lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Da, pogotovo Radmiz. Cak i Radmiz. Makserice su med i mleko u poredjenju sa ovim tvojim buducim "cipelama". E,a kada si vec strucnjak za musku modu, ajde onda svom dragom objasni da se u svadbu ne ide u duksu i patikama. 1
Zen Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Svi pominjete neke goticarke, ja poslednju postenu videh krajem 2008, gde ih vi srecete uopste??? Na svadbu se ide u belim cipelama i beloj kosulji
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Cak i Radmiz. Makserice su med i mleko u poredjenju sa ovim tvojim buducim "cipelama". E,a kada si vec strucnjak za musku modu, ajde onda svom dragom objasni da se u svadbu ne ide u duksu i patikama. to to ahahahahahh makserice se nose na trenerku ili šorc, vikendom, na fudbal čak ni na ispite nisam išao u njma 1
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Svi pominjete neke goticarke, ja poslednju postenu videh krajem 2008, gde ih vi srecete uopste??? Ja ih nisam sreo jos duze...ali jebiga,starija sam ja generacija, ne poznajem ovo sto sada mladi furaju. Na svadbu se ide u belim cipelama i beloj kosulji Na cigansku mozda, ali kod normalaca ne.
Zen Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pa sta ti onda nosis kad ti je sve belo, ili si cigan?
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Htedoh da kupim (još jedne) duboke čizme, ovakve, samo je malo deblja štikla, čak su bile i udobne, ali mi stoje prejadno jebo me fudbal
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pa sta ti onda nosis kad ti je sve belo, ili si cigan? Ukoliko procitas post,a ne preletis preko njega, primetices sta sam zaista napisao: Normalno...sve sem cipela nosim iskljucivo belo...sandale,japanke,patike,papuce...samo roba sa stilom...nego sta cu, smedje sandale od dede da uzmem?
MissionVao Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) @Zen: Mozda ih Dj Gavra drzi u nekom oboru Sve se nakanjujem da odem u KST ili Under na gotik vece al me stra' Edited December 9, 2014 by MissionVao
kuruz Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 za patike ok bele papuče? bele sandale? bele 3/4 pantalone? 3/4 pantalone generalno? ne postoji ništa odvratnije od 3/4 pantalona, to je najodvratniji odevni predmet na svetu
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ma i taj kst prs'o jos pre deset godina, samo cekam kad ce i iz kst-a one preparirane fotke na Beograd nocu.
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) @iveta Ako bude srece, pa yum dozivi i nase unuke, unuk mog artificijelnog onlajn identiteta ce reci tvojoj unuci "Uzmi sado mazo goticarke od tvoje babe" Edited December 9, 2014 by lemmy sixx
MissionVao Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) ja bih to sutra kupila da imam para da bacam na čizme koje ću nositi jednom u mesec dana Ceka se fora na racun frekvencije I da neko otvori Voodoo u starom sjaju Edited December 9, 2014 by MissionVao
Zen Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Znas lakp izgleda gotik u vrtoglavici? Dve i po zgodbe klinke ako imas sreve, ostatak isti ko 2005 u kst, samo omatorelo i ofucano. Cipele i dalje martinke. Jebes takav gotik.
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pa i 2005.je bilo ofucano...ne matoro doduse,ali ofucano.
MissionVao Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Za neofucan gotik ko i sve ostalo treba ili kinte ili talenta, jbg
Zen Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Za neofucan gotik ko i sve ostalo treba ili kinte ili talenta, jbg pa ne bih se slozila. Treba stila,a to je vazda problem kad nas.
Antikristina Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Da, baba gotičarka u platnenim najk patikama i običnim ravnim čizmama (doduše, preko kolena ) Koja pritom nikad nije bila u KST-u
sale 3sm Larry Flynt Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) ispred kst-a Edited December 9, 2014 by sale 83 Larry Flynt
Night's Blood Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 @Lemi U svadbu ides ti a ne odelo, tako da nemam sta da mu objasnjavam>. Svako nosi ono u cemu se oseca dobro. Ti bele japanke i sandale, on duks i patike.
lemmy sixx Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Pa jeste, to je i poenta cele ove kenjaze. Ali znas kako, ako ne objasnjavas njemu, onda nemoj ni Radmizu i meni. 1
Night's Blood Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Vama ne obajsnjavam, vas zajebavam. Ili sam pogresila forum? 1
Recommended Posts