lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ja mislim da u martinke uvlace od muke, a biraju se maskirne da bi bilo manje sabanski, da ne landara ako imas nogu ko caplja i da ne krene neka gangrena promrzline sta li jer cirkulacija prestaje kad krene minus.Kurton od cizme, nezgrapne, neudobne, nije ni oblozeno unutra kao vojna cizma, ladno ko konzerva sardine.Kad se setim da sam to na kraju osnovne nosio, zgrozim se. Upravo to. I ja sam ih nosio sa 15-16 godina, ne bih to govno sada na noge stavio da mi platis.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 A i ne slazu se uz lajtsejber od 45 stepeni
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ja sam jos gora od njih, pazaricu ove. :haha: :haha: Jebote, Kuruz je za tebe Marijana Mateus.
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Slazem se, samo svako ima pravo da iskomentarise nesto ako zeli. Isto ko sto ti mozes da iskomentarises moje lightsaber tripove, tako i ja mogu da iskomentarisem sta mi se ne svidja oko trenda u obuci ovih dana A i ne slazu se uz lajtsejber od 45 stepeni Edited December 9, 2014 by sale 83 Larry Flynt
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Nemoj to snajka, pa sad svaka seljanka nosi te lobanje, nije fora više
Zen Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Magnumke su super, al samo kad ode ispod -10 inace nema smisla
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 A šta fali čizmetinama preko kolena, meni to i dalje nije jasno Baš me smarao drugar kako ih 'sve šabanke nose' misleći da ću zato prestati da ih nosim Nista...ukoliko su zenstvene i uradjene sa ukusom...ona sranja sto ste kacili ovde su katastrofa.
Oak Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Kuruze koliko izdrži taj deo napred na airmax pre nego što se odlepi?
Night's Blood Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Nemoj to snajka, pa sad svaka seljanka nosi te lobanje, nije fora više Ko ih jebe neka nose, nemam ja problem sa tim. @ lemi Cuti 'leba ti, nosis bele sandale.
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 ma jes, zajebano je po kiši ili kad padne sneg, Pa to. Ja patike guram u ostavu cim dodje oktobar. Imam jedne pri ruci cisto ako mi zatrebaju kada negde moram nabrzaka a suvo je napolju. @ lemi Cuti 'leba ti, nosis bele sandale. Normalno...sve sem cipela nosim iskljucivo belo...sandale,japanke,patike,papuce...samo roba sa stilom...nego sta cu, smedje sandale od dede da uzmem?
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 @Lemi Ne znam tačno na šta misliš, one što je Havočka npr. kačila su strava, ja bih to sutra kupila da imam para da bacam na čizme koje ću nositi jednom u mesec dana
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Slazem se, samo svako ima pravo da iskomentarise nesto ako zeli. Isto ko sto ti mozes da iskomentarises moje lightsaber tripove, tako i ja mogu da iskomentarisem sta mi se ne svidja oko trenda u obuci ovih dana Pa jebiga, i to je istina. Ali mani se metalskih fraza. @Lemi Ne znam tačno na šta misliš, one što je Havočka npr. kačila su strava, ja bih to sutra kupila da imam para da bacam na čizme koje ću nositi jednom u mesec dana A jebati ga sada, ne znam ni ja na sta konkretno mislim. Ali u globalu mislim na te sado mazo gotik "ja se oblacim kao prostitutka zato sto niko nece da me jebe" fore.
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Kuruze koliko izdrži taj deo napred na airmax pre nego što se odlepi? ja nosim ove već tri i po godine ništa nije puklo, odlepilo se itd samo su se ofucale od nošenja i izlizale se unutra, na delovima gde je najveći pritisak pete ove sa prethodne slike su isti model, samo drugačije obojene i koštaju 18.000
Night's Blood Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Jooooooooooooj sa stilom broj 50 i jos belo. I bele japanke. Patike 18000, supickumaterinu. Edited December 9, 2014 by Night's Blood 1
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 @Lemi Ja sam jos gora od njih, pazaricu ove. šta je ovo koji kurac
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Patike 18000, supickumaterinu. bile snižene na 14.400! al to sam dao za cipele, isto 20% popusta svuda neka sniženja ovih dana
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 A jebati ga, ja nikad ne videh gotičarku u ovome:
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Zato sto su masne i debele i ne mogu dudju u ovo 5
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Jooooooooooooj sa stilom broj 50 i jos belo. I bele japanke. Nisam ti rekao da i japanke i sandale moraju biti iskljucivo bele i KOZNE. I ajde sada pogledaj bre ovo govno od cipela koje si ostavila i urazumi se...pa Radmiz i ja smo za tebe modni doktori. Patike 18000, supickumaterinu. E sa ovim se slazem. Budalastina. Za te pare mozes uzeti cipele koje jebu keve.
Havočka Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Probušio mi se đon omiljenih Sad škripim okolo 1
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) pffff jedno je opuštencija drugo oblačenje za posao i slične prilike advokati me pitaju gde sam uzeo neka odela Edited December 9, 2014 by Underkuruz
Havočka Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Nemoj iron fist uzimati, papirne cipele Uzela dva para odjednom Nikada ne prežalih novaca 1
Recommended Posts