Litthia Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Зими носим овакве, само што нису CAT него Head Auuu... Zidar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) @Kuruz - Ne, ozbiljno to mislim, oduvek su mi bile odvratne. Edited August 25, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) Auuu... Zidar. :) :) умирем Edited August 25, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 A kad smo već kod čizama, nadam se da ću kupiti nove ove zime. Smara me da nosim samo martinke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) ...а мартинке нису ни за шта. Ja sam vise puta rekao da je to najobicnije sranje od obuce,niti je izdrzljivo niti udobno,niti toplo-imao sam dva para nijedan nije izdrzao vise od godinu i po(nosene iskljucivo po gradu,redovno odrzavane )a i djon se izlize za cas posla,a tek sto se klizaju i bez toga na snegu i poledici i sto posle godinu dana krenu da pustaju vodu tek da ne pominjem-a kostaju ohoho i covek bi pomislio da za te pare dobija nesto extra Ko hoce da kupi dobru cizmu ili cipelu treba da uzme Timberland(skupo al i vredi ),Matterhorn ili Magnumke-martinke su imam utisak obuca za koncerte i pokazivanje u drustvu Edited August 25, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Žene i obuća - bitno je da je lepo. A i martinke su dobre za sneg i kišu, ne propuštaju vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) Ja sam vise puta rekao da je to najobicnije sranje od obuce,niti je izdrzljivo niti udobno,niti toplo-imao sam dva para nijedan nije izdrzao vise od godinu i po(nosene iskljucivo po gradu,redovno odrzavane )a i djon se izlize za cas posla,a tek sto se klizaju i bez toga na snegu i poledici i sto posle godinu dana krenu da pustaju vodu tek da ne pominjem-a kostaju ohoho i covek bi pomislio da za te pare dobija nesto extra Ti si prva osoba od koje ovo “čujem”. Ja ih nikad nisam nosila jer mrzim da imam nešto što ima gomila ljudi, ali ove od 20 kopči... I šta se ne kliza po ledu, u svemu možeš da se polomiš. Sećam se kad sam izašla sa drugaricom po najgorem snegu, kao neka budala, trebalo nam je tačno 15 minuta da siđemo niz stepenice. Edited August 25, 2009 by Litthia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) A prelepe su: I retko ko ima ovakve. x) A više ih ne proizvode, tako da neće postati "popularne" odjednom. edit - noge mi izgledaju čudno, ne obraćajte pažnju. Edited August 25, 2009 by Brynhildr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 imao sam dva para nijedan nije izdrzao vise od godinu i po Ja moje derem vec 4 zime (peta stize ) i nista im ne fali, k'o da sam ih prosle godine kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) A prelepe su: http://i220.photobucket.com/albums/dd68/Goddess_Morana/Docek/Docek063.jpg Хахахахах, како волим те степенице, три сата смо се возали горе - доле после Металике. :) Edited August 25, 2009 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 I ja se uvek vozam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Mene te stepenice plaše... Inače ne volim pokretne stepenice, a tek ovo... Horor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ja volim martinke u svakoj mogucoj verziji,boji i broju kopci. Sve moze da izgleda lepo ako se dobro ukombinuje. Kad se nekom generalno ne svidjaju marte- to je druga stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) Ti si prva osoba od koje ovo “čujem”. Ja ih nikad nisam nosila jer mrzim da imam nešto što ima gomila ljudi, ali ove od 20 kopči... I šta se ne kliza po ledu, u svemu možeš da se polomiš. Sećam se kad sam izašla sa drugaricom po najgorem snegu, kao neka budala, trebalo nam je tačno 15 minuta da siđemo niz stepenice. Tako je kako je-sa tom razlikom sto sam ja martinke nosio i u jesen i prolece,nisam izlazio iz njih sve dok ne pocne toplo vreme-i bukvalno su se raspale sto dovoljno govori o kvalitetu A sto se tice klizanja-primetio sam da se obicne patike manje klizaju po snegu nego martinke,utabani sneg,a tek led da ne pominjem Razmisljao sam i ja slicno kao vi,govorio sebi kako je martinka extra cipela a posle dva izmenjana para sam presao sam na Nike poluduboke zimske cipele/patike(tople,goretex materijal,udobne i lagane milina a noga suva )i shvatio da sam ustvari nosio sranje od obuce Jedina dobra stvar kod martinela je sto zaista izgledaju uber cool-a sve ostalo i nije nesto bas Edited August 25, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Meni je smešno kad devojke obuju martinke od 10 kopči i obuku kratku suknju. Tada svaka ima ogromne listove. Prosto NE IDE. Ali zato ove duplo dublje su dušu dale za takvu kombinaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Word. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Uzeh danas ove. Diesel I'm Pression Mid, nisam udobnije patike obuo ikada (a probao sam razne ermaksove, ribok i ostalu družinu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 @Night's Blood: Imas stila, obozavam vidjeti to na djevojci... Moj fazon je nesto ovakvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 O hvala. I ja volim taj model Converse-a, ali crne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 O hvala. I ja volim taj model Converse-a, ali crne. Nikako da se odlucim da kupim crne, a hocu jos jedne ovakve Converse, jednostavno su predobre ali crne mi nesto ne leze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Kupi maslinasto zelene, videla sam i te, nisu lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdodnovani Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Kupi maslinasto zelene, videla sam i te, nisu lose. Maslinasto zelene? Svasta, vidio sam potpuno bijele, vidio sam roze ali maslinasto zelene nisam, bas me zanima kako izgledaju. Imam neki osjecaj da necu saznati uskoro, garant ih nema u Banjoj Luci. Converse je jednostavno zakon, probao sam tone i tone patika ali ne mogu ni politi Conversicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Imao sam i ja te bele,tj. imam ih i dalje, al' ne znam gde su. Udobne su, al' nisu baš lepe, suviše je velik znak sa strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Ispostavilo se da Najke koje sam platila 5k u outlet-u kostaju 1800din na netu! jbt! ne verujem im vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts