Crna_Dama Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 ...ne kontam i josh samo pohvala za Metal girl i txt o Malogradjanima.... lol, kako si ih poklopila, slazem se sa tobom u potpunosti... Mene iskreno zabole za zivot muzichara chiju muziku slusham, mislim zanimljivo mi je da chujem poneshto, ali mi to svakako ne utiche na njihovu muziku... Jedino ako saznam neshto idiotski o bendu koji vec ne podnosim... onda ga samo josh vishe mrzim...lol Hvala...ja se sva jadna uživim, da vam ne bude dosadno. Quote
Gabrielle Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 I LOOKED AT YOU I looked at you You looked me I smiled at you You smiled at me And we're on our way No we can't turn back, babe Yeah, we're on our way And we can't turn back 'Cause it's too late Too late, too late Too late, too late And we're on our way No we can't turn back, babe Yeah, we're on our way And we can't turn back, yeah C'mon, yeah! I walked with you You walked with me I talked to you You talked to me And we're on our way No we can't turn back, yeah Yeah, we're on our way And we can't turn back, yeah 'Cause it's too late Too late, too late Too late, too late And we're on our way No we can't turn back Yeah, we're on our way And we can't turn back 'Cause it's too late Too late, too late Too late, too late Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Hallo, I love you Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game She's walking down the street Blind to every eye she meets Do you think you'll be the guy To make the queen of the angels sigh? Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game She holds her head so high Like a statue in the sky Her arms are wicked, and her legs are long When she moves my brain screams out this song Sidewalk crouches at her feet Like a dog that begs for something sweet Do you hope to make her see, you fool? Do you hope to pluck this dusky jewel? Hello, Hello, Hello, Hello, Hello, Hello, Hello I want you Hello I need my baby Hello, Hello, Hello, Hello Quote
GirlAnachronism89 Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Sramota..... 3.jula je bilo 36 godina od smrti Jima Morrisona, a niko ništa nije napisao.... Death makes angels of us all and gives us wings where we had shoulders smooth as ravens claws. RIP Jim. Quote
Jimmylyric Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Samo da kazem...Neko je napomenuo da su se Morisonove knjige poezije prodavale u malim tirazima...Medjutim,koliko ja znam-a znam,tu sudbinu je dozivela samo prva knjiga.Druga je postala bestseler. Quote
Mirjana_90 Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Sramota..... 3.jula je bilo 36 godina od smrti Jima Morrisona, a niko ništa nije napisao.... Death makes angels of us all and gives us wings where we had shoulders smooth as ravens claws. RIP Jim. Samo da se jednog daNNA ne zaboravi Jimm Morrisson, njegova genijalnost, ali i ostali chlanovi ovog benda Ray, John i Robby.. .... . Nikada vische ovog benda....i ovakvog benda. Quote
jshdfiyteuiyte Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Zadnjih dana su mi samo Doorsi na play listi... Ne znam zashto... Quote
_powerslave_ Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Hm i ja sam ih slusao ovih dana, genijalni su imaju muziku koja neverovatno opusta. Edited October 2, 2007 by -powerslave- Quote
GirlAnachronism89 Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Ja sam danas ceo dan u školi slušala Waiting For The Sun.... Quote
enclave Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 When The Music's Over i L.A Woman su nezamenljive. Quote
GirlAnachronism89 Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 When The Music's Over je divna i tako tužna pesma..... "Before I sink into the big sleep, I want to hear, I want to hear The scream of the butterfly..." Quote
GirlAnachronism89 Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 U poslednjih par dana sam i barem 20 puta odslušala Shaman's Blues.... ...How you must of think and wondered How I must feel Out on the meadows While you run the field I'm alone for you And I cry... Ah, ti doorsi.... Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Doorsi su KUL,mada su malo grubi na rijechi...imaju dosta provokativnih tekstova.! Pjesma THE END je odlicna a i na neki nacin je obiljeziLa ljeto,jer je u par lokala ovamo na primorju za KRAJ odnos. THE END,pustali upravo Doorse,ali nazalost neka preradjena techno/house ili sta vec verzija od: Tube-Tech-The End (vanguard_remix) This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end ..................... Edited October 2, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Wise Owl Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Pjesma THE END je odlicna a i na neki nacin je obiljeziLa ljeto,jer je u par lokala ovamo na primorju za KRAJ odnos. THE END,pustali upravo Doorse,ali nazalost neka preradjena techno/house ili sta vec verzija od: Tube-Tech-The End (vanguard_remix) This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end ..................... To je SKRNAVLJENJE!!! Quote
enclave Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Ne zelim da cujem tu verziju.Isto tako je i Another Brick In The Wall skrnavljena od strane nekog debila kao i Hit The Road Jack i mnogi veliki hitovi. Quote
GirlAnachronism89 Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 to je neki novi trend... uzimaju te sve dobre stare stvari i uništavaju ih. zlo. Quote
enclave Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Sto je najjace u celoj prici oni misle da ih ulepsavaju.... Quote
SixStepsOnTheMoon Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 (edited) Isto tako je i Another Brick In The Wall skrnavljena od strane nekog debila... Da i ta verzija pjesme mi je chitavo ljeto svirala nad glavom,a sto je najjache od svega dodje par likova (drugara) i pitaju me kako se zove ova pjesma u pozadini .... kad ono Pink Floyd-.... E pa! Sta ces?! .... Edited October 3, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Rox Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Jeli ko citao knjigu Wild Child by Linda Ashcroft. Ona je neka nepoznata zenska koja tvrdi da je imala tajnu vezu sa Jimom tokom cijele karijere, on joj je obecavao da ce je ozeniti, ona mu je napisala masu tekstova i poezije itd. Na kraju kaze da joj je Pamela priznala da je ona ubila Jima. Navodno su provalili tu Lindu da je sve izmislila sto mi je strasno fascinanto. Treba se odluciti i izmisliti toliko stvari u 400 stranica, to je neka teza opsesija. Quote
GirlAnachronism89 Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Jeli ko citao knjigu Wild Child by Linda Ashcroft. Ona je neka nepoznata zenska koja tvrdi da je imala tajnu vezu sa Jimom tokom cijele karijere, on joj je obecavao da ce je ozeniti, ona mu je napisala masu tekstova i poezije itd. Na kraju kaze da joj je Pamela priznala da je ona ubila Jima. Navodno su provalili tu Lindu da je sve izmislila sto mi je strasno fascinanto. Treba se odluciti i izmisliti toliko stvari u 400 stranica, to je neka teza opsesija. ou maj gad. Quote
GirlAnachronism89 Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Radim maturski rad o Doorsima... tema mi je The Doors, The Strangest Life I've Ever Known. Quote
Recommended Posts