Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

E imam ove

http://shop.shoestar...dark-night/319/

Odlične su

Đon (i peta) je mekan (savija se malo kad se stisne prstima), pa su jako udobne i za dugo hodanje i stajanje

Jeste prevrnuta koža, ali naprskam onim sprejem protiv vode i piče po kiši samo tako, samo očetkam kad se osuše

Gledala sam im i ostatak kolekcije (druge marke) ali em mi se nisu svidele em đon kao da je od granita

P.S. Ako spazite đe obuću Mascia (domaća marka, a rade uglavnom za izvoz), spazili ste kvalitetnu obuću.

Imam duboke (od 2010.) i pliće (os 2011.) čizme od njih, kvalitet je vrhunski (jedino što je dizajn malo klasičniji), mnogo mnogo sam ih nosila i nosim i dalje, penžetirala po dvaput i samo šibaju

Edited by jelchica
Posted

a3r4ih-l-c680x680-high+heels-wedges-skull-bones-black+shoes-dsquared-halloween-shoes-black+high+heels-ankle+boots-white-heels.jpg

Sećam se kada je blizu trga jedna radnjica imala ženske cipele sa ovakvom štiklom. A i cena nije bila sitnica.

Po meni Adidas trenutno ima najprijatnije patike za nošenje tokom leta, jeseni i zime.

2015-NEW-font-b-Adidas-b-font-Originals-ZX-750-Men-Running-font-b-Shoes-b.jpg

zanemarite ovaj prvi grozomorni vojni model boja, ostale su baš gruvi.

Posted

Jbt ala je ružna ta obuća što ti ispadaju prsti napred, ko kurac kroz otkopčan šlic.

• Upvote 1
Posted

jel ima neko preporuku za patike u kojima moze da se hoda satima, a da mogu i za sport..

i da nemaju vise od 2 boje na sebi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...