Jump to content

Recommended Posts

Posted

U bem ti život, baš su jeftine.

Ja moje za trčanje platila 3700 u Planeti, vidim sad da sam mogla i bolje da prođem :haha:

Al' morala sam odmah duzmem, mnogo lepe bile :wub: Još samo da počnem da trčim :D

• Downvote 1
Posted

Do 40-50e, plitke za jesen/prolece, po mogucnosti da ne propustaju vodu .

Teze ces naci sve to za te pare.Ako ima negde u blizini Planikina prodavnica,mozda tamo naletis,jer oni cesto daju neke popuste.Ali i njihovi modeli drze cene.I ja sam iste patike trazio pocetkom proleca i najpovljnije sto sam nasao su bile Asics LAHAR4 gtx.To su plitke gel+goretex patike,mnogo su ruzne,ali su zato bas udobne i veoma sa zadovoljan patikama.Ja sam ih u martu platio 7000,mada je tada bila neka akcija,pa su bile na popustu.Generalno sve te patike za pesacenje i trcanje po brdima i dolinama su skuplje u odnosu na regularne.

Posted

ja sam na nekoj akciji dobio solomonke za planinsko trčanje kojima je regularna cena 10ak hiljada i pomalo sam razočaran istim... sa mekinlijevim čizmicama sam takođe imao izuzetno loše iskustvo... ne bih znao šta da ti preporučim... jedina stvar koja je opšta - traži tvrđi đon, za asfalt ide mekši zbog amortizacije, za stazu tvrđi jer zemlja amortizuje a da bi izbegao koncentrisan pritisak na tabane (od kamenja/korenja/neravnina) pa tako i žuljeve... znači ne treba da bude krut i nesavitljiv đon već samo tvrđi da bi pritisak bolje rasporedio po površini stopala... krampončići su takođe, što bi ti rekao, medeni :D...

Posted

Jel zna neko koje su dobre patike/cipele za planinarenje/pesacenje po planini , a da se mogu kod nas kupiti?

gojzerice gledaj na kupujem prodajem polovne, nove iole dobre ubijaju od skupoce

Posted

gojzerice gledaj na kupujem prodajem polovne, nove iole dobre ubijaju od skupoce

ja polovnu obuću ne bih kupovao ni pod razno, sve ostalo može polovno - obuća ne!

dal ih je neko izgazio na unutra ili na spolja i kakav će to uticaj imati na moj položaj stopala, na zglobove, kolena itd... obuća mora da se prilagodi sopstvenoj nozi...

• Upvote 2
Posted

Hejle, malopre sam imao ove iz posta sa vrha strane u ruci, deluje da su odlične

lagane su, đon je jak, lepe su...

milina

Posted

Ove Adidas deluju extra, bas su dobre, nego nabavio sam dzabe od druga kome su male Asics DuoMax Gel, sa malim metalnim kramponima , mislim da bi i one odradile posao za neko paninarenje, lagane su, udobne, zveketaju zbog metalnih krampona kad se hoda po betonu .

Posted

Što reče Džoniz gledaj samo da je jači đon,

Ja sam s patikama završio za ovu sezonu, ove zadnje što sam uz'o za trčanje su predobre, đon je preudoban.E da nešto me zgranulo. Na patiici sam dobio kao priveščić parčence kože i kao piše ''real leather''...to ni na jednoj adidaski do sada nisam dobio.

Da li to implicira možda da su ostale od skaja?

Posted

ostale patike za trčanje se prave od drugih materijala, lakših i izdržljivijih od kože

zato si ih i našao za tako malo para

Posted

ma jok prošlogodišnji je model vanquish 5 pa je rasprodaja, ima i šestica, sa kozmetičkim izmenama, al đon nepromenjen. al mislim na ostale adidaske, npr ove koje sam uzo u aprilu, na njima nije bilo nikakve oznake tog tipa, a prodaju se kao kožne...

Posted

Popust u sport Vižnu (ako se tako zove ona radnja u Munzetu 30 m uzvodno od Madlenijanuma) do 40% na razne modele, među njima i na neke Asics za trčanje.

Sračunah za nekoliko modela da mogu da se uzmu za 2800 din!

Sad sam totalno u rebusu, da l' da uzmem još jedne kad već imam jedan Asics koji se sjajno drže i nenošeni low-end Kalenji za trčanje..

Ali kome trebaju izdržljive trkaće patike, ovo je baš prilika.

Posted (edited)

Bila ja juče, gledala. Popust nije na sve već samo na neke modele, i to 40%. (Gledala sam samo Asics.) Ima Asics-a ženskih koje su u originalu 6100 pa ide 40% popusta, ali ima i nekoliko modela od 4700 što se sa popustom 2800. Dalje nisam gledala da mi ne ode autobus.

Kažu da popust traje do 28.7.

@Ivet: Treniraš fucu?

Edited by jelchica
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...