Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
ne postoje bolje patike od starki...ovo su neke govnjive imitacije caka tejlora...

Od ovih danas postoje, razjebu se za par meseci. Nosim starke vec 9 godina.

Edited by Night's Blood
Posted

ne bih rekao...ja imam 2 varijante...letnje obicne i zimske kozne...u principu samo starke i nosim...godinama...i eventualno vansare najobicnije moguce,jednobojne...

Posted
ne postoje bolje patike od starki...ovo su neke govnjive imitacije caka tejlora...

Totalno... Starke arčim već ravno 6 godina.... kojekakve modele. Imam čak i neke od tepiha (bar ih ja tako zovem)... legendarne su patike.

Inače, želim ove Kobejn starke

Posted

Nisi bila odavno u Smederevu...Udjes u prodavnicu obuce kao da si usao u cirkus.Posebno su skejterke kriminalne.

Mozda nabavim duboke crno bele starke,vec duze vreme se razmisljam.

Posted (edited)

Prve su fenomenalne!!!

Ove druge sam ija trazila ali nije bilo broja za mene.

A trece mi se ne svidjaju, ne volim taj 'ofucani' fazon.

2087102466491ce82678085352033_extreme.jpg

Best ever!

Edited by Night's Blood
Posted

te trece sam kupio u pre tri godine i josh uvek mogu da ih nosim, ali samo na fizichko i na basket jer se raspadaju po shavovima, i pukla je na jednoj malo guma napred.

Posted

starke su sranje, mnogo ih volim ali mi se pocepaju za par meseci a cena im je nabudžena isuviše, naravno, pričam o onim najobičnijim, ništa koža sado mazo lepard gepard cirkus kurac palac... ono, obične...

2087102466491ce82678085352033_extreme.jpg

Posted
Jel su vremenom postale takve ili je to fora sa 'ofucanim' koje sad imaju da se kupe :)?

Postale su takve. Bile su ovakve:

converse_all_star_hi_black.jpg

Ko bi rekao... :) :) :)

Posted

ne znam dal je neko vec komentarisao: otvorena je Converse radnja (vec sam se nameracila na 1 par starki :twisted: ) u tc "usce", a i office shoes (na 1 par baletanki, ili kako se to vec zove,) i aldo... videla sam u njujorkeru plitke crne starke za <800 din :)

Posted
A trece mi se ne svidjaju, ne volim taj 'ofucani' fazon.

Auh, ja volim.

Negdje sam i postavila sliku svog para iz '04... Jesu se ofucale*, ali i te kako mogu da se nose.

*Vrlo su malo pocijepane, ali recimo da se više ne razaznaje boja - ja ubjeđujem ljude da su plave, ljudi mene ubjeđuju da su sive, a Nevena (Brunhilda) tvrdi da su ljubičaste. x)

Posted (edited)

Ima jedan model, nove su ali su odradjene tako da izgledaju ofucano, na te sam mislila.

I ja sam imala mastilo plave ali su za pola godine skroz izbledele i izgledale sivo :).

Edited by Night's Blood
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...