darkmiss Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 imam i gomilu stikli i platformi i kaubojke, moje su crne, kozne sa nitnama... i sitkle su ubistvo za zglobove... realno, sve je na neki nacin nezdravo osim sportskih patika... samo ne znas sta je gore...
NećuDisplejNejm Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Najbolje nositi ono sto najvise prija. nekome starke odgovaraju,nekome ne. neko trci u stiklama, neko ne moze normalno da hoda u njima. sve zavisi
Bata Trokrilni Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Ja bih umro u martinkama, zato ih nikad nisam nosio.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 imam i gomilu stikli i platformi i kaubojke, moje su crne, kozne sa nitnama... i sitkle su ubistvo za zglobove... realno, sve je na neki nacin nezdravo osim sportskih patika... samo ne znas sta je gore... Ja imam te jedne cizme, stikla im je nekih 12 cm mislim, nije problem u visini stikle, navikla sam, ali to je toliko lose odradjen nagib da kao da idem u baletankama, a mnogo volim te cizme, ali uvek se mucim sa njima
Nisko_Se_Mazim Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 (edited) Ja bih umro u martinkama, zato ih nikad nisam nosio. +1 Ja sam to skontao tek posle dva promenjena para Manje vise nikakva obuca nisu sem sto mocno izgledaju Edited April 25, 2009 by Full_Metal_Yakuza
darkmiss Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Ja imam te jedne cizme, stikla im je nekih 12 cm mislim, nije problem u visini stikle, navikla sam, ali to je toliko lose odradjen nagib da kao da idem u baletankama, a mnogo volim te cizme, ali uvek se mucim sa njima joj... nikad ne znas kakav je pad dok ne nosis nekoliko sati. kupujes stikle na srecu, tako dodje... dosta je visoka, neka! i treba! ja ne volim samo ona takke stiklice, ko igle, sve imam utisak - probosce asFalt! al stikle su dobre za kicmu, onako 5-6cm, te su najzdravije! da ti izvije malo grudni kos u nazad...
devil's plaything Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Imam kaubojke na manju petu i jedva sam se navikla na njih, a morala sam jer su predivne jarko crvene, LAME!!!
Bejbe Kompajler Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Šta oćeš Milice, jbt, bar nisu gumene xD
Night's Blood Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Ja ih obozavam, a inace nisam od onih koji se cimaju zbog komentara, ukusi su razliciti. :wub:
Bejbe Kompajler Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 podsetiše me na ovo: http://www.debeljaca.com/etnostyle/slike/cizma%20zenska.jpg haha :)
Tanya Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 (edited) Hehe zestoke su crvene kaubojke Anyway meni su najudobnije skejterke, bas mi se odmore noge u njima. Doduse udobne su mi i starke (i plitke i duboke) mada su mi skejterke bolje zbog zglobova (sklona sam izvrtanju noge od malena XD), a udobne su mi i Shelly's Rangers, znam da dosta ljudi kaze da su smrt za noge, meni licno nisu neudobne ni nakon 2 dana pesacenja u njima (bez pauze za spavanje ). Verovatno sam imala srece sa dobrim modelima, sta znam Inace nakon hodanja nekih desetak ili vise kilometara po brdovitom terenu u plitkim starkama izasao mi je prvi zulj na malom prstu proslog vikenda Ali nisam ni primetila da je izasao dok se nisam izula i videla ga Neplanirano sam otisla da pesacim po brdu pa se zatekla u njima a ne u necem udobnijem za takvu rekreaciju edit: Ja by the way ne znam da hodam u stiklama i mislim da nikad necu ni nauciti Nisam ja za taj sport. Edited April 25, 2009 by Tanya
Night's Blood Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Ja imam Shelly's Rangers vec 5 godina i jos nisam potpuno navikla na njih, blago tebi kad ti ne smetaju. Meni su klasicne Dr. M. Air Wair najbolje. najudobnije su mi zbog djona i lakse su od ostalih cizama. Kupujem te na jesen ponovo i ne mogu da docekam.
Fapril ethereal Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Doduse udobne su mi i starke ja osetim svaki kamen na koji stanem,kad sam u starkama... nema tu udobnosti... al dobro,seosko sam dete,na kamen naviklo...
Tanya Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Meni su ove bile super cim sam ih kupila. Jeste mi bilo cudno da hodam u krutim cizmama nakon nosenja patika 12 meseci godisnje ali nisu bile neudobne. Posle 4god nosenja su se prilagodile super nozi. Odrzavam ih tako da solidno izgledaju s obzirom na staz, ne planiram da ih menjam u skorije vreme ja osetim svaki kamen na koji stanem,kad sam u starkama... nema tu udobnosti... al dobro,seosko sam dete,na kamen naviklo... Pa tanak je djon, normalno je da osecas, osetim i ja kamicke, ali nisam toliko nezna da mi to smeta toliko da mi bude neugodno. Npr kad idem na brdo to mi bude i dodatno zanimljivo, da osecam teren po kome se pentram
Night's Blood Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Evo kako moje izgledaju posle 5 godina, a stvarno ih puno nosim. Sto se da videti.
Tanya Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 I moje su pohabane na istim mestima, na prevojima Samo su moje crne boje. Nemam digitalac da ih uslikam, smoricu decka da ih uslika telefonom kad dodje do mene jednom
devil's plaything Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Šta oćeš Milice, jbt, bar nisu gumene xD a jbg uvek se setim mačka u čizmama
Sugar Overdose Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 ja sam nasla savrsene cipelice za maturu u aldo-u <3 http://www.aldoshoes.com/us/sale/women/pum...0692-fritarr/50 kako su samo difne
Sugar Overdose Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 hahahaq,hvala xD inace,ja nosim jako mali broj,tako da prelepo izgledaju na nozi,jako su graciozne
Night's Blood Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Zanima me sta oblacis na njih, ali to mozes da pokazes na drugoj temi.
Zen Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Nema smisla da ih kupujesh ako nisi u stanju celu noc da igrash ili bar setas u njima.. Inace ces da zvrshish ko pola mojih drugarica - vracale se bose sa pola mature i krvavim nogama, a cipele sutnule u dno plakara vise nikad da ih ne pogledaju.... tugo jesenja,,,
Sugar Overdose Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 ma volim ja bre stikle,jako jaaakooo ^^ a i smislicu nesto da ponesem da se preobujem,nem pojma xDDD
NećuDisplejNejm Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 super su te cipele, bas lepo izgledaju. srecno u njima na maturi
Recommended Posts