj položaj stopala, na zglobove, kolena itd... obuća mora da se prilagodi sopstvenoj nozi... 2
kuruz Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 ove su na sniženju http://www.planetasport.rs/patike/patike-kanadia-5-tr-m/a-26336007
Night's Blood Posted July 19, 2013 Report Posted July 19, 2013 Svidjaju mi se patike koje je postovao Kuruz.
kuruz Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Hejle, malopre sam imao ove iz posta sa vrha strane u ruci, deluje da su odlične lagane su, đon je jak, lepe su... milina
Hail Metal Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 Ove Adidas deluju extra, bas su dobre, nego nabavio sam dzabe od druga kome su male Asics DuoMax Gel, sa malim metalnim kramponima , mislim da bi i one odradile posao za neko paninarenje, lagane su, udobne, zveketaju zbog metalnih krampona kad se hoda po betonu .
sale 3sm Larry Flynt Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 Što reče Džoniz gledaj samo da je jači đon, Ja sam s patikama završio za ovu sezonu, ove zadnje što sam uz'o za trčanje su predobre, đon je preudoban.E da nešto me zgranulo. Na patiici sam dobio kao priveščić parčence kože i kao piše ''real leather''...to ni na jednoj adidaski do sada nisam dobio. Da li to implicira možda da su ostale od skaja?
kuruz Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 ostale patike za trčanje se prave od drugih materijala, lakših i izdržljivijih od kože zato si ih i našao za tako malo para
sale 3sm Larry Flynt Posted July 22, 2013 Report Posted July 22, 2013 ma jok prošlogodišnji je model vanquish 5 pa je rasprodaja, ima i šestica, sa kozmetičkim izmenama, al đon nepromenjen. al mislim na ostale adidaske, npr ove koje sam uzo u aprilu, na njima nije bilo nikakve oznake tog tipa, a prodaju se kao kožne...
jelchica Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Popust u sport Vižnu (ako se tako zove ona radnja u Munzetu 30 m uzvodno od Madlenijanuma) do 40% na razne modele, među njima i na neke Asics za trčanje. Sračunah za nekoliko modela da mogu da se uzmu za 2800 din! Sad sam totalno u rebusu, da l' da uzmem još jedne kad već imam jedan Asics koji se sjajno drže i nenošeni low-end Kalenji za trčanje.. Ali kome trebaju izdržljive trkaće patike, ovo je baš prilika.
Antikristina Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Jeste, u Sport Vižnu. Baš su dosta jeftinije stvari. Ja kupila kope za dve 'iljade: http://www.sportvision.rs/sr/korisnici/39570-style-10-studded.html drečave Gledala sam i Asics, ali ne videh ništa ispod 4500, nisu baš jeftine. Jedino ako je to bez popusta... 1
johnnyzzz Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 piše da je to sa 30% popusta... http://www.sportvision.rs/202-catalog/#/pol-za_muskarce/proizvoac-asics/vrsta-obuca/tip-patike/nacin_kupovine-onlajn_kupovina
jelchica Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 (edited) Bila ja juče, gledala. Popust nije na sve već samo na neke modele, i to 40%. (Gledala sam samo Asics.) Ima Asics-a ženskih koje su u originalu 6100 pa ide 40% popusta, ali ima i nekoliko modela od 4700 što se sa popustom 2800. Dalje nisam gledala da mi ne ode autobus. Kažu da popust traje do 28.7. @Ivet: Treniraš fucu? Edited July 23, 2013 by jelchica
Antikristina Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Da, američki fudbal. Ili hendeg, kako vole da kažu neznalice 1
sale 3sm Larry Flynt Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 Ma pusti je, loži te, igra neku soft verziju bez pipkanja, gruvanja, gomile buva, tuče i lomljenja kostiju, takoreći američki frizbi.
Recommended Posts