Jump to content

Recommended Posts

Posted

I meni je, samo su te sto sam rekla podnosljive. :D

Ne nosim ja stikle, smara me to. A kad bih nosila sigurno ne bi bile ispod 10cm, posto su mi samo takve lepe. Ali, onda bih bila visa od Sisusa, pa opet ne valja. :haha:

Posted

Ebote se seca neko spica od pre hm koliko, desetak godina? Bilo je hitova :haha:

Ovo je nista sad, malo dete...

Moja mama tada zapela za koleginicin spic od cizme. :haha:

Zene-za sport patike, za sve ostalo stikle i tacka!Mislite i na nas majku mu jebem.

How yes no.

Posted

Ebote se seca neko spica od pre hm koliko, desetak godina? Bilo je hitova :haha:

Juče sam bacila jedne takve, dvaput obuvene, mada se zamislih – da li će se vratiti u modu za godinu dana? lol

Posted

ја сам скоро узо неке петар панке 'талијанске з'узодело, имају шпицеројку могу шутат слободне ударце са њима

ходам у њима ко гњурац у перајима, ал излеам скупо кад сам у месту

• Upvote 2
Posted

Tako ja pre neki dan "prodadoh" kauč preko Limunda -.- Iks telefonskijeh poziva, virenje u Milundo, dopisivanje zbudale..

Lik pobedi na aukciji i nikada se ne javi. Krajnje pozitivno iskustvo. :)

Posted

Kol'ko su mi odvratne te špicaste cipele

Lepo kaže Mačka. Još gledam ove crvene i pitam se gde je tu taj špic o kojem se priča. :haha:

Posted (edited)

39267_474035009358563_345550607_n.jpg

Ово предлаже мушки део Буди Џентлмен, носите штикле, мушкарци воле штикле, добре су штикле, кул су штикле. Буди Дама.
Edited by Yvette
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...