Jump to content

Recommended Posts

Posted

nemam pojma

vidim da u nazivu imaju "run" i čitam neke tekstove u kojima piše da su za trčanje

imaju ravan đon, isto kao moje Makserice, za koje takođe piše da su za trčanje, iako to nema veze sa životom http://www.sneakerfreaker.com/content/uploads/2013/03/nike-roshe-run-purple-rain-sole-1-640x426.jpg

meni ne deluju kao patike za trčanje, a sad vidim da isto kažu i u komentarima na zvaničnom sajtu

http://reviews.nike.com/9191/511881/nike-roshe-run-mens-shoe-reviews/reviews.htm

Posted

Juce i danas obrnuh celo Usce, ceo Delta City, i prosetao knezom i bulevarom i nisam nasao cizme koje su mi se svidele. Nist', pare u stek, pa u novembru u Stockholm, kad vec idem, kupicu tamo. Jebem ti grad kad jedine cizme koje mozes naci su oker govnjivo zute caterpilar i timberland :puke:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

istina, slab je izbor, ja ove svoje mazim i pazim, ko zna kad cu sledeci put da naletim na nesto da mi se svidja... imao sam i ja Caterpilar ali to nisu cizme za svaku priliku, pogotovo ne za mokro, dobre su za suvo i hladno vreme.

Edited by LoveHateLove
Posted (edited)

ja treba da uzmem neke za kišu i sneg, a opet da budu za posao

Bog zna kako ću to da izvedem

Edited by Underkuruz
Posted

Nema nista od toga... Ja gledao neke na bajkerski fazon, sa nekim kaisevima i tako tim zajebancijama, a da su spicaste, i da su naravno kozne... Naisao na jedan par koji mi se svideo, ali su od neke eko koze, i reko zajebi. A i nije neki kvalitet. Znaci ili izgled ili funkcionalnost. Ovde nema neka sredina definitivno

Posted

Nema nista od toga... Ja gledao neke na bajkerski fazon, sa nekim kaisevima i tako tim zajebancijama, a da su spicaste, i da su naravno kozne... Naisao na jedan par koji mi se svideo, ali su od neke eko koze, i reko zajebi. A i nije neki kvalitet. Znaci ili izgled ili funkcionalnost. Ovde nema neka sredina definitivno

Ako ti je dublji dzep kod naseg Harley uvoznika ima i obuce :D Naravno nije neki izbor...
Posted

Недељама тражим гумене чизме (плитке, дубоке, средње дубоке) и нисам задовољна овогодишњим избором. Или су ружни дезени или нема бројева или су прескупе. Нисам ишла код Кинеза још, нешто ми се не мува по гужви и кроз море кутија и целофана, али знам да су они имали најбољи избор пре пар година. И тако копам ја по нету и наиђем на ове лепотице:

3180_Art.-2---MA_kul.jpg?ver=1256661234

- Тигар - ручна израда, природна гума, ортопедски уложак, постава од полиестера, ђон пресован: дин 2,549.00 + поштарина 260.00.

Мрзим гумењаке, али су ми преко потребни за шетњу са кером, а ове могу да прођу. Чекам да ми стигну да видим колико су (не)удобне.

Posted (edited)

Uzeo ovo za kišu/sneg, glavni zadatak mi bio da ne izgleda predžombavo i metalski i uspeo sam to da izvedem. Super su se pokazale sad na ovom nevremenu, sve se odbija od ovo i ne prlja se što mi je mnogo važno, prebrišeš samo i vozi. A i crno je pa se lako kombinuje.

10105001.png

10105001.T.png

Edited by Лука
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...