johnnyzzz Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 Sva kozna obuca je za suvo vreme. Koza upija vodu. zavisi kakva je koža i kako se održava... sigurno ako je neka izvrnuta koža ili ako ih pustiš da se sasuše da će upijati vodu... dovoljno je samo da ih mažeš pavlovićevom mašću i to će odlično odbijati vodu a postoje i sprejevi za to uostalom ozbiljne planinarske čizme za sve uslove se i dalje prave od kože, s tim što one imaju unutrašnju membranu od nekog goroteksa, simpateksa i sličnih vodonepropusnih membrana imao sam neke sintetičke mekinlijeve sa aquatex membranom, nešto su zajebali u podešavanjima, to sranje je upijalo vodu kad prođem na pola metra od bare posle sam kupio jake, duboke, kožne grisportove i mislim da će me nositi celu deceniju kako sada stvari stoje... 1
B@K@ Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 Takve mene nose već 8-9 sezona. Jedino se malo izlizao vibramov đon, ali su i dalje udobne, tople, suve i nepocepane.
ShinigamY Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 Ja nosim Vagabond kozne, cini mi se kravlja koza, evo druga zima, nigde mrdnule nisu, niti propustaju niti sta. Dali su mi vosak kojim ako je vlazno vreme mazem jednom do dva puta nedeljno, i to odlicno odbija vodu. Noge tople. ne propustaju vodu, sneg, sta god. Milna
sale 3sm Larry Flynt Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 E koji sprejevi,, voskovi,masti i kreme valjaju za te impregnacije koze?
Јарослав Posted November 29, 2014 Report Posted November 29, 2014 ja koristim neki Casablanca water stop sprej, odlično radi pos'o
jelchica Posted November 30, 2014 Report Posted November 30, 2014 Ecco prodaje sprej za impregnaciju prevrnute kože. Mnogo je skup i mnogo je dobar. 1 1
M-16 Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Muška verzija belih starki i ugg čizama, skoro svaki šaban ih nosi:
ShinigamY Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Koliko sam nekada voleo tu boju i kao klinac nosio Timberland cizme, toliko ig sada mrzim kada ih vidim na svakom sabanu, jos kad uvuku nogavice ili trenerke unutra -.- Jebote. 1 1
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Znaci, kada neka obuca postane moderna i dostupna sirokim narodnim masama, ti to prestajes nositi? To je tek sabanski. Svejedno,slazem se da je ta moda katastrofa,ali nije nista manje sabanski od uvlacenja nogavica od kamuflaznih pantalona u martinke. 3 1
Zen Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Sto? to je bar prakticno, ne budu ti mokre pantalone do kolena, ko svakome ko nosi pantalone u gradu kad pada kisa.
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Jepte se hipsteri, šta vas briga ko šta nosi Nešto se previše slažem sa Lemijem u poslednje vreme 1 1
ShinigamY Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Znaci, kada neka obuca postane moderna i dostupna sirokim narodnim masama, ti to prestajes nositi? To je tek sabanski. Svejedno,slazem se da je ta moda katastrofa,ali nije nista manje sabanski od uvlacenja nogavica od kamuflaznih pantalona u martinke. Ne, vec sto je ta obuca bila toliko podcenjivana od strane istih tih koji sada nose takvu obucu. Jer je jedno vreme bilo popularnije nositi air max preko zime nego cizmu koja stiti nogu. I sto su svi mislili da su Cat i Timberland cizme za rudare, drvosece i ostalo. Sad im to ne smeta naravno, jer svi to sada nose pa je in. I od tih kamuflaznih lona u martinke se gadim isto, realno. Sta, noga ce ti biti manje mokra ako ti nogavice nisu mokre? Fuck logic, jer nogavica svakako ide preko te cizme, ako ne probija cizma, ni nogavica nece da doprinese ne znam ni ja koliko tome Edited December 9, 2014 by ShinigаmY 1 1
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Jepte se hipsteri, šta vas briga ko šta nosi Nešto se previše slažem sa Lemijem u poslednje vreme Pa pocinjes kontati da iznosim suve cinjenice. Edited December 9, 2014 by lemmy sixx
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) kako ne nositi ovu lepotu po svim vremenskim uslovima Edited December 9, 2014 by Underkuruz 1 5
LoveHateLove Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 jel to jos u modi, ja sam mislio da je to izumrlo jos devedesetih 4 1
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ne, vec sto je ta obuca bila toliko podcenjivana od strane istih tih koji sada nose takvu obucu. Jer je jedno vreme bilo popularnije nositi air max preko zime nego cizmu koja stiti nogu. I sto su svi mislili da su Cat i Timberland cizme za rudare, drvosece i ostalo. Sad im to ne smeta naravno, jer svi to sada nose pa je in. I od tih kamuflaznih lona u martinke se gadim isto, realno. Sta, noga ce ti biti manje mokra ako ti nogavice nisu mokre? Fuck logic, jer nogavica svakako ide preko te cizme, ako ne probija cizma, ni nogavica nece da doprinese ne znam ni ja koliko tome Brate, neka nosi ko sta hoce, koga boli kurac. Mislim, ako cemo vec komentarisati navike drugih mogli bi krenuti od tebe i tvojih lajtsejber tripova, kako god da okrenes normalnije je promeniti misljenje o obuci nego tripovati onakve pizdarije. Sta je tu tacno lepota? U svakom slucaju su lepse nego one tvoje sado mazo gluposti koje ostavljas. kako ne nositi ovu lepotu po svim vremenskim uslovima Na stranu licni ukus, ali mozes je ne nositi bas zbog vremenskih uslova. 2
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Podrška za žene koje nose sado-mazo gluposti
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) @snajka Jebem li ga, moguce. Gomila riba ovde ostavlja neke goticarsko pecaroske cizmetine preko kolena i martinke sa 96 kopci, moguce da sam te pomesao sa jednom od tih. Edited December 9, 2014 by lemmy sixx
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Ja mislim da u martinke uvlace od muke, a biraju se maskirne da bi bilo manje sabanski, da ne landara ako imas nogu ko caplja i da ne krene neka gangrena promrzline sta li jer cirkulacija prestaje kad krene minus.Kurton od cizme, nezgrapne, neudobne, nije ni oblozeno unutra kao vojna cizma, ladno ko konzerva sardine.Kad se setim da sam to na kraju osnovne nosio, zgrozim se. Edited December 9, 2014 by sale 83 Larry Flynt 2
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Sta je tu tacno lepota? savršena patika pao sam u iskušenje da li da keširam njih ili Timberland cipele, al sam ipak morao cipele Na stranu licni ukus, ali mozes je ne nositi bas zbog vremenskih uslova. ma jes, zajebano je po kiši ili kad padne sneg, ali po hladnoću mogu imam par kečeva, nosio sam ih po utabanom snegu na -10, nikakav problem
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 A šta fali čizmetinama preko kolena, meni to i dalje nije jasno Baš me smarao drugar kako ih 'sve šabanke nose' misleći da ću zato prestati da ih nosim
ShinigamY Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Brate, neka nosi ko sta hoce, koga boli kurac. Mislim, ako cemo vec komentarisati navike drugih mogli bi krenuti od tebe i tvojih lajtsejber tripova, kako god da okrenes normalnije je promeniti misljenje o obuci nego tripovati onakve pizdarije. Slazem se, samo svako ima pravo da iskomentarise nesto ako zeli. Isto ko sto ti mozes da iskomentarises moje lightsaber tripove, tako i ja mogu da iskomentarisem sta mi se ne svidja oko trenda u obuci ovih dana
Night's Blood Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) @Lemi Ja sam jos gora od njih, pazaricu ove. Edited December 9, 2014 by Night's Blood
Recommended Posts