Andrija Smith Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Lijepe. Ja sam na maturu išao u k-swiss, jer sam se u cipelama jednostavno debilno osjećao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Pf. Laneno odelo krem boje i bele cipele. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Lijepe. Ja sam na maturu išao u k-swiss, jer sam se u cipelama jednostavno debilno osjećao. Odelo i cipele?Da,to je bas debilno.Patike i odelo su mnogo normalnija varijanta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Znači tvrdiš? Nisam nosio sako nego košulju. I patike su plitke bijele slične cipelama, slagale su se uz pantalone, sportska elegancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Ne znam,meni licno su pantalone i patike bilo kakve vrste nespojiva kombinacija abominacija.Pogotovo sako i patike,to ja ne mogu shvatiti.To je meni u istoj ravni kao i naprimer trenerka i kozna jakna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Sako i patike definitivno jes abominacija u bilo kom slučaju. Ja sam za ovo namjerno uklapao da mogu na patike, pantalone su navigare crne a ne neki komunjarski-predsjednik-opštine model. Da imam kakvu sliku valjanu online postavio bi je, mrzi me sad da kopam po kompu i uploadujem, nije tolko bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 ja cu nositi koshulju, lanene pantalone i ove patike. prilichno opushtena kombinacija. edit: manje-vishe ovako kako andrija reche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Ne znam,meni licno su pantalone i patike bilo kakve vrste nespojiva kombinacija abominacija.Pogotovo sako i patike,to ja ne mogu shvatiti.To je meni u istoj ravni kao i naprimer trenerka i kozna jakna. Sako i patike definitivno jes abominacija u bilo kom slučaju. Ja sam za ovo namjerno uklapao da mogu na patike, pantalone su navigare crne a ne neki komunjarski-predsjednik-opštine model. Da imam kakvu sliku valjanu online postavio bi je, mrzi me sad da kopam po kompu i uploadujem, nije tolko bitno. Zato sam ja uzeo neke cipele,bas sam ono A odelo mi je crno sa tamno sivom kosuljom i crnom kravatom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) mito, post je pun zicera. Edited May 24, 2011 by Grob Bez Dna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 bas sam ono Jbg, morao sam 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) JEBOTE Zato sam ja uzeo neke cipele,bas sam ono A odelo mi je crno sa tamno sivom kosuljom i crnom kravatom Samo da znaš pička si ne staviš li sliku u ful odijelu. Edited May 24, 2011 by Andrija Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Bice bice jebem vam mamu nenormalnu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Nemoj Mito mamu,ruzno je.I iz zajebancije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 To se u opštoj lingvistici zove magijska funkcija jezika, kad ti fraze poput jebanja mame nose određenu težinu čak i kad se upotrebe u šali. To je pogotovo izraženo u primitivnijim krajevima, kojih dotičnom ne manjka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Црни Окроб пропасти лингвистике опште.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Sve je to lepo, ali ovo je tema o obuci, a ja ne vidim nikakve cipele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Ne vide se cipele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Сисај га, Куруз је ишао у оделу и белим ципелама. u belim cipelama?pravi si rom,definitivno... kada smo vec kod obuce...provalio sam sto ribe nose neke cipele/sandale,neki kurac...dole nemas nista,samo neki tanki djon,a od clanka ka gore imas neki materijal...krajnje nelogicno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElektroHexe Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 то је већ застарело. сад се носе хеклане чизме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 то је већ застарело. сад се носе хеклане чизме to jos vid'o nisam... a i bas i ne moram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElektroHexe Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 al evo ti svejedno http://www.shop.zenskekrpice.com/87-heklana-letnja-cizma-butik-bg-bazar-razlicite-boje.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 ^ Nista odvratnije nisam videla... Gledala sam neke sandale sad za leto i nista normalno ne mogu da nadjem, sve nesto na tu foru letnjih cizama ili sa cirkonima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 @Silent Warrior: Zavisi gde gledas... Bata recimo uvek ima klasicne modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 al evo ti svejedno http://www.shop.zens...icite-boje.html nisam jos ovo nigde uzivo vid'o...verovatno nisu nimalo jeftine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 pa mora malo nego kada smo vec kod patika upravo pazarih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts