Havočka Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Pogledaj po outletima, oni uglavnom imaju neke ogavne modele koje niko nije hteo za sitne pare, pomenu neko sport vision na bulevatu, na primer Možeš i bn boss u galenici da overiš Možeš i da naručiš preko neta, pogledaj sportdepot.uk (ili nešto slično) 1
Face Of Melinda Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 BN Boss u galenici ima velike muske brojeve 46,47 sport vision prodavnica
bo88gdan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Pogledaj po outletima, oni uglavnom imaju neke ogavne modele koje niko nije hteo za sitne pare, pomenu neko sport vision na bulevatu, na primer Možeš i bn boss u galenici da overiš Možeš i da naručiš preko neta, pogledaj sportdepot.uk (ili nešto slično) sad sam gledao najveci broj 48 BN Boss u galenici ima velike muske brojeve 46,47 sport vision prodavnica Meni treba vece , 50 nosim sada patike i taman su mi manje me zuljaju
Zen Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 nasla ih u bataji u autletu za 2900 kad se nisam slogirala da im je stara cena bila preko 7k
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) gde ima ovo da se kupi? Edited November 9, 2014 by Хавочка 1
Machka Naopachka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Na tu foru mos naruciti s neta. Ima jedna drugarica... Plastika su, mislim sa howcool da je narucila? Ocarinili ih tako da su bile skupe sve ukupno. Zene iz pole dance kluba srecnih zena (da, da,..) sa sajma su dovlacile pleaser cipele iz hrvatske al su one kilave i nepouzdane ako mene pitas... A ne pitas me mozda ima pleaser neki model tog tipa. Ako ima kod nas..pa i ja bih volela da znam.
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Gledala sam u sex shopovima, nema Obišla ceo bulevar, tržne centre, nigde ništa Baš ih želim jako već neko vreme (i ne nužno iste, samo te dubine) Oh well doneće ćale ako ikada uspem da nađem gde se tamo prodaje 1
sale 3sm Larry Flynt Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 obavezno slike u njima.... samo u njima.
Vic Rattlehead Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 gde ima ovo da se kupi? Kad ih nabaviš, onda prouči ovo: http://www.wikihow.com/Act-Like-a-Dominatrix 1
LoveHateLove Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 sta planiras da radis u njima, da hvatas somove?
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 da setam okolo u minicu celu zimu da zelim da hvatam somove, nabavila bih cizme za hvaranje somova ali plasim se somova tako da nista od toga 1 1
LoveHateLove Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) no offence, jel se uz to nose i kozne gacice, mislim, kontam da zimi duva gadna promaja u minicu... Edited November 9, 2014 by LoveHateLove
MissionVao Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) (i ne nužno iste no shit, ono je Louboutin Imas na eBay-u najjeftinije za oko GBP25+10-15 za isporuku. Pre nego sto neko pita, nisam nabavljala, presiroke mi u butini. Edited November 9, 2014 by MissionVao
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 u to bi mozda i meni mogao bit' problem as for louboutin, modeli se stancaju pobogu xD kapiram da je mozda dodatan problem to sto su sve koje sam videla da to nose bile neke patulj-zene hmhm 2
Antikristina Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) ako su široke u butinama, samo ih prosledi meni jes brate, to su tebi one regularne do kolena Edited November 9, 2014 by Yvette
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 pa ono, imam oko metar i deset nogu samo moram dodatne stvari da proverim 2
Antikristina Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 vau ja eventualno metar, kratke noge imam (tj, dugačke u odnosu na prosek, kratke u odnosu na ostatak tela ) svejedno, naruči pa prosledi ako ne valjaju 1
Zen Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 ja se vama divim kako mozete da porucujete obucu ne mogu ni obicne patike da ubodem broj kad kupujem u radnji, a kamoli online
Havočka Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 (edited) 41 je uvek tu negde kako treba za cipele, a sto se patika tice nosim izmedju 39 i 45 u zavisnosti od kalupa imam jedne ovakve godinama (i tu se ne zajebavam, najkvalitetnije patike koje sam u zivotu kupila) 45 su Edited November 9, 2014 by Хавочка 2
Recommended Posts