Jump to content

Obuća

Fex

Recommended Posts

Sako i patike definitivno jes abominacija u bilo kom slučaju. Ja sam za ovo namjerno uklapao da mogu na patike, pantalone su navigare crne a ne neki komunjarski-predsjednik-opštine model. Da imam kakvu sliku valjanu online postavio bi je, mrzi me sad da kopam po kompu i uploadujem, nije tolko bitno.

Ne znam,meni licno su pantalone i patike bilo kakve vrste nespojiva kombinacija abominacija.Pogotovo sako i patike,to ja ne mogu shvatiti.To je meni u istoj ravni kao i naprimer trenerka i kozna jakna.

Sako i patike definitivno jes abominacija u bilo kom slučaju. Ja sam za ovo namjerno uklapao da mogu na patike, pantalone su navigare crne a ne neki komunjarski-predsjednik-opštine model. Da imam kakvu sliku valjanu online postavio bi je, mrzi me sad da kopam po kompu i uploadujem, nije tolko bitno.

:da:

Zato sam ja uzeo neke cipele,bas sam ono :cool:

A odelo mi je crno sa tamno sivom kosuljom i crnom kravatom B)

• Upvote 1

To se u opštoj lingvistici zove magijska funkcija jezika, kad ti fraze poput jebanja mame nose određenu težinu čak i kad se upotrebe u šali. To je pogotovo izraženo u primitivnijim krajevima, kojih dotičnom ne manjka.

• 3 weeks later...

Сисај га, Куруз је ишао у оделу и белим ципелама.

u belim cipelama?pravi si rom,definitivno...

kada smo vec kod obuce...provalio sam sto ribe nose neke cipele/sandale,neki kurac...dole nemas nista,samo neki tanki djon,a od clanka ka gore imas neki materijal...krajnje nelogicno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...