M-16 Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Danas kupio ove za trening: Uživo izgledaju manje seljački nego na slikama 1
Night's Blood Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Been there, done that, no biggie. Same here. 1 1
Antikristina Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 I ja tako često nosim, al' nisam htela da se oglasim jer ne uklapam boje svejedno. @m-16 Meni fino izgledaju i na slici 1
Сталкер Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Gde ima nekih krpenih patika za kupiti? Kao converse recimo?
Сталкер Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Mislio sam ovakvo neko hipstersko sranje, da je makar lagano.
MissionVao Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Been there, done that, no biggie. Jebiga trebalo je da kazem 'cik uklopi da izgleda lepo' a ne cik obuci
LoveHateLove Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 ja sam uzeo u Wink radnji starke za 990din, znaci brate isti kurac kao Converse, ustvari rekao bih da su kvalitetnije, prosto se zapitas zasto Converse kostaju 5 puta vise i kome te pare idu u dzep, ja znam da nikad vise necu da ih kupim, bezobrazno su skupe a ne vrede vise od 10eur, realno. Samo je sjebano sto ove Wink imaju samo u beloj boji.
Сталкер Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 ja sam uzeo u Wink radnji starke za 990din, znaci brate isti kurac kao Converse, ustvari rekao bih da su kvalitetnije, prosto se zapitas zasto Converse kostaju 5 puta vise i kome te pare idu u dzep, ja znam da nikad vise necu da ih kupim, bezobrazno su skupe a ne vrede vise od 10eur, realno. Samo je sjebano sto ove Wink imaju samo u beloj boji. To mi treba. Ja sam ceo život u rolerima i skijaškim cipelama proveo, al što ne umem da hodam u onim patikama sa onim "sportskim" đonom pa to ti je. Lakše mi je bos ići nego onakvo smeće nelogično da potrefim kako da gazim. Samo ravan đon da se ne izlomim
Lou Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Jebiga trebalo je da kazem 'cik uklopi da izgleda lepo' a ne cik obuci Ovo ću shvatiti kao uvredu.
kuruz Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Stalker, deluješ kao fin dečko gajiš cveće, voliš životinje, baš si momak za primer nemoj nositi nešto hipstersko, ako Boga znaš šta će ti platnene patike na kvadratiće ili u nekom hipi starke fazonu budi ozbiljan dečko, kako ti i priliči 3 1
Сталкер Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Stalker, deluješ kao fin dečko gajiš cveće, voliš životinje, baš si momak za primer nemoj nositi nešto hipstersko, ako Boga znaš šta će ti platnene patike na kvadratiće ili u nekom hipi starke fazonu budi ozbiljan dečko, kako ti i priliči Brate, kume, čoveče, treba mi nešto što nije kožna cipela ili čizma za basču, da odmorim nogu. Nešto što se za ime boga miloga ne glanca ( majku da mu jebem dosta mi je toga ) i šta mogu baš da zasvinjim a da mi nije žao. Ja bih nekako bez bilo kakvih kvadratića i hipijeh znakovija, ako može od šatorskoga krila plitke starke. Sandale i papuče su mi onako, pa pre bih u opanke išao. Što možda i uradim.
Demon Seed Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Ne znam koliko je opanak udoban,
kuruz Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 = kupi air max nikako, nema ružnijih patika
MissionVao Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 i šta mogu baš da zasvinjim a da mi nije žao. e jbg, da nije toga rekla bih
johnnyzzz Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 nikako, nema ružnijih patika ironia ili redovna promena tabora? 2 1
kuruz Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Oak reče da prati moje postove i da sam sve više kontradiktoran, pa da ga ispoštujem dakle, nikako Er maks, to samo čobani nose
Сталкер Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 e jbg, da nije toga rekla bih Da nije tog đona možda bi i moglo. Nemam izbora, samo plitke adidas od vražije kože s tri štrafte i ovaj put
MissionVao Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Pa sranje je sto su 6.5k (noviji model 8.5), inace ne znam dal imaju 100g Imas u svim bojama manje vise.
Сталкер Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Patike su jedini oblik obuće koji ne umem da pazim, ja ih izderem za mesec / dva...
necko Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Domaći Rope na proleće izbacuje patike
Јарослав Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 морам поседовати ове зелене је л' се знају неке информације, типа цена, где ће моћи да се пазари (Кобазз су затворили) и тако то?
Recommended Posts