Brynhildr Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Imaš 2 radnje Urban shopa (za koje ja znam), ona kod Doma omladine i ona u Bulevaru kralja Aleksandra, kad kreneš ka Vuku. Ako im je i nestalo, nabaviće opet. Samo nekako rezerviši, ukoliko je moguće. Šelis, sve i da hoćeš, ne možeš kupiti, ne proizvode se više, jedino neke odvratne Underground. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Hmmm... da vidimo... devojke, gde naći POVOLJNE crne ili tamno-braon-sivo-nešto duboke čizme, sa štiklom (ali ne previsokom) i sa rajsferšlusom i mogućnosti umetanja noge sa visokim risom? El Karnisero i ostala bagra - stop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) ^ Cudi me da to pitas pored Bulevara, mislim da izmedju Skupstine i Orla ima cca 5 milijardi pari zenske obuce i to povoljne. Kvalitet niko ne moze da garantuje... Konacno sam uzela Mile Dragic cipele, trazila sam neke nepropusne i po mogucnosti crne. Za devojke nije neki izbor (3 para) al kvalitet je fenomenalan i dokle god je te radnje u Njegosevoj necu ici u Snajper i sl i kupovati strano. Edited October 26, 2009 by Double Fire 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ajd postuj sliku da ih vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Hmmm... da vidimo... devojke, gde naći POVOLJNE crne ili tamno-braon-sivo-nešto duboke čizme, sa štiklom (ali ne previsokom) i sa rajsferšlusom i mogućnosti umetanja noge sa visokim risom? El Karnisero i ostala bagra - stop! Stop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 @ El Karnisero - kurš @ Double Fire - pa jes, al' mene mrzi da šipčim po Bulevaru 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Šelis, sve i da hoćeš, ne možeš kupiti, ne proizvode se više Zabranjene zakonom proglasene za hladno oruze. Zato sam uspeo moje stare par godina ( vaistinu ocuvane ko da su prekljuce kupljene ) da prodam za 70 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 @Tanya: ruzne su al lepota nije ni bila uslov http://www.armyequipment.com/proizvodi.php?id=60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Zabranjene zakonom proglasene za hladno oruze. Zato sam uspeo moje stare par godina ( vaistinu ocuvane ko da su prekljuce kupljene ) da prodam za 70 evra. Za to sam čula, ali nigde na netu nisam našla ništa o tome. A glupost. Štikle mogu biti mnogo smrtonosnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Cekajte, zabranjeno je prodavati ih al nije zabranjeno nositi ih? Pa kakava je to glupost?? Inace pre par dana sam sa setom bacila potpuno nove Getta Grip posto su se dva puta za redom raspale usred nosenja. Djon se kod prstiju potpuno odvoji od cipele A kupljeno u inostranstvu. Bile kod obucara, sredjene - opet. A druge bacene su Shelly's kupljene pre 7 god, probio metal na peti kroz postavu pravo u moju petu a spolja se nisu uopste pohabale. Edited October 27, 2009 by Double Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Jbt, Getta Grip su ranije bile najbolje cizme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ja sam naivno mislila da oni srafovi zapravo sluze necemu A cipela je sastavljena lepkom, k'o i svaka druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Sluze necemu. Zbog njih cizme imaju 100 kila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ove nisu imale, bas su bile mice Ma ko ih shisha, sto da mi bude zao kad sam morala da predjem 5km bez djona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Dr. M, najbolje cizme. U njima kad sam kao da nosim patike. Nevidjeno su udobne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ako ne govoriš o martinkama - slažem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Za to sam čula, ali nigde na netu nisam našla ništa o tome. A glupost. Imas cokulu, koja ima metal na sebi. Kakvu god nogu da imas ako sutnes coveka u nogu mozes da mu ozbiljno povredis bilo koju tetivu. Sut u glavu moze da ubije. elem, sto se stikle tice ti i sa olovkom mozes da ubijes. Ali moras da budes poprilichno vest. Cekajte, zabranjeno je prodavati ih al nije zabranjeno nositi ih? Za svet proizvodti ih i prodavati. Pa vise ni ne stizu u srbiju. Za nosenje ne znam. Ko ima verovatno sme da ih nosi. Dr. M, najbolje cizme. U njima kad sam kao da nosim patike. Nevidjeno su udobne. Da da, gumeni djonovi su poznati po udobnosti. NOT A CHANCE! Mastarije i umisljanja. Cokule su daleko od udobnosti, nisu pravljene da budu UDOBNE. Edited October 27, 2009 by Elitista u Povoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Ako ne govoriš o martinkama - slažem se Govorim o njima, ali kontam da su udobne zbog djona. @Elitista- Je l' si nosio takve cizme nekad? Edited October 27, 2009 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ja sam naivno mislila da oni srafovi zapravo sluze necemu A cipela je sastavljena lepkom, k'o i svaka druga i srafom. BAr bi trebalo nisam rastavljao. svaki djon ima vise slojeva, te slojeve spoje srafom + lepkom. Dodatno osiguranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Da da, gumeni djonovi su poznati po udobnosti. NOT A CHANCE! Mastarije i umisljanja. Cokule su daleko od udobnosti, nisu pravljene da budu UDOBNE. Da, umislila sam da mi je nesto udobno. Je l' neko spomenuo da se vise ne proizvode? http://www.urbanshop.co.rs/pages/shellys.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) Ionako ih nikad nisam voljela. Brat uzeo Underground-ove. Zna li neko kakvog je kvaliteta S. Oliver obuća? Znam da je njemački brend, ali pojma nemam o kakvom je kvalitetu riječ... Edited October 28, 2009 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Ma ni ja ih ne volim, nego je Urban Shop na spejsu izbacio vest da ih ponovo imaju u ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Al' su im nabili cene, jebote. Ja sam ove moje duboke platila 10.000 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Jbg, Urban je poznat po paprenim cenama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts