VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 @diaboli juna - Imam jedne koje imaju taaakav nagib da hocu da umrem nekad, ne bas takav kao tu :)Ali kriticno mi je kad duze igram ii tako nesto, bas kriticno.
Ni! Posted October 8, 2008 Report Posted October 8, 2008 Ja se tebi divim. xD Ja imam samo jedne sandale sa visokom petom (chitava 4 cm xD), i to punom, pa poslije 2 sata hodanja u njima proklinjem svaki milimetar iste. xD Navikla na ravne cipele, jbg.
Shamandalie Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Iako izbegavam da nosim stikle, jer volim da se osecam udobno i da uvek mogu da potrcim (jer mi je posao takav da sam stalno u pokretu i nisam neko ko je vezan za kancelariju i zatvoren prostor), kupila sam nedavno ove cizme, koje nameravam da nosim u svecanijim prilikama. Kad sam u kuci, takodje volim nesto udobno i toplo. Posle patofni De Fonseka, za predstojecu zimu je izbor pao na ovaj model Rox patofni:
Mistress Burzum Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 'Ajmo. Koji bi mazohista nosio ovo? Zar se to nosi izvan spavaće S&M sobe?
White Man Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Хахаха, ма скроз су готик-еротик. Не озбиљно, до јаја су (тј. до јајника).
Ni! Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) Zar se to nosi izvan spavaće S&M sobe? That's the point. ^^ Edited October 22, 2008 by Diaboli Juna
Zen Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Odmah iza kineskih cipelica http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nding_shoes.jpg
мать Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Ja biK ovo: previse sareno za moj ukus. ove su te koje ja zhelim (primetite cenu,boldovaTa je) :izbalav: lepsxe su (manje sxarene) mi od onix gore. nameravam da pazarim nesto od ova 3 para. opcija br. 2 'Ajmo. Koji bi mazohista nosio ovo? ok, volim cxizme na sxtiklu al ovo je boles'! ne svidjaju mi se uopste, ali, ove: kupila sam nedavno ove cizme, koje nameravam da nosim u svecanijim prilikama. su basx lepe. a ovo: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...nding_shoes.jpg nisxt' ne valja
MissionVao Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Ne seri da su ruzne To su neke Kazahstanske narodne ili sta? Znam da sam videla na onom nekom putesestviju preko Azije (na TVu )
Milogled Bluff Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Ja rabim ove Eric Koston model skoro dve godine, i odlicne su...
Mustang Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Imam neke ribokove sunjalice crno - bele kojima sam extremno zadovoljan, furam ih preko godine i iako imaju tanak djon odlicno su se pokazale , samo su malo pohabane na peti i to je to. Imam neke kozne kons za basket , isto oko godine, do jaja su a i nisu bile skupe, imam neke airmax poliuretanske, solidne su, kao i reebok dmx crne koje su udobne do bola jer imaju neke vazdusne jastucice bolesne... To od paticica. Furao sam i nekoliko pari original airmax dvojke dosta pre nego sto su intenzivnije poceli da ih nose ovi pacenici za po 13000... Ne dajem te pare na patike, a i iscepace mi se djon, evidentno posle malo jace od pola godine... A da... imam i neke starke iz doba jure...
Sugar Overdose Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 ja se dvoumim izmedju ovih : i ovih (s tim shto su umesto ovih ljubichastih linija drechavo zhute ^^): mada,vishe mi se nekako svidjaju pumice nego ribokice ^^
Zen Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Nisu Kazahtanske narodne vec su to Lotus cipelice koje su nosile kineske plemkinje, naravno u njih su mogle da stanu samo one koje su vezivale i deformisale svoja stopala.
Теша Тешановић Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 ja volim da nosim lakirane cipele sa pacijim kljunom
KazimKazim Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 ja volim da nosim lakirane cipele sa pacijim kljunom Takve sam nosio na maloj maturi
Ni! Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 ja se dvoumim izmedju ovih : i ovih (s tim shto su umesto ovih ljubichastih linija drechavo zhute ^^): mada,vishe mi se nekako svidjaju pumice nego ribokice ^^ Bole me ochi kad pogledam u ove druge, jbt..
Теша Тешановић Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 meni su te dva patike totalno iste
Zen Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Ovo ceka prvu platu dobili ih u Office-u ... eeee...
Sugar Overdose Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 uzela sam one pumine <3 hvala ti taaaataaaa ^^
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 too emo for my taste. XD
Recommended Posts