Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prelepe su. Mama radi u firmi koja sije obucu za njih pa imam 20% popusta na outlet cenu i jos moze na 5 meseci. :D

dobar dan želim

kakva je Shoestar obuća?

trebaju mi plitke cipele za posao

Odlicna. Ovo sto sam ja gledala je za italijansko trziste. Cale kupio jedne svecane i jedne za svaki dan.

Posted

Shoestar je super!

Imam dva para salonki kupljene kod njih... za sve prilike i to je to cena-kvalitet, ono sto platis to i dobijes :da:

@Yvette koji broj nosis?

Ajd ja nogata 40, eventualno 41... ali uvek imaju te brojeve a meni su brojevi problem :da:

Posted

Prelepe su. Mama radi u firmi koja sije obucu za njih pa imam 20% popusta na outlet cenu i jos moze na 5 meseci. :D

Odlicna. Ovo sto sam ja gledala je za italijansko trziste. Cale kupio jedne svecane i jedne za svaki dan.

Najc sta mislis o ovim kontam da su efektne kada se obuju? a?

Posted (edited)

Ej ortakinja za svadbu otisla kod neke Lidije valjda nesto na J se preziva i ona joj napravile cipele po zelji tacno kako je ova zamislila... ako ti bude trebao kontakt podseti me :da:

edit: super su mi te crevene i njih sam smeknula, samo ove pertle su i malo previse, ali mozda i progutam te pettle ako budu lepo stajale... i to je moj problme uvek cu se pre zalepiti za ovakvu cipelu, a patike ni ne gledam a trebaju mi :haha: zene... :haha:

Edited by Face Of Melinda
Posted

Vazi, ako nije skupo, a kontam da jeste. :haha: Slabo nosim stikle pa ne bih veliki budzet da odvajam za cipele. :D

Nije skupo ona je te cipele znaci neke vesele salonke stil 60-ih platila oko 6-7000

@Kuki: Pazi 6000 za kozne salonke je srednja kategorija, u smislu da ce ti trajati barem 5 godina, ove moje toliko traju a u sasvim su dobrom stanju a kupila sam ih za 7000 koliko me secanje sluzi...

Posted

Meni se te pertle bas svidjaju

Ja bih takve cipele nosila svaki dan da su mi udobne, em su lepe, em imam dva metra, divno :D

Ej jesu udobne druagrica kupila i preporucila mi jer zna sta volim... znaci mozes da trcis u njima, a ja sam uvek u nekom trku tako da... juhu :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...