Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мислим да никада нисам имао Адидас патике. Не подносим ту марку, вероватно због оних пругица...

Posted
Nema prugica na SS2

То су позитивни изузеци. :da:

Је л' овакав Стен Смит?

adidas-stan-smith-safety.jpg

:)

Posted (edited)

@ Anja

Ne bih, odvratne su. :puke:

@ Nele

Ne!

Nego, koji genije je brisao postove gore? Ispade da Maja priča sama sa sobom. :)

Edit: E, takve imam!

Edited by Куруз
Posted

Maja je prsla xD

Ove SS2 su mi prelepe, ali samo ako lik ume da ih nosi.... tvrdim da ne mogu svi ljudi nositi sve patike, ima onih koje nekome zaista ne leže.... SS2 samo ne pojedincima mogu da gledam :D

Posted

Ne umem da objasnim, tu se radi o nekim mojim tripovima unutrašnjim. Jednostavno, ima ljudi kojima stoje ima onih kojima ne stoje... ne postoji tu određena vrsta/rasa/soj kojima to super stoji, to su moji neki tripovi :D Ali npr, svakako u ovome ne mogu da zamislim lika sa nekim jadnim nogicama koje su čačkalica fazon xD

Posted

Одвратне су и једне и друге. :)

Зезам се за злато, имам само један дукс са тим срање, а и њега носим на фудбал. :)

Posted (edited)

Ја и Куруз овакве патофне преферирамо:

1383.jpg

едит: кад већ нема ''црно-белих''. ;)

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░
Posted
U Ushcu veceras u Mednesu bio popust jeeeeej napokon imam patofniceeee :D

zar je to vec bilo? mislim da sam u petak cula da najavljuju za neki petak, samo nisam znala koji, nikakve subote se ne secam :D kao celo Usce u popustima, do 70%.

Posted
zar je to vec bilo? mislim da sam u petak cula da najavljuju za neki petak, samo nisam znala koji, nikakve subote se ne secam :D kao celo Usce u popustima, do 70%.

ne znam za petak, ja sam sinoc bila. bukvalno sve stvari na popustu. mada su neke i sa njim bile previshe :) mozda i dalje traje, ne bih znala. one patofnice koje sam ja kupila su 40 posto na popustu, tako da sam pljunula isto para koliko i pre godinu dana kad sam kupila prve :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...