Ајлин Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ovo ceka prvu platu dobili ih u Office-u ... eeee... ja u office-u više nikad ništa neću da kupim. jednom sam bacila pare na onaj shit, dosta je. ići ću u manual u januaru po čizme. mada ne verujem da će i tada biti popusta, ali da probam.
Guest Macka-u-Cizmama Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 (edited) ... Ja preferiram cizme-sto dublje i sa sto vecom platformom... Ne, nisam niska, vec mislim da je potpetica zenstvena. Gledala sam po centru razne prodavnice i niko ne pravi cizme sa platformom napred, iako svi tvrde da je to sada 'u trendu'. Zna li neko neku dobru prodavnicu u Bg-u? Ne ocekujem Demonia cizme, ali se nadam da ima bar nesto koliko-toliko slicno... Nadam se da neko moze da me posavetuje. Edited October 29, 2008 by Macka-u-Cizmama
Zen Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Pogledaj u Alaksandar Junioru imaju dva tri modela sa platformom.. @ eileen ove su caterpillar, ne verujem da su bash totalni shit iako su u office-u.
phantasm of the living Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 (edited) Moje patike. Edited October 29, 2008 by Margaritha
phantasm of the living Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 (edited) Hmmm...newyorkera? :glupa: Edited October 29, 2008 by Margaritha
Shamandalie Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Da, prodavnice Newyorker, nemacki brend. http://www.newyorker.de/?arg=en/top_news.html&tp=1 Moze tu svasta da se nadje, a imaju i zanimljive obuce.
phantasm of the living Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 E nemam pojma kako se radnja zvala, ali ja sam ih kupila u NS u ulici Dunavskoj.
Ајлин Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 @ eileen ove su caterpillar, ne verujem da su bash totalni shit iako su u office-u. heh ja baš sa guseničarama imam gadno iskustvo to ti je klasičan primer kako cross selling kod raznoraznih brendova dobro prolazi. kojom logikom ako prave dobre buldozere mogu da prave i dobre gilje? nemam pojma. radi tebe daj bože da grešim
Shamandalie Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 E nemam pojma kako se radnja zvala, ali ja sam ih kupila u NS u ulici Dunavskoj. Tamo bas ne zalazim, ali ok. Uvek u onim radnjama u Jevrejskoj nadjem odlicne stvari. Newyorker imas u Merkatoru i ponekad ga zaista vredi posetiti.
Zen Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Well koliko god da su im kul buldozeri, ipak vise verujem u njihove izdrzljive gojzerice i ostala obuvna cuda iz kojih moja keva ne izlazi.
NoMouse Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Moje patike. Miaslim da su ovo Lazine,Darine i moje omiljene TVOJE patike!
phantasm of the living Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Toooooo=) Znam da me volite samo zbog njih. Akcenat na MOJE! Ladno me zaustavljaju ljudi po faxu i pitaju me di sam ih kupila. Zajebala sam i cicu koja ima svoje ime na najki tikama. Mnogo su kuuuuul. I mnogo ih volim. I kupila sam ih od mojih, teskom mukom zaradjenih, para.
NoMouse Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Toooooo=) Znam da me volite samo zbog njih. Akcenat na MOJE! Ladno me zaustavljaju ljudi po faxu i pitaju me di sam ih kupila. Zajebala sam i cicu koja ima svoje ime na najki tikama. Mnogo su kuuuuul. I mnogo ih volim. I kupila sam ih od mojih, teskom mukom zaradjenih, para. Ne znam ja zasto su to teshko zaradjene pare! Mislim,meni ne bi bilo tesko da se druzim sa zgodim rusima i ukrajincima par dana za kesh!
phantasm of the living Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Ne znam ja zasto su to teshko zaradjene pare! Mislim,meni ne bi bilo tesko da se druzim sa zgodim rusima i ukrajincima par dana za kesh! Sad ispade da sam radila ne znam ni ja sta. [druzenje ide posle radnog vremena ]
NoMouse Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Sad ispade da sam radila ne znam ni ja sta. [druzenje ide posle radnog vremena ] hahahah...sama si to tako protumachila! Ma vi sto parlate sto jezika,novce zaradjujete ko ludi! Mogla si jos deS pari da uzmesh! ho ho ho
phantasm of the living Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Bolje ja da objasnim ljudima, nego da im na pamet padaju svakojake asocijacije. E htela sam jos jedne, kao pletene starke, ali nije bilo brojaaaaa. Shit.
Vic Rattlehead Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Samo sa bijelim pertlama. Nikad udobnije patike. Odličan kvalitet. Za kišu i snijeg.
Nisko_Se_Mazim Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Nego cega sam se sve naslusao o starkama da brzo propadaju i tome sl ja bar mogu reci da nije tacno u mom slucaju Evo rabio sam ih vec 2 leta i samo su se na jednom mestu malkice odlepile ali bas sitnica
Tomislav Sawyer Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Osnovna fora (koju retko ko praktikuje) sa Starkama je uzeti pola broja ili cak i broj vece, da se smanji pritisak na patiku. Tako mogu da izdrze par godina bez frke.
Ni! Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Vaistinu, ja uvijek uzimam 40 (a nosim 39, ponekad i 38). Evo, moje najstarije ne skidam vecj 4 i po godine. Boja im se vishe ne mozhe odrediti i malo su pukle sa strane (i to su pukotine velichine chiodine glave), ali su i te kako nosive...
Mistress Burzum Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 ove sam kupila u septembru/oktobru negde i dobro me služe, samo za zimu imam duboke koje nisu na štiklu.
Zen Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Samo je ta stikla nenosljiva kad je napolju led.
Recommended Posts