Jump to content

Obuća

Fex

Recommended Posts

pa valjda u Adidasovim prodavnicama :bigblue:

Nego htedoh da kupim neke Skecers patike sto sam ranije vidjao medjutim vise ih nemaju u prodaji, bar ih ja nisam nasao. Izgledaju slicno kao ove adidasove. Evo jedna slicica, nisu iste ali slicne, imaju pertle, siguran sam da svi znaju o kom se modelu radi, pa ako neko zna gde imaju da se kupe ovakve ili bar slicne bio bih mu veoma zahvalan :) \

skechers-commemorate-shoes-kids.jpg

Edited by LoveHateLove

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Da li neko zna jel postoji i dalje butik "Madness" u Beogradu i gdje se nalazi?

Tamo sam kupovao patike kada sam bio u srednju skolu,ali evo vec 4 - 5 godina nisam bio tamo.Pored "Madness-a" znate li jos neko mjesto gdje se moze naci VANS obuca?

vn0jwlb9m.jpgmain.jpg

Edited by SixStepsOnTheMoon

Imala 3 para vansovki, svaki se raspao za godinu i po dana nosenja. Pichim dnevno po 10ak km, valjda nisu bas za setanje....

i ja 3 para imam i dalje, jedne su stare nekih 5 godina, a ove druge su 2-3 i sve su dobre i dalje... od toga su jedne slip-on :)

Meni se Vans skejterke raspale posle okruglo 6 meseci.Ono ko da imaju rok trajanja 300km,i posle toga pocne raspadanje.Ono ne smes da se kreces u njima

da znas da sam razmatrala ovu teoriju, da svake patike imaju odredjenu kilometrazu, ko zimsku pneumatici :haha:

Pa na čemu ima da se sjebe regularna patika za 2 godine?

Fallen je izdržao 3 godine gaženja skejta, a nema ništa što više uništava patiku. Da ne pričam o udobnosti i o tome da ako ih ne koristite za skejt trajaće vječno.

Ta vecnost je trajala 6 meseci. :mhihi: Djon je pukao poprecno na desnoj patici na delu gde se patika najvise savija,a isti se istrosio nenormalno brzo(kao na patici koju konstantno nosas 3 godine)

Globe sam furao 5 godina,tek tad je djon malo propao,i jos mogu po suvom da ih nosim,one su za vans pojam patike,a s adidaskama i konverzicama nikad problema nisam imao,a nosao sam ih mnogo vise nego te vansove.

Pa na čemu ima da se sjebe regularna patika za 2 godine?

Fallen je izdržao 3 godine gaženja skejta, a nema ništa što više uništava patiku. Da ne pričam o udobnosti i o tome da ako ih ne koristite za skejt trajaće vječno.

za fallen se u potpunosti slažem da su jako izdržljive i udobne, meni moje rising sun traju već tri godine i u prilično dobrom stanju su.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...