El Karnisero Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Skoro svaka modifikacija starki je odvratna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 ova definitivno jeste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 na shoe.be.do sajtu ih ima... nadam se da ih ima i u radnji. dr martens ftw. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Wow mnogo su lepe! Te crne su mi na listi za kupovinu prvom prilikom. Ajde ako ih nadjes u Srbiji kazi mi gde i koliko si ih platila da mi olaksas potragu. Jel neko ima ove? Zanima me koliko su siroke? Imam jako usko stopalo (sirina obuce br 36 mi odgovara a duzina 41) tako da retko sta od cipela mogu nositi. Pa ako neko zna da li su mnogo siroke da mi skrati muke, da se ne nadam da cu ih kupiti bzvz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2008-09-27/Novosti/OPANCI_BOROVO8-260908.1Thumbnail.jpg Госпођа која седи фура прошли модел, сигурно је упућена и нову колекцију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 da, ta kolekcija je bila vrhunska! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 (edited) Елегантно пребачени каишић израђен од најквалитетнијег каучука додаје фину естетску, али и практичну ноту овом предивном моделу обуће предвиђеном за најфиније послове. Edited May 23, 2010 by Куруз 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Mmm da, milionita osoba koja na ravnu zensku obucu tako reaguje. Kad ste tako bistri pokazite mi zenske ravne cipele koje nisu u tom fazonu a kvalitetne su, lepe i mogu da prodju za opustenu varijantu kada je stikla suvisna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Елегантно пребачени каишић израђен од најквалитетнијег каучука додаје фину естетску, али и практичну ноту овом предивном моделу обуће предвиђеном за најфиније послове. Poceo si da pishesh za gayecho portal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Не, него читам идиотске рекламе у ЦКМ - у, а и поједини постови са теме о парфемима су ми били инспирација. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 realno ove imaju sve pobrojano, samo su dosta široke, tanja je spominjala da joj treba uzan model... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Зато и постоје каишићи, модел се прилагођава свим нежним женским стопалима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Wow mnogo su lepe! Te crne su mi na listi za kupovinu prvom prilikom. Ajde ako ih nadjes u Srbiji kazi mi gde i koliko si ih platila da mi olaksas potragu. u hrvatskoj su oko 100 eur, što znači da kod nas mogu biti jedino skuplje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Wow mnogo su lepe! Te crne su mi na listi za kupovinu prvom prilikom. Ajde ako ih nadjes u Srbiji kazi mi gde i koliko si ih platila da mi olaksas potragu. shoe.bedo radnja u centru, imaju i crne i cherry red, jeftino da se useresh: 10.790 RSD, sutra ih kupujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 shoe.bedo radnja u centru, imaju i crne i cherry red, jeftino da se useresh: 10.790 RSD, sutra ih kupujem Jao divno hvala ti! Takvu cenu sam i ocekivala. Ajd kad vec ides pogledaj imaju li i te ravne mary jane koje mi se svidjaju, nisam iz bg pa mi mnogo znace te informacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 i shalt be your shoe ambassador. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Haha, thank's milady. Imas pice od mene kad se sretnemo Ocekujemo fotke i utiske o novim cipelama sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Je l' ima negde u BGu da se nadje Iron Fist obuca, a da nije Urban Shop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 wiiiiiiiiiiiiiiiii. Tanya, nisam videla one ravne koje trazis. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 опа, назире се карабатак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 cipele. focus on the cipele plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Nema ravnih? Smrc Onda kupujem prvo stiklaste Mada ce na mojim grisina nozicama stojati smesno u odnosu na tvoje keksi noge, ali lep je model, greota propustiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 (edited) @feyd: koliko su udobne? ne kupuju mi se identicne nego me cisto zanima za taj oblik cipele tipa jel moze opusteno da se proseta par km ili su uzbrdice/nizbrdice pakao? Edited May 28, 2010 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Nove: http://www.schuh-you.com/bilder/blog/Adidas-Forum-low/Adidas-Forum-Low-Black-White-02 Do jaja su. Kol'ko para? Najjeftinije ti je u Urban Jungle-u bilo na Terazijama bilo na Sajmu. 5350 dindzi je smesno u odnosu na 8000 u drugim prodavnicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts