kuruz Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 kimi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 ispazarih ove za 7 soma... http://images.nike.com/is/image/emea/PDP_P/Nike-6.0-Zoom-Mogan-Mid-2-Mens-Shoe-407360_001_A.png na prvo obuvanje su do jaja udobne. fino deluju, gde si uzeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 u vrbasu u sportskoj prodavnici nekoj, bile na snizenju. videh na netu da ima isti model u malo lepshim bojama, ali nema ovde jbg, mada i ove su do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 tnx, ovde u nišu ima samo jedan 6.0 model u sport impulsu... dobar avatar btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 fala. albumchina. i ovde je to bio jedini 6.0 model. inache koshtaju 10 soma valjda, nego bilo snizenje neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Metalci imaju ubedljivo najgori ukus na svetu,što se tiče obuće.Martinke i patike za basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 A pojedinci u te martinke uvlace pantalone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Metalci imaju ubedljivo najgori ukus na svetu,što se tiče obuće.Martinke i patike za basket. Moj ukus su starke, dakle ni jedno ni drugo. A imaš gore u mom prethodnom postu na ovoj temi čizme koje sam kupio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 A pojedinci u te martinke uvlace pantalone. To su uplivi austrougarskog folklora.Vi Vojvođani ste uvek bili izdajničke pičketine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Nemam pojma o cemu pricas,ja nisam vojvodjanin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Ti si ustaša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Kupio sam ovaj model: http://armyshoponline.com/shop2/product_info.php?cPath=48_63&products_id=250 Bile su na sniženju (svega 5900 dinara), zbog toga što imaju samo velike brojeve, a mene slučajno jedino veliki brojevi i zanimaju. Odlične cipele, veoma udobne. Ja imam drugi model, mislim da u životu nisam nosio udobniju obuću. Inace ove Magnumke su mi mrak, vrh cizme, samo malo je jebada to obuvati i izuvati Uzmi, nećeš se zajebati, veruj mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ima li dje u Novom Sadu ovijeh legendarnih patika i koja im je cena? I ne, ne trebaju mi da se bih bio tru treser i da tripujem da je osamdes' sesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 да ли да узмем зелене или љубичасте? Ljubičaste od Lejkersa, zelene od Seltiksa, pa ti sad vidi. Ja imam ljubičaste, odlične patike, a jeftine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 @zoidberg: to su po meni najbolje patike ikad napravljene i koje ce ikad postojati. shteta shto ih kod nas nigde nema (bar ne da ja znam), a i da imaju cena bi verovatno bila astronomska. chak sam i u nba 2k11 u my player modu, mom liku stavio te tike, ali u denverovim bojama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 ^ Pa svestan sam toga oko cene, no predpostavio sam ionako da toga ni nema kod nas...No, kako si otkljucao te tike u 2K11? Ja sam ih dosta otkljucao al' nikako te da mi dodju x) A procitah negde da na svaka dva sata gameplaya ti otkljuca nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 jedan lik shto radi rostere stavio uz roster user fajl gde su otljkuchane sve tike, kako bi mnogi igrachi u igri nosili te patike umesto onih generic. evo ti link... http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 http://armyshoponline.com/shop2/product_info.php?cPath=48_63&products_id=589 Prinova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Jel neko mozda ima ili je imao duboke zimske cipele "Kanadjanke"? Jel vredi to uzeti ili je sranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Vredi uzeti,ali zavisi kakve.Od antilop koze nemoj uzimati,posto su one iskljucivo za suvo vreme.Od snega i kise ce otici u kurac.Ja sam pre imao jedne,izdrzale 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Dobijam na firmu flajere od "Metroa" i izmedju ostalog rteklamiraju Kanadjanke po nekoj jako niskoj ceni, bas cu sutra da odem da pogledam, ako nije antilop uzecu jedne pa da vidim na sta to lici. Samo se nadam da imaju broj 46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Blago tebi,meni je uvek muka traziti cipele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Ma i ja to mrzim, da nisam video na flajeru ne bi se ni setio. I ako vidim sutra to i ako je cena OK uzimam bez mnogo razmisljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Може у Метроу свашта да се нађе. Није фирмирано, али није ђубре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Pa pravo da ti kazem,nema bog zna sta.Uzeo sam kartice na firmu,bio neki dan,i to je sviranje kurcu.Ima milion dzempera,nijedan jedini XXL. Ma i ja to mrzim, da nisam video na flajeru ne bi se ni setio. I ako vidim sutra to i ako je cena OK uzimam bez mnogo razmisljanja. Ma meni je muka naci velicinu,gde god odem i kazem "Treba mi 49 ili 50" svi me oteraju u kurac.Neki dan sam nasao jedne brutalne kozne italijanske,svetlo smedje,nisu ni bog zna koliko skupe bile,nekih 6000.Ali kita rodina,najveci broj 46,ja u to mogu samo prste gurnuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts