mirror Posted November 18, 2001 Report Posted November 18, 2001 people are strange when you're a stranger, faces look ugly when you're alone... po meni jedna od najboljih njihovih pesama.... Quote
Mjaua Posted December 6, 2001 Report Posted December 6, 2001 Da,bolje bi bilo da se sali onaj tip jer inace se ovo nece dobro zavrsiti... glupa luposti,Dooorsi su fenomenalni i zivece uvek,uvek! Jim je bio genijalac...imao je svoj svet i saznao je ko je u stvari on neki od nas to nikada nece saznati pozdrav svim obozavateljima doorsa Quote
lady_in_black Posted December 8, 2001 Report Posted December 8, 2001 quote: Prvi poslao Michelle Brownstone: Srecan Rodjendan, Ljubavi. Brisi tamo,to je moje salim se,nije niciji,nazalost Kiss za Jima povodom 58.rodjendana [The God of Rock will live forever] Quote
Nestvarna Posted December 25, 2001 Report Posted December 25, 2001 Evo, bas sada slusam njihov CD, pesme koje i decica znaju.Stvarno ima genijalnu muziku a i sam je genije.Imam jednu plocu sa nekog koncerta.Brateeeeeeeee, sto taj zna da oduzi pesmu. Quote
michelle Posted January 2, 2002 Report Posted January 2, 2002 Molim vas pomagajte! Pisem maturski na temu Jim Morrison i trebaju mi slike njega i benda. Moooooolim vas posaljite mi slike ako imate, bilo koje, bez obzira na kvalitet. moj mail je [email protected] Quote
SAROTH Posted June 10, 2002 Author Report Posted June 10, 2002 Posto vidim da je tema zamrla ajde da je malo ozivimo.Sta mislite o njegovoj poeziji jeste li citali americku molitvu i divljinu? "ja necu ici vise volim gozbu prijatelja od divovske porodice" Quote
michelle Posted June 10, 2002 Report Posted June 10, 2002 Molitvu. Ma ne znam, i jednu i drugu. Trenutno najvise volim Crystal ship: Reci mi gde se krije tvoja sloboda, ulice su polja koja nikada ne umiru, oslobodi me razloga zbog kojih, ti radije places, ja radije letim. Ne znam da li se salzete sa monom ali ja mislim da su nasi prevodi Morisona ocajni. Quote
Dexterka Posted December 13, 2002 Report Posted December 13, 2002 otac mi je otvorio oci u tom pavcu omiljene pesme: Touch me babe , Love me tvo times I Light Mu Fire Jim je najveci, nemoze se poreci Nije se rodio onaj koji to moze (niti ce) Quote
chatjunkie Posted December 14, 2002 Report Posted December 14, 2002 Slusam ih vise usput. Caletu je Jim uvek bio idol u muzici (mozda je cak podsecao na njega svojevremeno). Najvise mi se svidja Light my fire, nekako je melodicna. Bezveze mi je sto je u filmu o Doorsima Jim prikazan kao bolesnik, cak i da je to stvarno bio..... Quote
the_fallen_guardian Posted March 9, 2003 Report Posted March 9, 2003 doorsi su jedna od onih grupa, barem meni, zbog kojih je rock'n'roll i uspio prezivjeti sve ove godine, stalno se razvijao i nadogradjivo doorsi su donijeli nesto novo tih godina, citao sam neku knjigu gdje su neke njegove pjesme skupljene i slazem se da su prijevodi ocajni, al' hajd ' o svojim tekstovima morrison je sam sve rekao ''Prava poezija u načelu ne govori ni o čemu. Ona samo prikazuje moguće varijante. Poezija otvara sva vrata, a na tebi je da izabareš kroz koja češ ući u izabranu dimenziju.'' By: James Douglas Morrison Quote
|Metal Forever| Posted March 13, 2003 Report Posted March 13, 2003 Ne slusam Doorse ali obozavam da citam poeziju Jima Morisona, imam jednu njegovu knjigu za koju slobodno mogu da kazem da je napisana kada je Jim bio dobro naduvan ili je ipak konzumirao neke teze droge... Quote
Vlaja Buraz Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 xexexe Čitanje prve tri strane ove teme je bilo iskustvo ravno šetanju kroz aleju mrtvih. Gdje su ti ljudi? Btw. Roadhouse Blues, LA Woman. Quote
Angele Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Dorsi nemaju losu pesmu. Ja se vise necu oglasavati na ovoj temi. Quote
Cosmic Sailor Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Za jednu Anu koja voli Doorse... Quote
Soundwave Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Vanvremenski.Nishta drugo ne mogu da kazem.Najdrazi live album mi je "Absolutely Live" , omiljena stvar Riders On The Storm, uz Love Street sam upoznao svoju devojku, film mi nije uopshte ok (jer su ocrnjeni do bola,[ Kreiger je prikazan kao balavac kome je Jim zavrsio Light My Fire ]ali j***sh ga).Omiljeni clan mi je Densmore, nenadmashiv bubnjar (uz Bonema).Mogao bih ovako stalno jednostavno ne znam cemu... P.S. : Nije da se pravim pametan ali smatram da ON nije mrtav. E kako da ubacim dve Jim-ove slike (jednu kada je uhapshen a drugu kao poternicu???). Quote
CTPAX Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Nisam mislio na muziku, vec na nacin na kojisu skoncali zivote... Muzika im je bila totalno drugacija i zato ih ne treba porediti... Quote
Марија П : Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Fantastichan bend.... kultni a: a: Jim je bio samo jedan, nikada chovek necje mocji stvoriti tako divne i nerazumljive textove kao on... tu i jeste bila njegova char itd itd itd... Ray Manzareka takodje obozavam Quote
chatjunkie Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Ne vidim ni da je problem ni da je car u tome napraviti nerazumljive textove....... Valjda je stvar u tome da ih razumes, ali nema veze....... Nemojte porediti ljude medjusobno, bilo koje ljude, svi smo mi individue, bar ja zelim da budem takva kao covek. Ali, postoji ta ekipa muzicara koju svrstavamo zajedno bez obzira na razlicite pravce i periode i tacno je da se tu nalaze i Kurt i Jim....... Quote
michelle Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Nisam mislio na muziku, vec na nacin na kojisu skoncali zivote... Muzika im je bila totalno drugacija i zato ih ne treba porediti... Kurt je prosvirao sebi glavu u svojoj kuci u Sijetlu Jim je (navodno) umro u kadi u iznajmljenom stanu u Parizu VEOMA SLICNO. Quote
CTPAX Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Nisam mislio na muziku, vec na nacin na kojisu skoncali zivote... Muzika im je bila totalno drugacija i zato ih ne treba porediti... Kurt je prosvirao sebi glavu u svojoj kuci u Sijetlu Jim je (navodno) umro u kadi u iznajmljenom stanu u Parizu VEOMA SLICNO. Pa, inace, obojica su sebi oduzeli zivote, nije sad bitno na koji nacin... Mislim, ne verujem da je Jim umro od kupanja, ako jeste onda se stvarno ljudi ne treba kupati... Quote
CTPAX Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 You know that day destroys the night, Night devides the day, They try to run, They try to hide. Break on trough, trough the other side... Quote
Machka Naopachka Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 dzimi je bio FACA a to je vala najbitnije. Quote
Black_Cat Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Morrison je bio lik... Obozavam ih.... open the DOORS of your mind ... Quote
Falastur Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Ziveo Jim, smrt ray manzareku i ostalim prezivelim supcima! Jeste videli kako popljuvase dzima na doors.com? Sve neka prica u fazonu, "Dzimovo glupo, detinjasto ponasanje doprinelo je da publika primeti bozanske talente nas oko njega"! Quote
Recommended Posts