Jump to content

Obuća

Fex

Recommended Posts

Ma jebeš njih, ionako nemaju veze sa životom. Ko zna jesu li i pravi zastupnici oni. Prije 2 godine drug je kupio u BG-u Toshiba laptop kod "glavnog zastupnika", da bi poslije godinu dana odnio laptop na servis u london da bi mu oni rekli da ne postoji ovlašćeni prodavac u srbiji.

Kad smo kod radnika, bili ja i drug da gledamo patike da on kupi, i radnik počinje priču za patike "Matoriiiiiii ta patika je keva, ja imam jedne takve i kad izađem u grad svi me gledaju ko da sam u GTA". Normalno prsnemo mu od smijeha, ovaj drug mu kaže "brate kakvu priču imaš, ti si kralj", i naravno odemo a ovaj se postidi i ode. :haha:

najbolje čizme/cipele koje imam za zimu su neke koja je moja keva dobila za potrebe gradilišta. Mnogo su ružne, no nikad mi nije bilo hladno kad sam ih nosila.

A imam još i neke kožne čizme, lepo izgledaju al su go kurac kad padne sneg pa počnem da se klizam dok su mi čarape natopljene bljuzgavicom. Radnička obuća do smrti :rockdevil:

Pa ne mora da bude tako, moje sam sve kupila jer su lepe & ne propuštaju, u gl su i tople mada se zimi krećem ugl kolima okolo.

Jedne su mi zajeb od prošle godine, skinula se boja kad su se skvasile :angry: a i platila sam ih fino, tako 10-tak K. Druge sam kupila zarad nekih svadbi tako da i nisu za svakodnevno nošenje, osim tih sve su funkcionalne.

Edited by Machka Naopachka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...